Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 257
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Аз ще си кажа тук под секрет, че изпратих запитване до агенцията и съм запазила място, без да ѝ казвам. Още не сме платили, така че подлежи на обрат.
Nelika звънни в агенцията да питаш дали има места, защото доколкото разбрах автобусните вече са запълнени, но не знам коя предпочиташ.

# 76
И аз знам че са запълнени местата на автобусната, за това изпратих за самолетната. А и по-голямата част от нашия клас отиват на нея. Предполагам че след като ми потвърдиха резервацията и дадоха срок за плащане, мястото ѝ е запазено.

# 77
Много бързо се запълват бройките, имайте предвид. А когато вече са платили заявилите, и да сте направили запитване, място няма как да се пази. Пиша това, за да не останете неприятно изненадани.
Допълвам се, писали сме заедно.
Самолетната коя е - до Париж ли?
Дъщеря ми ходи на една, която се водеше самолетна, но имаше огромен преход с автобус - т.нар. Швейцарска. Кацнаха в Италия - на Бергамо, после преход с автобус през Швейцария, Франция, Монако и полет от Ница на връщане. И заради прехода с автобус пак бързо се запълниха местата.

# 78
Да, само в Париж са, плюс Дисниленд. Вътре ще се придвижват с градски транспорт.

# 79
Предполагам че след като ми потвърдиха резервацията и дадоха срок за плащане, мястото ѝ е запазено.
В мейла с потвърждението имаш и срок до кога трябва да го подпишете и платиш капарото. Стискам палци на девойката да успее да си заслужи екскурзията.

# 80
  • София
мартеа, тази е само Париж. Но от агенцията казаха, че лятото правят тази, за която ти спомена. Но гледам, че и Никра имат лятото. Започвам да се чудя девойката във ФЕГ или в Гимназия по туризъм учи...

Нелика, много, много се радвам за това решение! Да й снимаш физиономията като й кажеш, че ще ходи.

# 81
  • София
Nelika, страхотно си го замислила! Убедена съм, че девойката ще положи още повече усилия, след като разбере, че ще ходи Hug

# 82
  • Видин
Записвам се. Изпуснах ви тотално. После ще се връщам да чета.

# 83
мартеа, тази е само Париж. Но от агенцията казаха, че лятото правят тази, за която ти спомена. Но гледам, че и Никра имат лятото. Започвам да се чудя девойката във ФЕГ или в Гимназия по туризъм учи...

Моята Парижката с автобус я изпусна заради пандемията. Беше платена, но започна пандемията, отложиха я, после я предложиха за юли 2020, но ние специално се отказахме, защото се чудехме каква ще е тази екскурзия с всичко затворено и с маски. Доста деца отидоха. Ние предпочетохме да идем малко по-късно в Париж семейно. После ходи на Швейцарската, много й хареса, много. После имаха екскурзии и от профил Философия, в Гърция, също много доволна беше.

# 84
  • София
Ауууу, много добре звучи това, с екскурзиите. Браво на французойчетата Kissing Heart
При нас няма нищо, съдирам си....гласните струни да повтарям във всеки удобен момент "А екскурзия в чужбина ще има ли?" и ниц Joy

# 85
Момичета,  може ли някой да ми прати книгата за ученика за 8 клас на Архимед в pdf от стр.1 до стр.59 ? В сайта на издателството и в пощата  е от 60та стр. до края,  но първите страници ги няма. Благодаря предварително! Наборът общо взето не може да разчита само на училищна подготовка,  казва че препускат по материала и не разбира добре всичко в час. И аз мислех,  че ще се приключи с тези уроци по математика в 7 клас,  но не. Confused

# 86
Момичета,  може ли някой да ми прати книгата за ученика за 8 клас на Архимед в pdf от стр.1 до стр.59 ? В сайта на издателството и в пощата  е от 60та стр. до края,  но първите страници ги няма. Благодаря предварително! Наборът общо взето не може да разчита само на училищна подготовка,  казва че препускат по материала и не разбира добре всичко в час. И аз мислех,  че ще се приключи с тези уроци по математика в 7 клас,  но не. Confused
Качих в пощата цялата

# 87
  • София
ЕленаИв, и при нас е същото. Изобщо не може да разбере материала. За първи път й се случва да не схване нещо по математика. Госпожата прави грешки в решенията на задачите. А другата седмица ще имат тест на вектори и вчера купих някакъв сборник, за да може днес и утре да понаучи нещо. Аз предложих пак да ходи на уроци, но тя настоява да се пробва сама. Кошмар.

Бебчо, продължавай да питаш! Все някой ще те чуе.

мартеа, сега ще й кажа, че има и други. Сигурна съм, че ще е очарована. Само дето господинът по философия е напуснал. Дано и следващия е запален пътешественик.

# 88
Момичета,  може ли някой да ми прати книгата за ученика за 8 клас на Архимед в pdf от стр.1 до стр.59 ? В сайта на издателството и в пощата  е от 60та стр. до края,  но първите страници ги няма. Благодаря предварително! Наборът общо взето не може да разчита само на училищна подготовка,  казва че препускат по материала и не разбира добре всичко в час. И аз мислех,  че ще се приключи с тези уроци по математика в 7 клас,  но не. Confused
Качих в пощата цялата
Благодаря!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 13:39 от Елена Ив

# 89
ЕленаИв, и при нас е същото. Изобщо не може да разбере материала. За първи път й се случва да не схване нещо по математика. Госпожата прави грешки в решенията на задачите. А другата седмица ще имат тест на вектори и вчера купих някакъв сборник, за да може днес и утре да понаучи нещо. Аз предложих пак да ходи на уроци, но тя настоява да се пробва сама. Кошмар.

Бебчо, продължавай да питаш! Все някой ще те чуе.

мартеа, сега ще й кажа, че има и други. Сигурна съм, че ще е очарована. Само дето господинът по философия е напуснал. Дано и следващия е запален пътешественик.

Дъщеря ми беше при г-жа Теодора Тодорова и тя й беше една от любимите трима учители.

Общи условия

Активация на акаунт