Печено тиквенски, ноемврийско будителски СПАМ(01.11.- 30.11.24г.)

• 3 569
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И мойта Дебелка ме побърква с тва ядене.
Супер много хареса едни нови гранули, обаче ги гълта цели и повръща после... Снощи се прибирам - лошичко ми стана. Ама ходи и ми показва къде е върнала. И само й се карам да дъвче, като седя до нея - дъвче, като я оставя сама - бърша къщата...
пастети и паучове, които преди обичаше и ядеше, сега ги хвърлям.

Норче, съчувствам ти дистанционно! Ще мине този зор и ще ти е по-добре Heart .

# 16
  • На Марс
Не смогвам да ви погледна

споко, то тук ни един не става за гледане Simple Smile

# 17
  • София
Идвам да се оплаквам от Бубето.
Преяде ме с едни крем брюлета и торти, кюфтета и чудеса.
Не успях да си допия втората бира, нищо, че си поръчах малка.
Но по-големият ми проблем е, че не мога да си допия виното. Миличкото, цял ден ме е чакало!

Свинките Бейли и Лулу от неделя живеят заедно отново! Не мога да подаря Лулу, а 3 заграждения ми идват много да ги обгрижвам. Тааа, тия двете свинки-мискинки постоянно се карат! Разширих им къщата, за всяка има от всичко и пак се карат.

# 18
Опаковам сега, събота се местя, Инче

# 19
  • София
Събота?
Последен компромис?

# 20
  • Euskal Herria
Дайс, ти нали щеше да ходиш при нея? Грабвай раницата, по-ранко ще пристигнеш, таман да удариш едно рамо при пренасянето и после ще поливате Wink.

Не смогвам да ви погледна

споко, то тук ни един не става за гледане Simple Smile
Пънчиславе, к`ви са тия приказки сега?
За гледане, за пипане, за питане, за...  за всеки влак си има пътници.

# 21
Събота, да. Не питай, на ура съм. Трябва да опаковам през седмицата след работа. Интернет няма да имам, че не намерих време да се разправям, положението е мазало. Едва мърдам, гърбът ме боли все едно съм на 90

# 22
норе, Hug

тази нощ изпитах лечебната сила на крем брюлето - от месеци не бях спала толкова дълго и дълбоко

# 23
Добро утро, банда!
Малко сме, силни сме! Grinning

Джасте, благодаря за новата тема! Прекрасна е!

Норче, и това ще мине и замине. Ще дойде друго - по добро! А, за болките в гърба, ясно е от какво са, но ти трябва и един масажист! Хубав, красив, прекрасен, младеж!

# 24
  • София
Сръчен, бих добавила.

# 25
Мразя масажи Joy

# 26
А ако са спецялни? М? Wink

# 27
Никакви, гъдел ме е и подскачам. Единственото изключение е една приятелка, която много я бива, ама тя не точно ме масажира, ми ме разтрива бавно и методично. Много е благо Heart Eyes

# 28
прибрах се след разходка в планината и у дома ме чакаше купичка домашни пияни вишни

Скрит текст:

а това е снеж

# 29
  • На Марс
Да са пофала - оправих си колоните и съседите отново имат удоволствието да се насладят на божествния ми вкус за музика ... чиързд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт