Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 36 608
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • София

А в гората е невероятно, но нямам снимки.

# 721
Красиво е, ама да е в курортите. В градски условия бързо става на мръсна киша

# 722
Аз имам огромен страх да шофирам в снежно зимно време, или дори да пътувам с друг шофьор. Поради един инцидент преди години. По-силно е от мен и няма преодоляване. И даже вече не се радвам на сняг. За мен е нещо, което ме ограничава да си шофирам докъдето си искам и толкова Simple Smile За децата е друго, разбира се.

# 723
  • София
Аз съм в групата на децата. 🤣 Липсват ми дългите снежни зими от детството. И да шофирам на сняг обичам.

# 724
И аз си шофирах най-смело в снеговете, ама след този инцидент - край. Слава Богу, всички бяхме добре, ама на страха очите са големи Simple Smile Всеки ден се благодаря, че зимите стават по-меки.

# 725
Аз не съм шофьор, просто в града вървя пеша или ползвам ГТ, съответно за мен снегът, превърнат в киша, с неизчистените тротоари, локвите по улицата и мокрите крака изобщо не е романтичен. Като дете му се радвах, обичах игрите на сняг, но нямам спомени за тази киша, за мокри крака и за всичките му съвременни екстри в градска среда. Красиво ми е като го гледам през прозореца - бял, пухкав как вали и затрупва, но да не се налага да излизам навън за повече от магазина срещу нас.

# 726
Вкъщи и на мен ми е екстра.

Когато бях дете, по цял следобед бяхме навън да се пързаляме. Спомням си, че в ботушите си слагахме по едно пликче от прясно мляко, за да не се мокрят краката. Simple Smile Наистина имаше дебел сняг с дни, сега не се задържа и за един снежен човек даже.

# 727
  • В Страната на чудесата
Честити празници, момичета!
Здраве и благодат за малки и големи!
Аз имам наложено вето от набора да споделям в темата и се старая да го спазвам. Grin
Но... по-накратичко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Радвам се като малко дете на коледния сняг. Yellow Heart Без него Коледата не е същата. Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake Отиваме да купуваме апрески и лещи и утре тръгваме за Пампорово.

Невероятна гледка, sanaka! Радост за очите и душата!

# 728
  • София
sanaka, красота! Напомня ми дните от детството и на мен...Тези дни плакна очи със снимки, чакам и  аз скоро да се гмурна в преспите Hug

# 729
  • София
Sanaka, благодаря за прекрасните снимки! Нямам търпение да се приберем.

Когато бях малка, дргалевските деца се качвахме с лифта до Бай Кръстьо и се пързаляхме по ски пътя. А в края на деня, директно с шейните, се пускахме за последно до домовете си. Тогава нямаше много коли и драгалевските улици бяха пързалки. Не обичам зимата, но ми се иска да имаме поне една снежна такава с дълбок и пухкав сняг.

# 730
При нас днес има вятър.
Сняг рядко, блазе ви на драгалевските деца! Добре, че онзи ден на 20.12 отидохме до Банско, та се снимахме на пистата с изкуствения сняг. Обаче на снимка не личи какъв е.

# 731
  • София
Много истински сняг има в Банско сега. И в самия град.

# 732
  • Пловдив
Честито Рождество Христово, съоткачалки!
В Пловдив снега са о го миришем, но пък планираната за февруари планинска почивка в дръпнахме и ще прекараме тук до 4. После, живот и здраве, аз към Шумен, набора към Правец, а баща и щерка ще се гледат сами вкъщи.
Напазарувахме преди празниците и за ски училището, даже багажа за там е почти стегнат, че като се приберем догодина, ще е едно екстремно приготвяне на безброй куфари Joy
Хлапетата си взеха и учебниците тук (набора - математиката, с малката - английския), все още си стоят в чантата Stuck Out Tongue Winking Eye Подозирам, че и така ще останат.
Ето малко сняг и от мен от онзи ден, когато беше слънчево и топличко
Вкъщи всички са доволни от подаръците, а аз явно най-много съм слушала Kissing Heart

# 733
Честито Рождество Христово, момичета! Здраве и много късмет!
От вчера при нас само дъжд и много силен вятър има. Направо ме отвя докато разходя кучето. Подаръка на набора си го избра сам -  игра за псп и абонамент за псп+. Изненадата беше една готина геймърска пижама. Доволни са всички.

# 734
Честито Рождество! Да ни е бяло и красиво, топло и уютно, в приятна компания. И всички набори ( ние покрай тях) да са мноооого здрави!

Ние "бедстваме" в една дървена къщичка в Средна гора, ту има ток, ту няма Simple Smile Кеф! Всички сме най-после във ваканция/отпуск, чааак до догодина Wink

ПП. Обаче предстоя 2 бр. класни, а наборът само ни успокоява (явно забелязал леко напрягане по въпроса) как всичко е ок, всичко точно, споооооко.

Общи условия

Активация на акаунт