Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 36 608
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Май натам клоним, с една нощувка обаче, за да отидем и до Леденика, иначе не си струва 10 часа път за 3-4 часа разходка.
А до Леденика с какво-ние винаги сне ходили с кола до там и май няма превоз като градски транспорт,освен такси-ама ако трябва и да ви чака докато излезете ще ви бъде златно...А и Леденика е доста студена пещера-аз съм ходила 7-8 пъти(в района сме),но никога зимата-тя като капак е и кална и винаги си носим гумени ботуши за нея или просто резервни обувки...
Благодаря за информацията. Да, мислех за такси, студеното не е фактор зимата, така и така ще сме със зимни дрехи, значи температурата ще е като навън, но обувките ще се окажат проблем.

# 706
Ние сме ходили с високи маратонки и кожени боти. Става. Мен би ме притеснил пътя. Петрохан и днес е проблемен, не че вие оттам ще минете, но е в района.
Може да пробвате Ловеч и Деветашката пещера, тя поне не е в планината.

# 707
Честита Коледа на всички! Мойта наборка е доволна от подаръка( iPhone), той и за имения ден който е в петък! Бабите и дядовците и дадоха пари да си купи какво иска!

# 708
Честита Коледа, момичета! Много топлина и уют.
И моята девойка е доволна от подаръците.

# 709
Честита  Коледа на всички!Желая Ви много здраве, обич и усмивки!Тази година с моя младеж решихме да не купуваме подаръци. Дарихме пари за 12 годишната Елза  от Бургас, която се бори за живота си.
Лека вечер на всички!🤗

# 710
laurentin, ние пътуваме с влак, а и ако тръгнем ще е за 29-30 декември, когато времето го дават слънчево и +5°. За Ловеч пътят е по-труден, имаме престой за смяна на влака от около час и половина на гара Левски. Деветашката пещера я посетихме, честно казано не си струваше.

# 711
О, така става.
Моето момиче е посетило голяма част от пещерите в България. От Деветашката беше впечатлена заради "Непобедимите 2", предвид фактът, че там са снимали големи световни артисти в киното.

# 712
  • София
Щастлива и уютна Коледа! Бъдете здрави и обичани🍀
Ние, спазвайки традицията да пътуваме на Коледа, сме в Будапеща. Прекрасна, коледна, светеща и гостоприемна. Не ни беше в полезрението. Дойдохме, защото се наложи да решаваме в последния момент. И не съжалявам. Определено ще се върнем през някой топъл месец.

# 713
Моите деца получиха подаръци, които се оказаха доста сплотяващи. Най-големият избра игрите (от тия в кутии). Ама много забавни се оказаха. Едната е "Мятай дюнера" или нещо от сорта - игра на карти, но има и едни дунапрен и дюнери за мятане. Другата експлодиращи котета. Пак е на карти, но не знам какво се прави с нея. Факт е, че горният етаж се ТРЕСЕ от крясъците на тримата Simple Smile
Баща им болен, с 38-39 Т. Какво му стана, че да се разболее, не знам. Отказахме да ходим по гости, за да не разболеем роднините. И сготвихме предиобеда вкъщи. Ама аз съм хитраааа Simple Smile Първо ги хванах да помагат малко с подготовката, че СЛЕД това извадих подаръците Simple Smile
Весела Коледа и ви желая да сте здрави!!!

# 714
Честито Рождество! Да са здрави, успешни и щасливи децата в новите училища.
На нас повече свободно време и никакви нерви, бЕло - само за кеф и по хубави поводи. Simple Smile

# 715
Честито Рождество, момичета! Да сте здрави и щастливи! Светли, споделени и уютни празници!
При нас подаръците не бяха изненада, та нямаше кой знае каква еуфория

# 716
  • София
Пак да честитя Коледа на всички. Ние прекарваме "тежки" трапези с много подаръци, Cold Sweat чак се тревожа за ефекта върху децата, смятам че е прекалено това при нас с толкова трупане на подаръци от всички страни. Имаме интернационални гости направо, кой от Сащ , кой от Германия, кой от Франция си е дошъл. Наборката я пробваха с френския. Чичо й я пита на френски, тя отговаря на английски. Разговора тече, горе долу, гладко. Joy Joy  Тя се оплаква от миналото време- пасе композе, чичо й каза че и той го бърка често това глаголно време, хем е французин, но много било шантаво. Жена му го поправя като греши при писане , тя е българка, Joy ама понеже го е учила като чужденец, го структурира някак и го знае даже повече и по- добре от мъжа си
 Joy Изобщо много смешки, но имам някаква  надежда за езика.. . Разбира все нещичко.  Хайде , че станах рано на готвя.. чакам поредните гости за обяд. Cold Sweat

# 717
Весели празници съоткачалки!!!
Набора получи подарък от дядото инженер, който не разбирам, но ще пишат някакъв код на питон и ще правят някакви платки.
От нас очаква компютър - подарък за Коледа и РД, уточняват сега параметрите. Аз само чувам все по-големи суми.

# 718
  • София
При нас има 30-40 см сняг. Е, това вече е зима! Искам така да е до април! Страхотна красота е!

# 719
  • София
Пия си кафето и се наслаждавам на красотата на Витоша. sanaka е там някъде, постни малко снимки - да изплакнем окото Hug

Общи условия

Активация на акаунт