Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 235
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • София
sisill, идеята за среща е страхотна. Само някой да се навие да я организира. Иначе много съжалявам, че си имала кофти преживяванив.

# 31
Хич да не ви пука кой ви чете, всеки има право да си изказва мнението ✌️

Моят младеж го закъса с математиката и от събота започва уроци.
Много деца се оплакват от господина по математика и аз реших вместо да се оплакваме да минем на варианта с допълнителни уроци.
И моят младеж е в летаргия , с голяма мъка учи, но обявиха геймърски турнир и сега има оправдание за времето което прекарва играейки.
Гледам да не се ядосвам 🍷

# 32
  • Пловдив
Още един енергоспестяващ тийнейджър тук Rolling Eyes
Тъкмо това си говорихме с него миналата седмица - гласувано му е доверие, единствено и само от него зависи, дали ще го оправдае.
Следя Школо и ако има индикация там, че нещо не е наред, обръщаме листа.

# 33
Благодаря за новата тема!

И нашата девойка го е пуснала по допирателната и не си дава зор, но честно казано и аз не съм миналогодишния цербер. Та явно и двете отпускаме Simple Smile

# 34
Благодаря за темата!
Бързо оздравяване на девойката,  мама Ру!
Моето е щастливо и доволно. Даже ме подсещате, че уж се записа на един клуб и на спорт в училище, а не съм разбрала да ходи. Ще я подпитам.

# 35
Преди началото на учебната година си говорехме с моята девойка да го дава вече по-спокойно, но засега не й се получава. Много притеснение, писане на домашни до късно и все решава някакви тестове за предстоящо контролно.

# 36
Здравейте благодаря за новата тема! И ние го караме лежерно, гледа уроците от уча се плюс и ги прочитала уж от учебника колко е научила незнам. По всичко 5 и 6 само по математика 4. Ваканцията имаше да прави три презентации едната от която беше по изобразително изкуство! От днес е и болна мойта госпожица!

# 37
Запис и от мен🙂
Благодаря за темата.

# 38
Благодаря и аз за новата тема.
Моят младеж се стресира от двете четворки на входните по география и история Stuck Out Tongue Closed Eyes Сега чете и пише и пушек се вдига. По английски също постоянно нещо се прави - видеа, презентации, текстове. Той леко е разочарован, че нямат оценки на всичко, което предават (обикновено работят в екип) Smile Има 12 похвали от госпожата по английски Scream Изписаха вече първата учебна тетрадка по английски. На контролните от новия материал се справя отлично. Харесват му съучениците и учителите - обяснявали много добре материала. Дано да продължи в същия дух.

# 39
  • София
Беличък ми е той и с тъмно окосмяване, та доста беше замъхил мустак, малко на брадичката и продължение на бакенбардите. Има ли и други младежи, направили тази стъпка?
На набора му купих тример в мига, в който започна да се забелязва нещо по горната устна, колкото и малко да беше. Не понасям пуберски мъх. Засега има малко само по мустака и го маха чинно с тримера.

# 40
Благодаря за темата, Лутиен!
Моята също го раздава по-лежерно сякаш, но пък без разказвателни предмети и почти само език - какво да е друго... Харесва й много така Grinning Оставила съм я и аз да се оправя и ще се намесвам само, ако започнат 4-ки (или по-надолу, да не става, де).

# 41
Sanaka, точно това щях да питам, с какво махат мъха, ама това е идея, ще взема тример

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 08:25 от Plami80

# 42
Две коренно различни деца. Девойката в ЕГ Пловдив продължава да е старателна, ученолюбива и да дава всичко от себе си. За моя радост, няма нищо по различно от 6-ци до момента. Ходи 4 пъти в седмицата на тренировки по футбол. Заслужава и ще ходи на 8 дневна екскурзия в Лондон пролетната ваканция, организирана от училището.
Младежът. Ех, младежът Simple Smile Никога няма нищо за учене, нищо че има всякакви общообразователни предмети. Уж е амбициран и втория срок да получава стипендия за успех, но само с рисуване не става, та ще видим. Иначе решил нашият супер суетен художник, че е време да се избръсне. И вече си имаме избръснат гимназист Simple Smile Беличък ми е той и с тъмно окосмяване, та доста беше замъхил мустак, малко на брадичката и продължение на бакенбардите. Има ли и други младежи, направили тази стъпка?

Вече има тример и миналата седмица направи първи стъпки с обезкосмяване по тялото, мустакът още е почти незабележим, така че не го е пипал.

# 43
Я кажете вие какви тримери взехте ? Laughing

# 44

Общи условия

Активация на акаунт