Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 230
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Взехме на Braun за лице и тяло

# 46
# 47
  • София
Ей писах писах и се изтри всичко. Но накратко и нашата девойка не учи и го кара лежерно. Има шарени оценки от 2 до 6 . Казах и днес да се стяга , че не ми харесва как е тръгнала да сваля нивото.
Иначе ходиха с класния на кино, а вчера с госпожата по френски в НДК на филм за Васко Василев. Иска ми се и нашите да имат екскурзия извън Бг , ако има такава бих я записала, особено пък ако е за Париж. Струва ми се страхотно просто.

# 48
# 49
Да, наистина е страхотна възможност и много ми се иска да я запишем, но при нея също оценките се нашариха доста, и то по основния френски език. Има цялата гама вече, а аз до сега не бях виждала топлите тонове. Мислех, че това ще я стресне доста, но за жалост все още си го раздава лежерно, почивайки си през по-голямата част от свободното време. Като ми каже учих цели 2 часа и направоооооо... Какво са два часа за нов език с по 30-40 думи на ден? И ме ядосва, че не вижда проблема в себе си. Не търси допълнителна информация за нещата, които не разбира. Чака на готово да ѝ се снесе. Как да я запиша на екскурзия? Ми тук ще си стои!

# 50
Ако става дума за ФЕГ, екскурзиите са от най-хубавите спомени на дъщеря ми. Да го преживее със съучениците си може да е мотивиращо преживяване. Но всеки си има свои възгледи.

# 51
Скрит текст:
Да, наистина е страхотна възможност и много ми се иска да я запишем, но при нея също оценките се нашариха доста, и то по основния френски език. Има цялата гама вече, а аз до сега не бях виждала топлите тонове. Мислех, че това ще я стресне доста, но за жалост все още си го раздава лежерно, почивайки си през по-голямата част от свободното време. Като ми каже учих цели 2 часа и направоооооо... Какво са два часа за нов език с по 30-40 думи на ден? И ме ядосва, че не вижда проблема в себе си. Не търси допълнителна информация за нещата, които не разбира. Чака на готово да ѝ се снесе. Как да я запиша на екскурзия? Ми тук ще си стои!
Nelika, напълно подкрепям възгледите ти. Трябва да разберат, че за да получат, първо трябва да дадат, поне това е моето мнение.

# 52

Аз пък бих направила друго, пак ще разбере, че няма даром нищо в този живот и всичко зависи от услията на човек.
Ще обясня колко време ще ми струва на мен тези пари за екскурзията/ например работя за 100 лв на ден, екскурзията струва 1600 лв, т.е 16 работни дни, което е почти месец/ и колко много бих желала да отида ако бях на нейното място, и бих я записала с радост ако опита да повиши оценките си до края на срока.
Ако не успее ще си ги възстановя от джобните й, например  вместо 70 лв на седмица, ще получава 25 лв в продължение на  35 учебни седмиципри цена 1600 лв /. Някаква подобна сделка, с която давате и очаквате резултат. Ако не е съгласна, значи няма желание да отиде:)

Последните 2-3 години пътуваме с децата активно тъй като виждам, че все по-малко им се ходи с нас където и да е и това са ни едни от най-хубавите спомени. Но в чужбина все още не отказват и ни е много хубаво!

# 53
  • София
Още един енергоспестяващ тийнейджър тук Rolling Eyes
Тъкмо това си говорихме с него миналата седмица - гласувано му е доверие, единствено и само от него зависи, дали ще го оправдае.
Следя Школо и ако има индикация там, че нещо не е наред, обръщаме листа.

Това все едно аз съм го писала. Точно такъв разговор проведохме с моя младеж, да видим.

# 54
Ох, вкарахте ме в размисъл с тези тримери:smiles: Моят косми още няма Smiley Само малко по краката сякаш почнаха да потъмняват. Но той си е русоляв и може да е взел моя "малкокосмен ген".
Иначе и при нас тече в пълна сила записване за пътувания. Засега се записа на ски края на февруари и живот и здраве ще ходи на екскурзия в чужбина. Ходиха и на кино, но той пропусна, тъй като пътувахме. В старото училище никъде не ги водеха и сега му харесва.

# 55
  • София
Моят син ползва тример за подмишници, но той е толкова беден на косми, чеее...За разлика от сестра му. Не е честно

# 56
  • София
Докато сме на тема тримери - има ли някакви важни характеристики/приставки, които да търся? Ще се ползва за мъха над горната устна и евентуално за подмишници.

# 57
  • София
Принципно приставките не се ползват. Те са повече за оформяне на брада. Основната глава се ползва и за лице, и за тяло.

# 58
  • София
И моят младеж го дава лежерно. По БЕЛ има само оценка от входното, а по- философия все още няма такава.

# 59
  • София
Искайки да вляза в нашата тема, се набутах в седмокласната. Чета, чета и не разбирам защо не познавам никой... Sweat Smile

Поправих грешката и да попитам по тема, която помня, че обсъждахме лятото: може ли някоя от вас да препоръча приложение за упражнения вкъщи? Че май трябва да преборя мързела и да се залавям за работа, ако искам да карам мотор догодина.

Общи условия

Активация на акаунт