Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 36 631
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Онази гигантската книжарница в стария град ли? Ма много я харесвам Simple Smile

# 676
Точно тя. Много е хубава! Като по филмите Simple Smile

# 677
  • София
При нас минаха подаръците, на класното по английски е с шестица, по БЕЛ още няма резултат. С учител по математика май случи, дано да остане и за следващите години. Коледният концерт беше много готин, тя беше от мажоретния състав.  Чака екскурзията до Лондон:)

# 678
Nelika,  а коя е английската книжка?

# 679
Pucking sweet. Нещо романтично е. Тя обича да има любов, било то и Отнесени от вихъра, или Птиците умират сами.

# 680
Едно питане към майките на набори, които са с диоптри и тренират водни спортове. Правили ли сте очила за плуване с диоптри по поръчка? Моят син носи очила,  до момента не е слагал лещи и е с астигматизъм. Видях,  че в някои сайтове се предлагат плувни очила с диоптри,  но не са за астигматизъм, а и при сина ми диоптрите на двете очи са различни. Ако има някой с подобен случай,   моля за съвет.

# 681
  • София
Не съм, но съм се пробвала да правя за скуош. Не е лесна работа и се отказах.
 Наборката е - 4 диоптъра и от 3 г. тренира (кикбокс) с лещи. Издържат и на плуване, както и на гмуркане на 12 м. в солени води.
Тя няма астигматизъм, но мисля, че може да се поръчват и такива за астигматизъм + диоптер. Тя се спря на Miru, еднодневни, но марката е въпрос на индивидуално усещане.

# 682
  • Варна
Наборът тренира баскетбол и досега не търсеше очила за тренировките и мачове, но вдигна диоптъра и вече са наложителни. Поръчах спортни рамки от Теми и сложихме стъкла по рецептата. Оказаха се добро попадение. Самите рамки приличат на плувни очила и са с ластик.

# 683
Моята щерка е с висок диоптър.  До сега винаги е плувала без очила.  За лешите ни каза и лекарят и от оптиката, че не е препоръчително да се плува с тях, защото може да се инфектират очите. От оптиката ни предложиха да ни направят очила за плуване с диоптър, но не сме се възползвали още. Прото тази година още не е започнала плуването и не де е наложило, но напролет със сигурност ще направим.

# 684
Честита Коледа на всички!

# 685
  • София
Честита Коледа ! Бъдете здрави ! Flowers Four Leaf Clover

# 686
  • Варна
Честита Коледа! Как са наборите? Доволни ли са от подаръците? Аз чакам да се излюпят на мама златните. 😁

# 687
Честита Коледа на децата и техните родители Simple Smile
"Наборът" махна очилата тази есен, след 11 г. постоянно носене. Волейбол тренираше с очила, чупеше ги, после нови Wink

# 688
Честита Коледа! Как са наборите? Доволни ли са от подаръците? Аз чакам да се излюпят на мама златните. 😁
И наборът не се е излюпил. Стои си подаръка под елхата и чака.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 09:46 от Елена Ив

# 689
  • София
Честита Коледа, момичета! Нека здравето, уютът, щастието, обичта и разбирателството царуват в домовете на всички! Kissing Heart

Наборът се излюпил преди майка си, в момента тича навън, сутрешна тренировка, бррррр. Другите все още се мътят в леглата Joy

Общи условия

Активация на акаунт