Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 36 610
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Честита Коледа! Здраве, щастие и обич в домовете ви да има!
Който иска пуФкав сняг, да идва към Пампорово. Разкошно е Heart
Скиорите казват, че е перфектно за каране, аз съм само по разходките, но всички се радваме на снега като деца.
Скрит текст:

# 736
  • София
Ооо, Пампорово с много сняг го обожавам!

# 737
  • София
Трябваше да си спретнем една форумска среща на Пампорово  - кой иска да гледа през прозореца, кой - да се разхожда, кой - да бъхта по пистите Joy

# 738
  • София
Всички пътища водят към кръчмата.

# 739
Честита Коледа! Много здраве, късмет  и всеки да получи мечтания подарък!

Mama Ru, за качване до Леденика можете да проверите дали пътува и през зимата автобусът / поне можете да се обадите по телефон/

https://www.facebook.com/share/41Ueei1uLkq5Sgmh/?mibextid=LQQJ4d

# 740
i_nenova, много полезно, благодаря. Утре ще проверя дали го има.

# 741
Mama Ru, Враца е моя роден град. С каквато информация мога, ще помагам 😊

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 22:12 от i_nenova

# 742
При нас вали второ денонощие без да спира. Приказка е! За това пък, на 24-ти целия ден нямаше вода. Не питайте как се готви за бъдни вечер и как съжителстват 10 човека и едно куче в една къща без вода... За Коледа, заедно със снега ни пуснаха и водата. Днес се качихме в планината и децата караха малко ски, но беше кучи студ с вятър. Та бързо им мина желанието, след като им измръзнаха крайниците. За учене изобщо не става дума.

# 743
О, имали сте наистина приключения. Това без ток и вода е голямо предизвикателство.
Обаче, като чете човек как е по страната с времето, ще си каже : Колко е голяма България!

# 744
Честита Коледа момичета! Пожелавам ви здраве, щастие, любов и щастливи деца!

# 745
Честита Коледа! Здраве, щастие и късмет !

# 746
  • София
Честита Коледа, съоткачалки! Бъдете щастливи.
Наборката плака от щастие като си видя подаръка, аз също поплаках с нея. Подарих й официалния лайтстик на Стрей кидс, а през юли ще я водя в Мадрид на техен концерт, та ще влезе в употреба по предназначение. Преди това няколко пъти категорично отказвах да й го купя и изненадата беше голяма. Сега го носи като съкровище и го пипа с благоговение.

# 747
Честита Коледа!
Бъдете здрави и щастливи!

# 748
Аз си признавам, че за първи път чувам тази дума и я потърсих в гугъл Simple Smile Изумена съм какво ли не измислят вече.

# 749
Добре, че го каза първа. И аз го търсих, търсих и тия за които ще се ползва...

Честита Коледа и от мен, ние наблегнахме на традиционни подаръци, от които никой не се просълзи.

Общи условия

Активация на акаунт