Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 243
  • 759
  •   2
Отговори
# 60
И моят е почнал да заприличва на маймунче с космалаци. До скоро не беше толко космат, ама сега краката са ни УХА
И по лицето има тук-там нещо, но той е тооолкова спокоен и лежерен, да не кажа мързелив, че не му пречи нищо.

# 61
Аз пък с въпрос относно коледно парти. Щерката получи оферта, доколкото видях залата е за официални поводи, не върви по дънки и маратонки. Та дайте идеи, момичешки майки, за нещо подходящо и полуофициално за фина девойка. Не ходим по събития и няма подходящ тоалет, а аз опит. И по възможност да не е скъпо, все пак няма да ходи на сватба.

# 62
Mama Ru, имам спомени, че твоята девойка е мъничка и фина. Аз бих препоръчала рокля или блузка/ризка/топ с поличка. Ако са без ръкави, фина жилетка отгоре. На Reserved най ми харесват лично на мен предложенията - https://www.reserved.com/bg/bg/momiche/5-13-godini/rokli-gashterizon

# 63
Благодаря, красиви са, но изглежда са за по-малки деца. Тя е на 14 и половина почти, 156 см и 38кг.

# 64
Благодаря, красиви са, но изглежда са за по-малки деца. Тя е на 14 и половина почти, 156 см и 38кг.
Тогава погледнете дамските колекции, XS/32,34 като размер вероятно ще ѝ станат. Гледам, че повечето марки (HM, Mohito, Reserved) са пуснали парти колекции, може да харесате нещо от там.

# 65
  • София
Mama Ru, в Bershka и Zara също може да погледнете, дамската колекция, xs размер. В Русе не знам дали имат обаче физически магазин /отдавна не съм пазарувала там, само отскачам да се видя с родата/.

# 66
Те повечето от изброените магазини поддържат наличност основно онлайн, така че физ ходене до тях е излишно.

# 67
Поправих грешката и да попитам по тема, която помня, че обсъждахме лятото: може ли някоя от вас да препоръча приложение за упражнения вкъщи? Че май трябва да преборя мързела и да се залавям за работа, ако искам да карам мотор догодина.
Ети, ние вкъщи и двете правим тренировки с дъщеря ми, но не с приложение, а с програми в YouTube. Всяка си е харесала по някоя инструктурка. Има доста безплатно съдъжание. Има доста идеи в темите тук за тренировки в домашни условия.

# 68
Мама Ру, тюлена пола (има по-бухнали, но и по-прибрани). Върви и с маратонки, със сако, с тениска, с жилетка. Направете и една ефектна прическа и ще е супер 🙂 ето един вид https://www.reserved.com/bg/bg/tyulena-pola-039bg-99x?algolia_qu … ac4acc5d4cdb4652e.
Ети, и аз искам онлайн йога или пилатес, може и платен сайт, ако има повече обяснения. Ако нещо харесаш, драсни на лично. От ютуб едно време зумба танци си бях харесала, но съм на по-лежерна вълна сега. А има до нас йога от 8 сутринта, но някак без компания не мога да се стегна и да ходя редовно. Никаква самодисциплина.

# 69
Мама Ру, тюлена пола (има по-бухнали, но и по-прибрани). Върви и с маратонки, със сако, с тениска, с жилетка. Направете и една ефектна прическа и ще е супер 🙂 ето един вид https://www.reserved.com/bg/bg/tyulena-pola-039bg-99x?algolia_qu … ac4acc5d4cdb4652e.
Ети, и аз искам онлайн йога или пилатес, може и платен сайт, ако има повече обяснения. Ако нещо харесаш, драсни на лично. От ютуб едно време зумба танци си бях харесала, но съм на по-лежерна вълна сега. А има до нас йога от 8 сутринта, но някак без компания не мога да се стегна и да ходя редовно. Никаква самодисциплина.
И аз нещо такова си представих - с тюлена пола, с кецове, някаква тениска и кожено яке ако има

# 70
Ако ние имаме такова, за момче - един нов панталон от LC и ризата на гърба, и маратонките и сме готови. Даже прическа няма да правим Simple Smile Добре, ще имам само момчета:)

# 71
  • София
Мама Ру, тъй като е фина девойка може да погледнете рокля по тялото като тази например (абстрахирай се от секси чупките на манекенката). Ще може да си я носи и после.
https://www.sinsay.com/bg/bg/mini-roklya-s-dekorativni-kopcheta-9654z-9mm
Ако не е обявено като официално събитие с дрес код, за тийнейджъри ми се струва подходящо и прилични дънки с бяла риза. В днешно време дънките идеално се комбинират с по-официални ризи и сака и са чудесен полуoфициален аутфит.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 09:44 от Ahoney

# 72
Благодаря, момичета. Дадохте ми идеи за размисъл.

# 73
Моят младеж е леко обезпокоен от някои оценки, но не много Simple Smile Защо да се стресира все пак. Дотук успехът му се движи една идея по-добре, отколкото в 7 клас, пу пу. По английски явно много се старае, там си е отличник. Но с някои други предмети ще видим как ще се бори.

В 8 клас освен че си отдъхват от кандидатстванията, им се разбушуват много хормоните. Следват изненади понякога...

2 часа учене на ден на мен ми звучат чудесно. На повече конкретно за моето дете изобщо не се и надявам. В училище са от сутринта до 14-15 часа следобед. Ако и цяла вечер се учи, кога ще живее. Simple Smile

# 74
Предполагам, че ако беше и тя с английски, успехът ѝ щеше да е по-различен тази година. Но явно френския се оказа голяма хапка, за която не беше подготвена с нейните темпове и навици на учене. Освен всичко си продължава на школа и с английския, от където беше стигнала до миналата година. Очевидно много ѝ се ходи на екскурзия, защото тези два дни като се прибере, веднага сяда да учи, и не става до вечерта. Дори на тренировка не отиде. Аз ще си кажа тук под секрет, че изпратих запитване до агенцията и съм запазила място, без да ѝ казвам. Още не сме платили, така че подлежи на обрат.

Общи условия

Активация на акаунт