Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 689
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Е, може ли да сложат РС баш преди празниците! Тези хора сърца нямат. Joy
За мен лично е идеално, че януари заминавам пак и ако я бяха обявили за тогава, пак щях да в пропусна Stuck Out Tongue Winking Eye
Така хем ще отидем, да му приберем багажа, хем ще се запозная и с учителите му, защото на първата РС беше баща му (аз пак бях на очни тогава). Само класният му познавам - запознахме се като ходихме, да го записваме.
Афтър парти едва ли ще има - всеки ще бърза, да се прибира по родните места, евентуално майките от града могат да се възползват Stuck Out Tongue Winking Eye
П.с. не, че ще се дърпам много, ако се организира нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 601
Много натоварени седмици бяха!
Черпя ви виртуално за набора - вече на 14 и малката фъртуна вече на 6!

Утре имат класно по МАТ и след това ваканцията започва. В Петък парти и размяна на подаръци.
И неговите оценки са шарени - като родопски килим, но засега няма да се намесвам, само питам и гледам строго, когато се налага.
Утре след училище ще ходим до общината да подаваме документи за лична карта.

# 602
Sisil, честити пораснали деца! Да бъдат щастливи!
Но защо в общината за лични карти, нали в мвр.

# 603
Sisill, да са ти живи и здрави и двамата! Много радост да ви носят! Прекрасни торти, особено тази на физика Smile

# 604
  • София
Да са живи и здрави рождениците!

# 605
Sisill, да са ти живи и здрави и двамата! Много радост да ви носят! Прекрасни торти, особено тази на физика Smile
Много бях изненадана, когато в сладкарница Неделя видяха снимката която набора иска и попитаха:
- Нютон така квадратен ли го искате Simple Smile
Та познаха Нютон в сладкарници Неделя!

# 606
  • София
Sisill, честит да е!

Аз исках утре да отидем за лична карта, но не можело, защото косата й била мазна и не може да се снима така. Тази снимка била за 4 години напред. Миела си косата в неделя, така че трябва да отидем в понеделник.

Не знам за подаръци нито за децата, нито за класната. Имам бегъл спомен за някакво парти в петък, но предпочитам да не питам.

Тя имаше рожден ден в събота. По този повод сестра й се прибра в петък късно вечерта и я събудихме с цветя, донати със свещички (тя много обича, а тук няма Дънкин донатс)  и музика. Палитрата от емоции по лицето й - изненада, недоверие, щастие - беше безценна.

# 607
  • София
sisill, да са ти живи и здрави рождениците! Да се подкрепят винаги и да се обичат и търсят един-друг - това е голямо щастие за родителите Kissing Heart

# 608
Sisill, Etomira, здрави и много щастливи да са ви рождениците! Flowers Four Leaf Clover

И ние имахме голяма драма със снимката на личната карта, изобщо не се хареса, не приличала на себе си. Успокоих я, че никой не излиза добре на снимки за документи с доказателство - моята лична карта Joy

# 609
  • София
Момичета, здрави, щастливи и разумни да бъдат рождениците ви!

# 610
Ети, да е жива и здрава и твоята госпожица Grinning Все с такива прекрасни изненади да посреща рождените дни!

# 611
Да е честита Ети! Да има една незабравима 14та година пълна с щастие и да ви превежда на екскурзия във Франция ви пожелавам!

# 612
  • София
Ети, да ти е честита наборката!

# 613
Можете ли да подскажете - личната карта в кое МВР се изважда? С баща му сме на различни постоянни адрес, аз съм си у нас, той е в София. Та, за детето - в кое МВР да отида? С акта за раждане ли?

# 614
  • София
По постоянния адрес на детето. Обикновено това е адресът на майката. Носи се акта за раждане и копие, което се оставя.

Общи условия

Активация на акаунт