Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 36 606
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
И аз търсих, намерих, прочетох. Изостанала съм. У дома с превес слушаме рок музика.

# 751
  • София
Аз си живеех с идеята, че това е напълно ненужен, но пък доста скъп пластмасов боклук. Ами не е боклук, доста е качествен и очевидно не е ненужен, щом я направи толкова щастлива. А по наше време светехме по концертите със запалки по 20 стотинки Simple Smile

# 752
Ти пък сега, нашите времена! Гледаме напред!

# 753
И аз потърсих думата Joy Като се замисля, в тази тема много си обогатявам знанията, колко много думи научих Grinning

# 754
Аз знам какво е. Не му знаех точното наименование. Важното е,че детето е щастливо.
Ние си направихме подарък зимни кънки.

# 755
  • София
Потърсих и аз в интРАнет Joy. Звучи като нещо, което наистина допринася много за хубавата емоция на концерт. Да си го ползва със здраве детето, а и сте осигурили билети за концерт Kissing Heart

# 756
И под нашата елха имаше билети за концерт. Децата са очаровани. Godsmack...

# 757
Здравейте момичета аз имам един малко по различен въпрос сред вас да има мама която е човешки ресурси или нещо подобно за въпрос на лично съобщение.

# 758
Здравейте момичета аз имам един малко по различен въпрос сред вас да има мама която е човешки ресурси или нещо подобно за въпрос на лично съобщение.
Не съм ЧР, счетоводител съм. Ако ти върши работа.

# 759

Общи условия

Активация на акаунт