Магазини Sinsay - тема 10

• 45 374
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Да, точно на този адрес от сайта, но то дефакто служителката в speedy попълва адреса, след като разбере че връщането е към sinsay.
Деска, точно с този имейл си комуникираме, и получавам малоумни отговори. Ето единият, при положение че аз ги питам какво се случва с връщането, което вече е прието при тях:

Скрит текст:
Добро утро,

Моля имайте предвид, че стоките, закупени в електронния магазин, не могат да бъдат заменяни и трябва да преминат през процедурата за връщане.

Стоките, закупени в електронния магазин, могат да бъдат върнати във всеки от нашите магазини в България. Не е необходимо продуктите, които се връщат в магазина да се опаковат в оригиналната опаковка. В случай на връщане на стоките по куриер, можете да опаковате стоките в същия кашон и фолио, в които сте получили поръчката, но не е задължително.

Ако изберете връщане чрез куриер, е нужно да попълните формуляра за връщане от профила си, който се намира до конкретната поръчка на нашия уебсайт (Моите поръчки/изберете конкретна поръчка/върнете поръчка/моля, попълнете онлайн формуляра за връщане).

При получаване на този формуляр ще поръчаме безплатен куриер. Той ще има вече подготвен етикет, така че не е необходимо да попълвате адрес.

Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 30 дни от доставката. Върнатите стоки не трябва да имат следи от употреба и трябва да съдържат оригиналните етикети.

Моля, не забравяйте и касовата бележка за покупката - трябва да я разпечатате или да поставите в опаковката бележка, на която е изписан номера на поръчката + името и фамилията Ви на латиница! Можете да опаковате стоките в друга опаковка, като не е задължително тя да е оригиналната.

Изпращаме пари за върнати стоки по следните начини:
- в случай на онлайн плащане парите ще бъдат възстановени обратно по номера на банковата сметка, от която е извършено плащането.
- в случай на плащане при доставка ще получите уведомителен имейл след връщането на стоките, в който ще бъдете помолени да посочите банковата си сметка, по която ще бъдат преведени средствата.

След това можете отново да направите поръчка с правилния размер на продукта.
Можете също така да изпратите стоките за наша сметка на следния адрес:
гр. Русе, бул. "България" 310, ЕЛ ПИ ПИ ФЕШЪН БЪЛГАРИЯ ЕООД024917220

Приятен ден,
Team Sinsay

# 631
Да, и аз съм получавала тази отговор, но когато им приложа номер на товарителница или номер на връщане получавам по-конкретен отговор.

Чак сега забелязвам, че склада е в град Русе, а магазин йок 🙄

# 632
Днес видях един инфлуенсърски код за -10%-kali10. Важи за всички стоки.
Edit: Проверих го, не е активен, явно е изтекъл.

# 633
На предизвикателствата в приложението играете ли?

А това предизвикателство е без покупка. 66 точки ще получите общо

# 634
  • София
Аз цъкам всеки ден това  за  безплатните точки, да.

# 635
При мен беше до днес

# 636
  • Пазарджик
При мен беше до днес

Утре отново ще се появи. Около от 2 седмици е това с тези точки.

# 637
При мен беше до днес

Утре отново ще се появи. Около от 2 седмици е това с тези точки.
Аз даже си мисля, че ще е само две седмици, защото сметнато Х 2 прави 132т, приблизително толкова, колкото ще изтекат скоро (120т). Поне при мен на 11-ти изтичат тези бонус 120 точки, които ми бяха подарили. И един вид ще си ги възвърна с това ежедневно проверяване. Само дето едни 20т забравих да ги проверя...

Относно връщането на пари. Върнах на 10.02. Изпратиха ми писмо на 22.01., че са получили връщането и до 14 работни дни ще възстановят парите. Парите в онлайн банкирането ми са с  дата 24.02.

# 638
Аз пък мислех, че това с трупането на точки е за постоянно - те искат да отваряме приложението всеки ден.

# 639
Здравейте, как да подам рекламация?

# 640
При връщане на продукт май имаше опция рекламация и се уточнява какво му е.

# 641
Срокът за връщане е минал, мислех си да пиша на някой имейл и да прикача снимки. За ботуши става дума.

# 642
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам, ако съм закупила онлайн и съм използвала точки за намаление, но продукта не ми е точен размер, при връщане в магазина как и дали ще ми се възстановят точките?

# 643
Киф Рекламация се прави както връщане. Разликата, е че след отваряне на поръчката се използва бутона "Направете оплакване". Ето тук може да прочетете: https://www.sinsay.com/bg/bg/help-claims?srsltid=AfmBOorsjja0JCD … gdXqPcSey8X8jRfLx

elziitoo Ако правилно разбрах, разменила сте точки за талон за отстъпка. Те не се възстановяват.
Също така точките, които бихте получили от поръчката ще бъдат намалени с тези, които са за върнатите продукти.

# 644
Има ли активен код за намаление в момента?

Общи условия

Активация на акаунт