Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 697
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
При нас днес има коледен базар (не знае тя ли ще си продава нещата или не), в петък парти с подаръци в класа, събота подаръци в школата по английски, в неделя подаръци на танците. На мен лично ми писна да купувам подаръци, но кой ме пита. Поне обичам да ги опаковам, а наборката държи винаги много да се постарая с опаковката, та си е голяма играчка.
Ето два от подаръците за Сикрет санта

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 11:30 от Ahoney

# 586
Девойката ще си разменят подаръци в петък, ще имат и Дядо Коледа и хорА на двора. След това ще отидат да се почерпят, самоорганизираха се, че нещо не се получи с организацията за парти с другия клас.

С такова нетърпение го чака този петък, все едно ще е самата Коледа.

Днес им е класната по английски, по БЕЛ мина, по математика ще е догодина.

# 587
И нашата класна по БЕЛ мина, даже има шестица, много е доволен. По математика била на 09.01
А по английски не знам дали ще имат изобщо

# 588
И нашата класна по БЕЛ мина, даже има шестица, много е доволен. По математика била на 09.01
А по английски не знам дали ще имат изобщо
Задължителна е по чужд език, БЕЛ и математика. По другите предмети - само контролна и тест.

# 589
Нашите са все още в ежедневни контролни, че и по две на ден и не могат да се отпуснат още. Вчера си разменяха подаръци- каза хубаво е било. Обаче нищо не се казва за подарък на класната и коледно парти. Детето което е трябвало да подари на класната е било болно. Питам, разпитвам защо не се организират и няма отговор.
Доколкото знам, се организират за петък за коледно парти, имаха гласуване във вайбър в кое заведение да отиват. Мисля, избраха La Flore до входа на Флората в Морската градина. За часа не съм сигурна.
И аз се учудих, че няма подарък за класната, а тя купила на всяко дете…

# 590
  • София
Коледния базар тече от доста време, основно сладки май се предлагат. Онази вечер с наборката пекохме и ние до посред нощите, наборът се включи само да украсява Joy Помъкнаха и за почерпка на класа - вкусни били, одобриха се. Щерката беше основният готвач, аз зяпах отстрани. Е, после почистването на кухнята не го броя - прекалихме с продуктите, изпекох 5 тавички от тези, които са на самата фурна Joy

# 591
Като ви чета, че децата ви са отличници с по две-три петици, срам ме хваща. При нас в школо е доста шарено положението. Днес му върнали класното по математика - 4.46. Много е ядосан, че господинът не му признал поне част от последната задача и не го поощрил с 1 т., за да върже 5. Класното по БЕЛ ще е след ваканцията. Като гледам явно госпожата по музика е най-активна - всяка седмица я контролно, я изпитване. За петък трябва да носят домашно приготвена храна за почерпка (класната казала, че и те трябва да участват в приготвянето). Тогава ще си разменят подаръците. Утре вечерта ще бъркаме заедно сладки.
Пролетната ваканция ще ходи с класа на екскурзия до Лондон за 6 дни. Лошото е, че ще летят с Уиз и ще треперим до последно да не променят или отменят полетите.

# 592
Спокойно, не са всички отличници Wink

# 593
  • София
Точно и аз това пишех Simple Smile , че даже и не ги притеснява.

# 594
Много сме, силни сме 😂

# 595
  • Пловдив
И "ние" в кюпа Joy
Днес е била почерпката, за която даже и не знаех Събирали си били пари, купили си храна и са пирували в училището. Останалото са го прибрали в общежитието и утре щели да продължават Joy
И подаръците си размениха днес.
Събирали са пари и за подарък на класния им (отново! нищо не знаех, а не в като да не попитах няколко пъти).
В петък е РС и се надявам, да не ми развалят празниците Joy

# 596
  • София
Е, може ли да сложат РС баш преди празниците! Тези хора сърца нямат. Joy

# 597
И ние сме с оценки в цвета на дъгата.

# 598
Е, може ли да сложат РС баш преди празниците! Тези хора сърца нямат. Joy
ИдЯлно за коледно афтър парти на майките. Simple Smile

# 599
  • София
За това, да, съгласна съм.