Магазини Sinsay - тема 10

• 45 157
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Не говоря за измама. Имам бебешки дрехи от Синсей и Некст, както и на други марки, които не са познати тук, защото са ми подарък от Америка. На всичките пише памук, обаче на допир са съвсем различни. Тези от Синсей стоят дървени. Пак са памук, но по-некачествен. Не казвам някой да лъже по етикетите.

# 691
По-груб е (в смисъл нишката е по-дебела и тъканта е по-рехава) - това е от начина на обработка, не от материала.

# 692
По-груб е (в смисъл нишката е по-дебела и тъканта е по-рехава) - това е от начина на обработка, не от материала.
Да, от рециклирани материали са, като Лидл-ските.

# 693
  • София
Взех на сина ми апрески от Синсей, за първа година и съм приятно изненадана. Ходихме на Витоша и беше много снежно и заледено. Аз - с професионални туристически обувки се пързалях, едва вървях  и се принудих да си сложа котки, а той - с ботушите от 20 лв си вървеше спокойно, краката му останаха сухи и топли.
Иначе съм вземала от кецовете от изкуствена кожа, но едва изкарва сезона с тях. Въпреки, че за дете и това е ок. Краката растат бързо.

# 694
Като по-малка дъщеря ми имаше едни бюлетини с малко токчета и целите покрити с едър брокат. Толкова много ги носеше и въобще не ги пазеше, а оцеляха и накрая и' умаляха. Жалко че не произвеждаха по-голям номер.
Има ли активен код за поръчка през сайта (нямам приложението)?

# 695
  • Пазарджик
Има ли активен код за поръчка през сайта (нямам приложението)?
ivana10bg

# 696
  • София
На обяд ходих до обновения магазин на Синсей в Мегамол. Доста добре е зареден.

# 697
Имам поръчка от 01.02, пише, че е изпратена и е замръзнала така от 5 февруари, остава да дойде до магазина, такова чакане не е било досега, случвало ли ви се е?

# 698
И на мен скоро ми се случи. Повече от седмица пътува до магазина
Имам поръчка от 01.02, пише, че е изпратена и е замръзнала така от 5 февруари, остава да дойде до магазина, такова чакане не е било досега, случвало ли ви се е?

# 699
Дойде ми поръчката с купон за отстъпка. Тези две купички са огромни, неочаквано за мен:

# 700
pppqqq, нямаше ли размери в описанието? Понякога няма, което никак не ми харесва.
Докога е безплатната доставка?

# 701
Пише само "един размер", но в ревютата има снимки - можеше да предположа от тях, но не съм ги погледнала.

# 702
  • Пазарджик
pppqqq, нямаше ли размери в описанието? Понякога няма, което никак не ми харесва.
Безплатната доставка беше само 1ден на13.02,но тази за поръчки до магазин си остава.

# 703
  • sliven
Здравейте, някой връщал ли е бельо?
Никъде не пише дали е разрешено или не.  Някои магазини не позволяват.
Благодаря!

# 704
Безплатната доставка беше само 1ден на13.02,но тази за поръчки до магазин си остава.
Тогава няма да поръчвам и ще чакам следващата безплатна доставка.☺️

Общи условия

Активация на акаунт