Майски бебета 2025 (2 тема)

• 32 039
  • 545
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Да попитам, има ли създадена фейсбук група, освен този форум? Открих една с над 700 членове и ми се вижда огромна. Simple Smile Покрай голямата ми дъщеря, преди няколко години, създадохме една затворена, под 100 майки сме там. Общуваме до ден днешен, създадоха се и приятелства.

# 526
То май откакто има вайбър група, никой почти не пише. На мен ми идва много тежко вайбъра и не мога да следя ничия мисъл там. Аз за това съм основно в юнската, че там има комуникация,  а и без това терминът ми е края на май. Тя има и Фб група.
И аз все си мисля че би било готино ако с някой почнем да бутаме колички покрай групата, аз съм от по-дъртите и не познавам като цяло бременни на моята възраст, освен чат пат като ходя на йога за бременни, ама напоследък рядко...
Здравейте. Да попитам, има ли създадена фейсбук група, освен този форум? Открих една с над 700 членове и ми се вижда огромна. Simple Smile Покрай голямата ми дъщеря, преди няколко години, създадохме една затворена, под 100 майки сме там. Общуваме до ден днешен, създадоха се и приятелства.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 17:11 от AirplaneMode

# 527
Здравей те отдавна не съм се включвала искам да попитам има ли някоя с като мен терминът ми е на 11 май трета бременност тъй като с 1-ва бременност  преносих  10 дни и се наложи принудително раждане със системи  2-ра бременост се роди точно на термин имали шанс да родя преди термин или  щом другите две бяха така и с третото ще е късно раждане имам контракции от време на време но нищо друго извинявам се ако е нелеп вароса просто изпадам в паника  и се притеснявам много ако някоя е имала същия случай моля да сподели

# 528
Здравейте, мами и честито на вече родилите! Бъдете живи и здрави, вие и вашите бебенца! 🎀🤗
Аз също като някои от вас нямам нерви да следя Вайбър група и всичко изписано и да ми пифка постоянно телефона 😆..

Аз искам да попитам дали вече сте си закупили бикини за след раждането и какви? Освен обикновените, но без ластик, мисля да си взема и следродилна... Една приятелка ми сподели, че е ползвала на Bella, но превръзката не е залепвала добре. Също не ми допада да са като боксерки, да не ме стягат в краката. Ако има и мами с опит от предишни бременности ще се радвам да споделите! Сега гледам едни на Чико, но дали са ок?? Също каква бройка следродилни превръзки да си предвидя?

# 529
Аз си взех еднократните на Канпол. При предишното раждане ми бяха удобни.

# 530
Искате ли да създам една затворена Фб група? Аз също съм от по-възрастните майки и не ми е комфортно в безкрайните чатове Simple Smile)

# 531
Аз съм "за" Simple Smile
Искате ли да създам една затворена Фб група? Аз също съм от по-възрастните майки и не ми е комфортно в безкрайните чатове Simple Smile)

# 532
И аз бих се включила Simple Smile

# 533
Здравейте, аз също си взех от еднократните бикини, но също така съм предвидила и 4 чифта безшевни бикини, които са ми много удобни.
Аз в петък бях на преглед. Сега съм 37 г.с. + 0, иначе в петък измериха бебка 2950 грама. АГ-то каза, че върви с около три дни напред и малко се притесни, ако родя на термин,  ще успеем ли с естествено раждане, защото била голямо бебе Confused
Иначе и аз съм ЗА фб групата. Blush

# 534
Групата е готова. Пишете по едно съобщение, за да ви пратя линк за присъединяване.
Настроих я съвсем затворена и би трябвало да е видима само за членове.

# 535
Здравейте, момичета. На 26 май ми  е терминът и от няколко дни вечер получавам горещи вълни и изпотяване, като това беше доста често в началото на бременността, но утихна. При някоя има ли такива вълни и нормални ли са? Другата седмица ще си питам доктора, но дотогава, ако може да споделите.

Благодаря Simple Smile

# 536
Незнам дали се брои, но на мен ми е нон стоп горещо. Съвсем нормално си е според мен.
Здравейте, момичета. На 26 май ми  е терминът и от няколко дни вечер получавам горещи вълни и изпотяване, като това беше доста често в началото на бременността, но утихна. При някоя има ли такива вълни и нормални ли са? Другата седмица ще си питам доктора, но дотогава, ако може да споделите.

Благодаря Simple Smile

# 537
Здравейте, някои знае ли как варират цените на фотографите който седят пред болницата и заснемат изписването на бебето?

# 538
80 лв струваше фотографа пред Шейново, неограничен брой снимки електронно и албумче с подбрани около 15 кадъра.
Родих преди 2 месеца.

# 539
  • София
Ние сме с планово раждане края на месец май.Днес бяхме на преглед,бебка 2500кг..Стори ми се малка 🤔

Общи условия

Активация на акаунт