Магазини Sinsay - тема 10

• 45 435
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Някой има ли този модел яке  доволен ли е от него отговаря ли си размера .Хубаво ли е

Якето е страхотно за цената си. Много меко и топло.  Леко уголемено според мен. Единственият недостатък е, че няма цип- само копчета.

# 271
И аз направих поръчка с коледни неща на 14.12, като в условията за доставка сроковете са от 3-10 работни дни, никъде в приложението няма съобщение, че има забавяне .След като направих поръчката обаче ми промениха датите за доставка от 28.12 до 7.01 🤦🏻♀Това не е коректна търговска практика, да си получа коледните неща след Коледа…За капак нито чатът им работи, нито имат гореща линия , за да се обадя.Писах им във формата им за контакт, че искам да анулирам поръчката, отговарят ми чрез система съвсем различно нещо.Със сигурност преди празници повече няма да поръчвам от тях.Тъй като поръчката е с наложен платеж, някой запознат ли е ако пристигне мога ли просто да откажа да я взема, без да я плащам?Януари месец няма да имам нужда от коледни пуловери и покривки 😆

# 272
Поръчка не може да се анулира.
Има вероятност нещата да пристигнат навреме. На мен две поръчки ми ги пишеше, че ще дойдат края на месеца, дойдоха за 3-4 календарни дни.

# 273
За съжаление май само да 15мин след като е направена поръчката може да се откаже, иначе няма вариант, дори да им пишете на съпорта, пак ще ви откажат. Просто не си я вземате или отказват като получите смс, не е коректно естествено, но няма друг начин. Правила съм го.

Има вариант да си дойдат навреме, при мен си идват за 3-4 дни и то поръчки направени след ЧП.

Мен не ми харесва времевия прозорец за доставка - 19-31 дек ми е на едната пратка сега. То така никакъв план не можеш да си направиш, и никак не ми звучи да е ок законово.

# 274
Законово не е Ок, да.Правейки поръчка , ние сключваме един вид сделка при точно определени условия, а те ги променят както им скимне.Ако ме ядосат, ще подам една жалба към КЗП.Ако бяха сложили един банер на началната страница, че се очакват закъснения на доставките, Ок.Но умишлено погледнах преди да поръчам-нищо такова нямаше.

За съжаление май само да 15мин след като е направена поръчката може да се откаже, иначе няма вариант, дори да им пишете на съпорта, пак ще ви откажат. Просто не си я вземате или отказват като получите смс, не е коректно естествено, но няма друг начин. Правила съм го.

Има вариант да си дойдат навреме, при мен си идват за 3-4 дни и то поръчки направени след ЧП.

Мен не ми харесва времевия прозорец за доставка - 19-31 дек ми е на едната пратка сега. То така никакъв план не можеш да си направиш, и никак не ми звучи да е ок законово.

# 275
Имат право да променят срока с уведомление. Четох го някъде, не ми се търси сега.
Не знам идните дни накъде ще сме и не смея да поръчам, а днешният код е точно като за моята количка. То не са ми те толкова проблем, колкото Спиди.

# 276
Може да дойде - моята с коледни неща сигурно ще дойде утре (получих имейл, че е изпратена).

# 277
А на коя дата направихте поръчката?
Може да дойде - моята с коледни неща сигурно ще дойде утре (получих имейл, че е изпратена).

# 278
12 декември. После направих още една малка, защото реших, че искам още коледни неща.

# 279
  • София
Аз затова приключих за тази година с коледните онлайн поръчки вече, само от магазин ако харесам нещо.

# 280
Стискам палци да нямам счупени неща, че и в двете поръчки има керамика...

# 281
Мен не ми е проблем и да ми отложат поръчката, в смисъл специално този месец не си поръчвам нещо, което да ми е крайно необходимо, но не ми харесва този разтеглив срок за доставка, то са си на практика две седмици. Другите магазини поне като се ангажат със срок дори и при отложена поръчка го изпълняват.

От спиди пак ме търсиха, явно са на път да се оправят системата с връщането по куриер.

Не знам дали съм писала, но творбите им за пране са топ попадение за цената си.

# 282
  • Пазарджик
И аз направих поръчка с коледни неща на 14.12, като в условията за доставка сроковете са от 3-10 работни дни, никъде в приложението няма съобщение, че има забавяне .След като направих поръчката обаче ми промениха датите за доставка от 28.12 до 7.01 🤦🏻♀Това не е коректна търговска практика, да си получа коледните неща след Коледа…За капак нито чатът им работи, нито имат гореща линия , за да се обадя.Писах им във формата им за контакт, че искам да анулирам поръчката, отговарят ми чрез система съвсем различно нещо.Със сигурност преди празници повече няма да поръчвам от тях.Тъй като поръчката е с наложен платеж, някой запознат ли е ако пристигне мога ли просто да откажа да я взема, без да я плащам?Януари месец няма да имам нужда от коледни пуловери и покривки 😆
Може да откажете поръчката след като бъде изпратена и от Спиди ви изпратят имейл,че имате пратка на Ваше име.В събота отказах две пратки по този начин на сестра ми.Не е имала проблем затова ,че ги отказа.

# 283
Привет:)
Търся код за намаление 😍 Дали има нео активно?

# 284
Моля за помощ относно процедурата за връщане. Избрах връщане с куриер като дадох адрес на офис на Спиди. Попълних формуляра и приложих електронната касова бележка в пакета. Като отидох на място в офис на Спиди ми казаха, че тъй като няма генерирана товарителница да съм чакала да ми изпратят от Синсей. Има ли такова нещо или директно ги пращате до адреса на фирмата написан в сайта за тяхна сметка? Искам да върна пратка към Синсей и към Reserved, като смятам да ги пусна в два отделни пакета.

Общи условия

Активация на акаунт