Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 36 621
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Честита Коледа!
Здраве, щастие и късмет във всеки дом!
На нас повече спокойствие /и безкрайни запаси от вино/, а на наборите- да се справят с лекота и удоволствие в живота!
Весели празници!

# 691
  • София
Честито Рождество  Simple Smile

При нас наборът много май не го усети, защото подаръкът му е пътуването , което правим в момента и му е малко имагинерно 😀

# 692

Весела Коледа на всички. Бъдете здрави и щастливи.
Моите се излюпиха малко след 10. Малкият (братчето на наборката) нямаше търпение да си получи подаръка - гейминг слушалки (с микрофон и кабел, че да стават за Нинтендото) и изненадана - книжка от серията за Дръндьото (единствено тях чете).
Наборката отложи момента с подаръците докато закуси и отговори на съобщенията на приятелите. Чакам реакцията, но мисля, че ще й хареса - искаше смарт часовник и тефтерче. Към тях съм добавила две книги.
За съжаление, при нас от снощи вали и има ураганен вятър ( 30-36 метра/ секунда) и ще е такова времето почти до Нова година. Я дайте идея за еднодневна разходка с влак в Северна България. Шумен, Провадия (крепостта), Плевен, Дряново, Габрово, Търново са посещавани. Свищов, Преслав, Плиска, Мадара са труднодостъпни или недостъпни с обществен транспорт, до Ловеч не става за ден, че пътят е шест часа в посока.
До Враца имаше удобен влак, но пак не е за ден. Въпросът е има ли къде да се разходим като за хора без кола.

# 693
  • София
Честита Коледа!
При нас вали яко сняг и трупа. Снощи с домочадието откарахме до 2 часа и половината още спят. ММ готви коледния обяд, а аз почивам след вчерашното голямо готвене.

# 694
Честита Коледа!
Мама Ру, идеи за разходка - повтаряйте. Ние Банско и района го знаем наизуст, но пак си ходим, същото и за други близки еднодневни дестинации.

# 695
Там е работата, че не ни се повтаря. То няма е да е повторение, а почетворяване и повече.

# 696
  • София
Честита Коледа!
Мама Ру, някоя еднодневна екскурзия до Румъния?

# 697
Не е лошо като идея, макар че еднодневните май са само до Букурещ и Крайова, но последните ги изпуснах. Но ще проверя пак

# 698
  • у дома
Около Враца има много неща,но без кола е трудно...Обаче в историческия музей във Враца е Рогозенското съкровище-няколко пъти съм го гледала и всеки път ме е впечатлявало...

# 699
Май натам клоним, с една нощувка обаче, за да отидем и до Леденика, иначе не си струва 10 часа път за 3-4 часа разходка.

# 700
Леденика е добра идея. Не знам при настоящата метеорологична обстановка какъв би бил транспортът? То е кратко разстоянието от Враца, около 15 км, но все пак е в планина, със завои, тези дни е валежи.

# 701
  • София
Честита Коледа прекрасни!
Бъдете здрави, усмихнати, успешни, обичани и заобиколени от добри приятели!
Нека децата минат леко през тези така бурни години, да са здрави и в домовете ни е топло, уютно и пълно с любов!

Моите въпреки късното лягане снощи, станаха рано-рано и бяха супер изненадани както от подаръците (не бяха много послушни миналата година), така и от падналия снежец навън. Изобщо Дядо Коледа се е постарал тази година да ни е снежно, чисто и бяло!   Simple Smile

# 702
  • София
Наборът си инсталира новата игра и май е доволен.
Но и да не е, не смее да се обади.
Малката се нацупи на подаръка - искала монополи. В това, което получи, имало неща на английски. Ама нямало ли още нещо, мрън, мрън.
Сега ще се забавляват с баща си. А аз ще си чета тихо и кротко.

# 703
Честита Коледа! Здраве, щастие и любов във всеки дом!

# 704
  • у дома
Май натам клоним, с една нощувка обаче, за да отидем и до Леденика, иначе не си струва 10 часа път за 3-4 часа разходка.
А до Леденика с какво-ние винаги сне ходили с кола до там и май няма превоз като градски транспорт,освен такси-ама ако трябва и да ви чака докато излезете ще ви бъде златно...А и Леденика е доста студена пещера-аз съм ходила 7-8 пъти(в района сме),но никога зимата-тя като капак е и кална и винаги си носим гумени ботуши за нея или просто резервни обувки...

Общи условия

Активация на акаунт