Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 249
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да се запиша и аз в новата тема, благодаря, Lúthien Flowers Hibiscus
Харесва им в училище, това е важното. Младежът поднови от вчера тренировките, сега не смее да пропуска -идва, хапва и беж към терена. Девойката ходи по разни клубове, харесва й

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:24 от beb4o_fb

# 16
  • София
Благодаря за темата!

Аз ще разваля редицата на лежерните.... моето е запретнало здраво ръкави и се бори геройски с френския. Много учи, но няма напрежение. Намери си приятелки, каза, че за първи път се чувства на място, част от общност. Харесва класа и училището. Преди няколко дни си говорихме, че представянето й на НВО е най-успешният й провал. Пролетната ваканция ще ходи на екскурзия в Париж.

Под секрет ще кажа, че в събота, заобиколена от двете ми учещи френски дъщери, аз бях единствената, която се разбра с един, неговорещ друг език човек. Голям срам за франсетата ми. Беше прекрасен уикенд на гости на голямата в Белгия. Прекрасен, но мина за миг.

МамаРу, бързо възстановяване на госпожицата!

# 17
  • София
etomira, скрила си ги в малкия си джоб, а Hug Каката свикна ли с чужбината?

Като чета, голяма част от децата са щастливи в новите училища - дано да е все така и занапред Flowers Four Leaf Clover

# 18
Благодаря за темата!

Бързо възстановяване на момичето на Мама Ру!

Моята е абсолютна лежерна по общообразователните и горе-долу старателна по специалните предмети. Не ги галят с перце, не пишат лесно оценки по тях. По другите предмети положението е като миналата година.
През седмицата, за моя изненада, рядко излиза, уморява се явно от новия режим, де факто излиза в 7 и се прибира към 4:30. Снощи до 12 рисува някакво домашно. Други домашни май не им дават.
Като цяло, струва ми се, че й харесва новото училище, макар и да ме държи в кондиция с пуфтене и въртене на очи, когато я попитам как се чувства там. Самият факт, че 20 часа седмично твори нещо с ръцете си, вместо да виси в тик-ток, за мен е добра промяна.

# 19
И при нас е много лежерно, но явно и учителите не си дават много зор. Бавят връщането на контролни, бавно карат по материала. Явно очакваше само задачи за олимпиади и състезания да решават  (МГ) и като видя, че не е така се успокои още повече. Тренира, полежава си, учи.. абе life is life.

# 20
  • София
Моето е с 20 оценки, от които 10 по Английски А.  Имат домашни, презентации, хич не й е лежерно.

# 21
Тя и моята си ходи на тренировки и си полежва след училище. Което ме вбесява, понеже не е научила, а си лежи. И в крайна сметка ми казва, че нямала време да научи всичко. Въобще не си знае интереса и за разлика от детето на Ети няма да отиде на екскурзията. А как ми се иска да я изпратим!

# 22
  • Пловдив
Две коренно различни деца. Девойката в ЕГ Пловдив продължава да е старателна, ученолюбива и да дава всичко от себе си. За моя радост, няма нищо по различно от 6-ци до момента. Ходи 4 пъти в седмицата на тренировки по футбол. Заслужава и ще ходи на 8 дневна екскурзия в Лондон пролетната ваканция, организирана от училището.
Младежът. Ех, младежът Simple Smile Никога няма нищо за учене, нищо че има всякакви общообразователни предмети. Уж е амбициран и втория срок да получава стипендия за успех, но само с рисуване не става, та ще видим. Иначе решил нашият супер суетен художник, че е време да се избръсне. И вече си имаме избръснат гимназист Simple Smile Беличък ми е той и с тъмно окосмяване, та доста беше замъхил мустак, малко на брадичката и продължение на бакенбардите. Има ли и други младежи, направили тази стъпка?

# 23
Благодаря за темата.
Набора не го знам колко учи. Казала съм му под 4 за срока да няма, за да не се налага да се намесваме.
Още не е стигнал до самобръсначката.
Постоянно ви чета, но вече по-малко пиша от както се сблъсках с това колко много хора четат темата ни без дори да пишат и аз знам, че е така и че е публична, но ми стана някак гадно, а си бях свикнала ... та, ако има събиране ме бройте иначе ще пиша по рядко.
Бързо възстановяване на болните и аз желая!

# 24
Тази година му е доста по спокойно на моят син, особено като няма разказвателни. Той си е съвестен, засега има само 5 и 6, та съм доволна. Има 30 оценки вече, ама те 17 са по английски Laughing

# 25
Lúthien, благодаря за темата.
Оставила съм я да се организира сама, следя Школото да съм информирана.
Догодина ще е шоково, като се върнат всички разказвателни Laughing Оня ден мрънка за вектори, гледа видеа и я успокоих, "че ще дойде друго, ще й се стори по-гадно и тогава ще си мечтае за вектори" Smiling Imp
Grinning

# 26
Постоянно ви чета, но вече по-малко пиша от както се сблъсках с това колко много хора четат темата ни без дори да пишат и аз знам, че е така и че е публична, но ми стана някак гадно, а си бях свикнала
и аз затова гледам да избягвам конкретности и детайли, защото и без тях някои ме разпознаха, и разнасят (и измислят Wink) пикантерии Grinning

# 27
  • София
Оф, моят се стряска къмто 20:00 вечерта за домашните. Аман вече. Тъкмо бях решила, че това е характерно само за кака му. Че и се опитва да ме кара да му помагам. Не е познал.

# 28
Благодаря за темата! Flowers Rose
Наборът е в енергоспестяващ режим и не си дава зор с ученето. Носи 4-ки и 5-ци и казва, че е доволен от представянето си, не бил максималист.Rolling Eyes Аз си повтарям, че важното е да сме живи и здрави. Grinning

# 29
Някой пита за помощта за осмокласници - превеждат се на следващия месец след подаването на датите, когато превеждат детски - т.е 12-15-то число.  Подарете октомври ще ги получите другата седмица е след това всички дружно ще получим през март втората половина.
Момичета, благодаря за пожеланията за наборката. Лошо се случи в началото на осми клас, но каквото станало, станало.

Общи условия

Активация на акаунт