Живот и раздяла с нарцисист

• 4 927
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И как реши, че е нарцисист този просто класически див селянин? Изнасяй се без предупреждение, ако имаш къде, потърси полицейска защита ако мислиш, че ще ти посегне и продължавай напред. Нарцисист бил....

# 46
Този мъж не е нарцист , той е психопат.......освен да търпиш и да се правиш на нечула, недоразбрала, докато станат децата на 16, 18 , тогава вече не може да ги вземе и да си тръгнете, друго не виждам, това са опасни хора. С такива трябва да се играе театър, особено ако нямате и доходи.

# 47
"Насреща получавам обиди, ругатни, заплахи, че ще ми вземе децата, ще ми запали къщата и т.н дори стига до агресия. Децата вече се страхуват от него и искат да живеем отделно."

Заплахите и откритата агресия документирани ли са? Децата били ли са свидетели?

За съжаление имаш работа с психопат. Тръгни си, за да спасиш психиката, здравето и децата си. По този път ще ти е нужна много подкрепа, не се притеснявай да потърсиш съвет и опора от близки и приятели. Обърни се към някоя организация, която предоставя помощ на жени, които са жертва на агресия и тормоз. Могат да ти предоставят безплатно консултация с психолог, насоки от адвокат.

Както и останалите, и аз горещо те съветвам да НЕ се обясняваш с този човек. Той е психопат и никога по никакъв повод същността му няма да се промени. Желая на теб и на дечицата ти успех и по-скоро да преминете през трудното!

Общи условия

Активация на акаунт