Майски бебета 2025 (2 тема)

• 35 800
  • 546
  •   1
Отговори
# 165
И при мен тогава беше 167, мисля че е нормално.

# 166
  • София
Дано, че чета, че около 150 било ок, горна граница 170 за 11та седмица. Още не съм минала феталната и съм неспокойна.

# 167
Дано, че чета, че около 150 било ок, горна граница 170 за 11та седмица. Още не съм минала феталната и съм неспокойна.

Не се притеснявай. Пулсът е супер. Blush

# 168
  • Sofia
Момичета в 11 гс колко ви беше пулса на фетуса? На моето го измериха 169 и ми звучи доста висок. Дават го, че трябва да намалява вече в 11-12 седмица.

При нас на феталната морфология в 13с.4д първият път беше 157, после 165. Докторката каза, че е напълно нормален пусла и така трябва да е.

# 169
Нухална транс 3 как ви се струва?

# 170
  • Sofia
Нухална транс 3 как ви се струва?
Това изглежда на горната граница, доколкото знам нормата е до 3. Лекарят какво каза?

# 171
Било всичко 6 ама май не съм разбрала  е сега видях каквонпише на изследванията не знам дали това се гледа

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 21:25 от Hariom1

# 172
  • Sofia
Било всичко 6 ама май не съм разбрала  е сега видях каквонпише на изследванията не знам дали това се гледа
Hariom, по този резултат никъде не виждам да пише ,че NT е 3. Даже излиза да си е в граници. Значи всичко би трябвало да е наред.

# 173
Явно е казал че е под 3 не знам аз чух какво говори със сестрата и реших че нт е 3 после разгледах документите ама първо се филмирах пък и ми каза ако решиш прави пренатален не е задължително не виждам проблем...

# 174
Момичета,следящият ми АГ ме праща до доц.Чавеева за консултацията за близнаците понеже са с една плацента.Записах час за понеделник,но понеже не съм от София ще ме чака път и така доколкото чета не провежда тя прегледите,а стажанти...Да не го бия напразно се чудя.

# 175
Момичета, това е линк с таблица на всички от тук. Ако искате можем да ви добавим и в групата във вайбър 😊😊 пишете ми на лично ако искате

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 10:06 от Гергана Тодорова 768268

# 176
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте ☺️
Намествам се тихичко при вас. Идвам от априлските бебета, но терминът ми се измести за 01.05 и се записвам при вас да ви следя. 🌷 На 39г., в края на 16г.с. съм, чакам момиченце, трето подред дете ❤️

# 177
Здравейте ☺
Намествам се тихичко при вас. Идвам от априлските бебета, но терминът ми се измести за 01.05 и се записвам при вас да ви следя. 🌷 На 39г., в края на 16г.с. съм, чакам момиченце, трето подред дете ❤

Добре дошла Blush Ако искаш се включи във вайбър групата. За съжаление тук никой не пише вече Frowning1

# 178
Здравейте, бъдещи мами!

Малко късно се включвам в групата, но едва наскоро попаднах на нея. Бременна съм с първото ми детенце и съм на 32 години ☺

В момента съм в 15г.с +2 според УЗИ и терминът ми бе определен за 10 Май. Тъй като ще раждам с планирано секцио все още не се знае датата за операцията, твърде е рано и следя също и Априлската група.

Преди две седмици ми излязоха ФМ и БХС изследванията и всичко за момента е наред. Очертава се бебчо да е момиче 🩷

В момента се следя на частно, но разбрах, че трябва да се запиша по ЗК ако искам някаква сума от раждането да ми бъде покрита. Някоя от вас може ли да ми препоръча добър специалист, който работи със ЗК в София?

Също така ако някоя от вас ще ползва допълнително здравно осигуряване (Bulgaria insurance) дали има повече информация до каква сума се възстановява за ЖК и раждане?

Много благодаря и с интерес следя групата 😌

# 179
  • Varna
Добре дошла, Rosenr0tt!

Дискусията основно се пренесе във вайбър, но на мен ми е много трудно да следя чата там.
Тук ми харесва повече и информацията е по-структурирана и лесна за проследяване, надявам се да върнем към живот темичката. Flowers Four Leaf Clover

На въпроса ти за ДЗО - най-добре провери какви са твоите условия. Ако ти го предоставят от работа, HR ще имат информация, или просто се обади директно на застрахователя. Аз съм към Доверие и при мен лимитът е 800 лв.

А към настоящите мами - дадоха ми ваучер за -35% отстъпка за продукти Бебо, но ми е рано да пазарувам още, затова го подарявам. Ако някоя от вас се интересува, може да ми пише на лично. Валиден е до 31.01.

Общи условия

Активация на акаунт