Печено тиквенски, ноемврийско будителски СПАМ(01.11.- 30.11.24г.)

• 3 573
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Дъжд, сняг, давайти и за тука нещо. Така и така е студ, особено сутрин и вечер с тоз ветер. Припичането на слънце е отлично занимание. А засега слънце има. Grinning

Ядохме зелена торта. Боята е синя. Аз я мислех за червена. Щото идеята беше да направя Червено кадифе. Мда. Grinning

Норче, премести ли се?

# 31
Преместих се, оправям го сега. И аз запознавам съседите с моята музика. Взех от Пешо назаем някакво огромно озвучение. Тоя мазен бас тресе квартала дори и да не е силна музиката Joy

Иначе тука квартала се казва песента на птиците и ми звучеше много романтично. Ми не, пуйки и кокошки Joy

# 32
Е как пуйки и кокошки? Гледат си домашни птици ли?

Норче, ама Пешо дава разни неща ... трябваше да му поискаш всичко ... което ти трябва. Така де!

Изключи го този бас. Да не стресираш прекалено съседите. Grinning И да направиш снимки на квартала. Kissing Heart

И ако имате дъжд да ми го пратиш. Grinning

# 33
  • София
Да са пофала - оправих си колоните и съседите отново имат удоволствието да се насладят на божествния ми вкус за музика ... чиързд Simple Smile
Имам едни излишни. Simple Smile Ако искаш ти ги дам да вплтъниш саунда. Simple Smile

# 34
  • София
НеЗнам докога ще ми започват седмиците по тоз отвратителен начин.
Ма ней хубу тъй бе.
Тоо черен дроб да не е за една седмица. б@си.

# 35
Да не се мерим на възраст, Дънкан Маклауде... (забравила съм как се цитирацитатвцитатанацитата от заключена тема, но шотландеца ще се познае, вервам).

Аз моа се пофала с деветдесет и няколко винила, и колекцията расте Smiling Imp

# 36
Не можах да разбера кой е Дънкан Маклауд тука, ама нейсе. Grinning

Кики, одиш ли още на фитнес? Grinning

Днес уж нямаше да има дъш, ама имаше, даже повече от предните 2 дни /през които само росеше/. Беших за малко покрай реката следобеда /нъл съм по цял ден и си открадвам палвин час почивка за котки и кафе/, та там ше оправят коритото, по програма някаква, така хубаво миришеше на пръст и дъжд ... направо повик от природата. Grinning

# 37
  • София
Ина шаманката. Призовава дъШ

# 38
  • София
Аз призовавам слънцето! Утре изпращам детето към Испания. Трябва времето да е читаво за разходки. Blush

# 39
Аз се моля да оживея. Мисля че не съм имала толкова работа в живота ми, няма време да погледна какво е времето.
Но пък си намерих страхотно кисело мляко и домати, което е повод за празнуване Joy

# 40
Норче, приключи ли с местенето? Ще оцелееш, как, щом имаш домати и мляко. Ама не ги яж заедно, де. Joy

Аз пак съм на работа. Снимах една висока трева в коритото на реката, че като гледам тези дни ще я разчистят.

Родивче, ама да ги грее в Испания ... Б-я е далече. Joy

# 41
  • На Марс
Но пък си намерих страхотно кисело мляко и домати, което е повод за празнуване Joy

прибави малко сини сливи и горещо кафе и послем ще има въпрос "има ли живот извън клозета" Simple Smile

# 42
Действам! Вчера ми дойде новата кафе машина. Сини сливи няма откъде да намеря, но имам смокини и круши Joy

Инче, тъкмо ми дойде доставката от ИКЕА и ще го играя майстор сръчко

# 43
тъмната нефилтрирана бира в бутилка май ще бъде моята напитка тази зима

# 44
  • На Марс

Зареждай бирончело, не сме зарзаватчийница у дома я Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт