Майски бебета 2025 (2 тема)

• 32 006
  • 545
  •   1
Отговори
# 15
За мен ще бъде второ раждане, дай Боже и отново искам да бъде в болница Надежда. Тъй като съм инвитро и там следя всичко, не бих желала да родя на друго място.

# 16
Ще имаме ли група и на друго място или само тук ще обменяме инфо.

Предпочитам да си направим фб група или чат. Тук ми е изключително трудно да следя и да отговарям. Ако кажете ще направя група 😊

# 17
Освен фб група вайбър чат ли имаш в предвид?

Ще имаме ли група и на друго място или само тук ще обменяме инфо.

Предпочитам да си направим фб група или чат. Тук ми е изключително трудно да следя и да отговарям. Ако кажете ще направя група 😊

# 18
Аз ще раждам в София Мед при Ковачев той израждаше в Шейново храната не е уау но пък с неговите пациентки отношението  е много  на високо  ниво...
Лежах със синът ми в люлин в софия мед потресена съм от към храната във Вита е лукс ако щеш и банята е пъти по-добре ама аз съм където е доктора.....

# 19
Hariom1, аз също съм на този принцип- там съм, където е докторката. Поне за момента ми е такова мнението.
Иначе за група или чат не знам, както решите. На мен тук също ми е супер и съм сугурна, че тепърва ще се включват и нови мами. А тази група все пак остава и в историята, други бъдещи майки също ще я четат и ще им помогне с нещо. Blush Както мнозинството реши, но предлагам и тук да не спира да се пише Heart

# 20
Ако всичко е наред, аз ще раждам в Надежда, както предния път. Имам им доверие и лекарката ми е там...та не съм обмисляла други варианти изобщо.

# 21
Киткатче Чавеева ли ти е правила ФМ чудя де дали да съм при  нея аз първо на 13 съм на БХС при Ковачев той си е сертифициран за фм ранна и после ще мисля втората къде да е

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 22:31 от Hariom1

# 22
Аз съм инвитро в Надежда, тъй че не смятам да сменям болницата ☺

# 23
Здравейте! Какво мислите за Майчин дом Варна и Окръжна болница гр. Варна за следене на бременност и раждане ЦС?

# 24
Здравейте и от мен в новата тема
Моят термин е 25 май, втора бременност.
Първото го раждах в Св.София, но не бих повторила. Единствено ако заплатите самостоятелна стая там, може би има смисъл, иначе не.
Сега ще раждам в Св.Лазар с Олга Дукат, което ми е неосъществената мечта от първото раждане. Скъпо, но си заслужава.

# 25
Момичета, записвам се и аз в новата тема. Ще се радвам ако имаме вайбър/фейсбук група. По-лесно ще е да си пишем там според мен Simple Smile

# 26
Здравейте отново. Аз също съм за група във ФБ там също остават постингите и според мен ще е по лесно за следене. Моите резултати от БХС са в петък като след това съм на преглед. До колкото разбрах ФМ И БХС е добре да се правят в рамките на 24 часа защото нещата се променят всеки ден и резултатите са на база измерванията от ФМ. Вчера влязох в 13та седмица и както и другите момичета споделиха започнах да се чувствам като парцал 🙈 относно пазаруването за момента отлагам може би февруари ще започна да купувам всичко. Попаднах на видео в тик ток за “чанта за болницата” с памперси, бельо за единична употреба, постелки, крем за зърна к какво ли още не. Някоя от вас смята ли да се зарежда с такава и ако да какво смятате да събирате в нея 🙈

# 27
И аз се записвам в новата тема и благодарности към Hope7930, че я създаде.
Аз още се чудя къде да раждам, за съжаление моят доктор, на който имам пълно доверие, не изражда.
Повечето ми познати са раждали в Токуда и са сравнително доволни,
 но още не съм взела решение.

# 28
  • Varna
Аз нямам идея, тук във Варна изборът не е толкова голям. Имаме само две болници, които имат неонатология и те са държавни, а частната (майчин дом), която изглежда една идея по-добре - няма.

Искаше ми се да се чувствам наистина комфортно в хубава обстановка, но в никакъв случай не си представям да пътувам до друг град и то в такъв момент. А и предполагам, когато момента настъпи последната ми мисъл ще е как изглежда мястото 😅

Интересно ще ми е да чуя, ако някоя дама от Варна е взела решение къде и защо е избрала там.

Може и аз да съм в грешка, но на сайта на Майчин дом пише, че има неонатология Frowning

https://www.maichindom-varna.com/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%B0% … D0%B3%D0%B8%D1%8F

Аз на първо време на него съм се спряла, въпреки че има още много вода да изтече...
Знам че правят ден на отворените врати от време на време. Ще е най-добре да се види и пита намясто.

# 29
Аз искам да раждам в Надежда ,защото  там ми е инвитро процедурата ,бях там и за задържане и като цяло съм доволна от отношението, но все още не съм си избрала доктор . Ще се радвам на мнения ,ако има раждали там .
Аз от вчера съм болна. Боли ме гърло, носът ми е запушен и от сутринта се появи някаква гадна кашлица . За момента пия чайчета с мед и лимон, ангал спрей за гърло и един домашен сироп за кашлица,който свекървата ми приготви (варят се кока кола, локум ,лукчета и счукани орехи с черупката. Пие се по 4-5 пъти на ден по 2с.л).

Общи условия

Активация на акаунт