Магазини Sinsay - тема 10

• 45 456
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,
Имам една поръчка с получаване в магазин. На 20-ти януари пише че е изпратена, все още не е получена в магазина…
Някой с подобен проблем?

# 586
  • София
До магазините идват по-бавно.

# 587
До магазините идват по-бавно.

Явно поръчките до магазините ги изпращат, когато ще зареждат с нови стоки дадения магазин, където човек е избрал да му се достави поръчката.
Вчера поръчах една тениска до магазин и последната промяна в статуса на поръчката е от вчера и пише, че е прехвърлена в склада.

# 588

Някаква идея за размера на тоя кош и дали се предлага с крачетата ?

# 589
Една риза през цялото време има мой размер, както и в момента, а са ми писали, че ще ми пратят поръчката без нея.
До офис Спиди. нали може да не я получа?
Досега не съм го правила.

# 590
Можеш да я откажеш, да.

# 591

Някаква идея за размера на тоя кош и дали се предлага с крачетата ?
В Гугъл при търсене по снимката излизат сходни/същите кошчета за боклук в други сайтове (Amazon, AliExpress, и т.н.).
Според мен върви с крачетата.🤔
Излиза в другите сайтове със следните размери:
22смx36.3см. С 7 литра обем.

Всеки път като получа имейл за обратна връзка след поръчка им пиша, че има нужда от подобряване на описанията, но все още не виждам подобрение... 😒
В тази връзка да питам. В сходна ситуация някой пробвал ли е да им пише имейл/съобщение да пита за параметрите на даден продукт?

# 592
Аз също имам проблем с приложеноето. От началото на годината не ми излизат кодове за Sinsay 😩. Дали някой вижда активен?

quote author=marinadp link=topic=1705268.msg49254082#msg49254082 date=1738591163]
Момичета, не намирам вече кодове за отстъпки за Sinsay в Приложението. Има ли някой код от тези общите за 10%?

Изпратили са ми в профила един, който нищо не намали.

Вижте в приложението Промокодове. Там имат за Синсей.
 Днешния код намалява, но е само за намалени артикули над 45 лв. Сигурно не сте сложили в кошницата за тази сума.
[/quote]

# 593
# 594
Благодаря,  за труда.
Не се бях сетила да търся по снимка.
И аз всеки път пишех за точно описание, че не се разбира нито размера на артикулите,  нито кое е декорация към продукта, кое е комплект.
Да не говорим с колко блузи на децата се заринах с пух от вътре, а те не го търпят.
Даже 2 бр къси панталонки поръчах и едните са с пух...🤣

# 595
Здравейте!
Някой да има код за отстъпка? ☺

# 596
  • Пазарджик
Здравейте!
Имам -15%,ако Ви върши работа пишете на л.с.,за да Ви го изпратя.

# 597
Здравейте!
Имам -15%,ако Ви върши работа пишете на л.с.,за да Ви го изпратя.

Писах Ви. ☺

# 598
Във физическите магазини има други намаления от приложението.
 Минус 90% на бижута при покупка на 2 артикула ми се видя че пише. Наредени са на касата.
Има доста неща по 20-30 стотинки Joy

# 599
Купувала съм за подаръци на децата, ами много са фалшиви, веднага потъмняват и не са били намалени или изостанали, много некачествени са, може би затова и стоят, иначе има красиви на вид.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 15:55 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт