Магазини Sinsay - тема 10

• 45 319
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Качеството може да не е добро, но в синсей имат детски панталони за по 3 лв, а в h&m бройката им е по 15 +лв. Децата, като ги изплескат едно хубаво и после нямат изпиране тия петна, то за какво да давам по 15 лв на панталон. Съвсем ми е излишно. Естествено, то е въпроса и до джоба, де. 😂

# 676
  • София
Собствениците на Синсей и Ризъврд се едни и същи, Ризъврд  са по-високия бранд.
Миналата година и аз си накупих доста качествени неща от Синсей - панталони, поли и сака. Но сега пак снижиха качеството.

# 677
Качеството може да не е добро, но в синсей имат детски панталони за по 3 лв, а в h&m бройката им е по 15 +лв. Децата, като ги изплескат едно хубаво и после нямат изпиране тия петна, то за какво да давам по 15 лв на панталон. Съвсем ми е излишно. Естествено, то е въпроса и до джоба, де. 😂

Да, аз за това казах, че за деца е приемливо. Някои дрехи не оцеляват и ден 🤣🤣🤣

# 678
Дрехите на детето са на 90% от Синсей, купувам за по един сезон. Цапа, не пази, идеални са ми и не ме е яд.

# 679
Леми, много хубави бански!🙂 А как са в горната част на бюста, с твърда чашка, с банели или просто с някакви вложки?
Тийнката лятото беше на море с черен цял бански (не от Синсей), по нейните стандарти бил много изрязан (😅) и и' купих бански долна част в черно, като моделът е с висока талия и долу не е изрязан, беше щастлива.🙂

# 680
Китайците правят някакъв синтетичен памук, изкуствен, който пак по етикетите го пишат 100% памук. Затова е и неприятното усещане вече дори при памука. Само на Lidl бебешките дрехи са ми както трябва откъм мекота.
Но за малки деца, секцията 2-10г е повече от идеално да се пазарува от Sinsay. HM дори при намаление ми свиди.

Вчера обмених точки за безплатна доставка да поръчам детски фотоапарат и днес изненада 😅 бях сигурна че скоро ще има.

# 681
Няма такова нещо. Памукът си е памук.

# 682
Долче, с мека чашка са, има и вложка, която се маха.
Да ти кажа, не е чак прекалено изрязан, другият може би е с около 2 пръста по-дълбок.

# 683
Леми, мерси! С по-твърда чашка ми трябват на мен.🙂

# 684
На едното ми дете почти всички дрехи са от Сенсей. Страхотни попадения - особено роклички, жилетки и панталони - сама си ги избира дори..
Имаме греда откъм обувките им.

# 685

Не е така. Има разлика.

За дете не бих купила обувки от Синсей/Пепко, дори и ХМ, може би.

# 686

Не е така. Има разлика.

За дете не бих купила обувки от Синсей/Пепко, дори и ХМ, може би.
Не виждам никаква разлика между трите фирми като качество на обувките за децата.

# 687
Ами да. Няма качество. Не бих купила от такъв магазин обувка за дете. ХМ дрехите им са по-добре, но обувките и те са на нивото на Синсей и Пепко.

# 688
Аз пък съм им взела апрески от Синсей. Ами много съм доволна, децата също.

# 689
Ако е синтетичен пемук ще пише полиестер, няма да пише 100% памук, а ако пише - това е измама. И на изкуствената коприна не пише 100% коприна, въпреки че я има от край време.

Естествено, освен ако целта не е да се мами - тогава може да сложат фалшив етикет.

Общи условия

Активация на акаунт