Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 342
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 305
Много хубави снимки видях. Все мотивиращи, макар и различни. Аз се отказах от показаните две колиета и набелязах трето. По принцип не нося и ми в трудно да избера. Май не ми трябва изобщо, а исках да му остане спомен от колегите 🤣

# 1 306
  • Сливен
Въпрос за дисертация Grinning
Теди, kolevaangela, добре дошли! Колкото повече - толкова повече:grinning:, и по-добре!
Честит рожден ден на всички стрелци! Бъдете здрави, "пъстри" и вдъхновяващи! Имам си двама, предизвикателство са за мен, "скучния" козирог Joy!
Макадамия, имаш най- хубавия подарък, да го запазиш завинаги!
mimi.7299, прекрасни неща показа - и ботушите, и ризата и чантата! Изкушаваш ме да поемем  към Бургас за разходка!
Сиска, ти си ни еталона за постоянство, характер и изисканост! Това, уви, не ми е достатъчно  да стана в шест за фитнес...
Мислех да пропусна купуването на тоалети, но... сме поканени на събиране, където женската част внимателно ще се  огледа и обсъди една друга. И аз сега се чудя - да взема ли нещо ново, въпреки че нищо не ме грабва, или да отида с каквото имам..., така и така все ще съм оценена някак, но поне няма да съм изхарчила пари. Остава все пак и варианта ей-така изведнъж да се влюбя в някоя рокля.
До тук съм минала три домашни партита, подготвям се за следващите. Вече съм тренирана, чакам ги с желание и удоволствие!

# 1 307
Анджела, не мога да генализирам дали едно нещо е кич или не. Много, ама огромно влияние зависи от жената, нейната персоналност, излъчване и стил. Едно и също нещо на две жени ще стои различно. Едната може да е карикатура, а на другата да стои великолепно.

Света, честити боти! 🤩

Клеми, и на теб честит пръстен.

Видях и котета сладури. Обожавам ги и всяко едно си има своят характер.

На Марунка, ако ти харесва чантата си я вземи. Нагледах се на много видеа, в които марката е спонсор. Аз съм си такава де, като видя, че нещо е масово и се носи аз упорито бягам от него. 🙈

Нещо се забързахте да пишете и доста неща изпуснах и не мога да ви хвана края.

PS G&B явно не си по колиетата и много хубаво си решила, че искаш да ти е за спомен. Защо не си избереш бижу, което носиш. Пръстен, гривна или просто едни обеци. 🤗

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 17:15 от cloè

# 1 308
  • Ямбол
G&B, симпатично колие си избрала.

На мен ми харесват и на Скиапарели чантите, и другите шарени чанти. Не ги виждам като кичозни, но пък разбирам и защо за друг може да са такива 🤗.
В тази, например, ми останаха очите.
https://www.braccialini.it/it/BG/shop/woman/bags/shoulder-bags-b … B18030-PP-422-UNI
 В тази също:

https://www.schiaparelli.com/eshop/en/e-shop/accessories/bags/mi … 175732_997-taille

На Клеми пръстенът е хубав 😻. Аз предадох на Дребосъчката пръстенът със слончета, който си купих преди незнамколкомного години с първата стипендия от техникума.
Капитан Мими много ме радва 💜.

И на mariat малката черна рокля ми хареса. Не знам защо не си я носиш, ти си такава нежна и фина, ще си супер с нея.

Много динамично и емоционално май се кани да приключи годината при нас. Не знам какво да кажа 😅.

# 1 309
На mariat не видях роклята?!
Едит- видях я, много е красива, не знам защо не ѝ дадеш шанс.Ако не е много къса, нвкъде малко над или до коляното и е М, аз си я припознавам.Обаче като я видях си представих в нея Клеми
Харесват ми, Анджела чантите и показаното в линковете.Мисля като Клои.
GB, добър избор, ще си го носиш.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 17:54 от ДХ3

# 1 310
Мими, каскета ти стои веднъж Heart
Много шик, червеното червило и лак също допринасят за тази ти шик визия.

G&B, много е красиво, носи си го.
Харесва ми най-много от трите. Най-елегантно и безвременно е.
Бих го носила всеки ден.

Такива ярки, блестящи, цветни чанти ги намирам за красиви произведения на изкуството. Като бижута са.
Бих носила някои с удоволствие.
Гледам по-семпли неща да подбирам, за да пасват на повече неща, а и не искам да се зазяпват в чантата ми Grinning
да не говоря че имам още от бабите две вечерни чантички и крокодила го нося от време на време

Cloè, Сонгмонт ми отпадна като вариант заради изкуствената кожа вътре, Полене чакам да се появят по-летни цветове, но си харесах една в Strathberry в цвят oxblood

# 1 311
Мариат да каже колко е висока и до къде и е ще е най-добре. 🤗
На мен ми се вижда къса, но може снимката да ме лъже.

Видях якето на Маладамия и ботите. И още неща, но както темата се “влачеше” като костенурка сега на бързи обороти.
Извинявам се, ако пропускам някого.

За подаръци съм много трудна, ама много. Тази година брат ми не пита кой какво иска, даже и мен и ще изненадва. Научих се отдавна да си прехапвам езика, ама на физиономията забравям, че имам субтитри. 😂😂
Ще се изненадваме 🤣🤣🤣

Мими, къде ти е червеният лак на показалец и среден пръст? 🤔

# 1 312
Колежката ми иска тази. Инвестиционна била според нея. Не знам дали не я е поръчала вече, но тя е пунджаби и обича цветни и шарени неща. Винаги е много колоритна и запомняща се.

# 1 313
  • Сливен
G&B, сетих се какво още щях да пиша - и двете предходни колиета ми харесват, на цветето е по-капризно, и вероятно ще го носиш доста рядко. Това също е хубаво, но като че ли второто от предишните две е по-като за спомен. На това аз поне ще се изкуша да му сменям висулката. Което от друга страна е и плюс.

# 1 314
G&B, инвестиционна в смисъл ще я завещае на внучката си?
Иначе е много красива Heart

# 1 315
В смисъл, че след Х години може да я продаде за £5000 според нея. Има няколко подобни на други марки, не съм запозната в детайли.

# 1 316
Момичета, къса е роклята. Аз съм 160 см. и ми е почти до средата на бедрото. Не се възприемам.
Относно колиетата на G&B- гласувам за второто. Цветето ми е прекалено задължаващо, а висулката на третото ми е тривиална.

# 1 317
Имам близка, много в час с мода и марки, та тя постоянно инвестира в чанти и бижута и след време ги продава с огромна печалба.
Купува и някои обувки, но най-вече чанти и бижута.

# 1 318

PS G&B явно не си по колиетата и много хубаво си решила, че искаш да ти е за спомен. Защо не си избереш бижу, което носиш. Пръстен, гривна или просто едни обеци. 🤗
Изобщо не съм фен на бижута, нося пръстен и халка. Всичкте ми обеци са малки и еднотипни, последните са ми подарък от големия и не съм ги свалила от три години, колиета нямам. Наумила съм си колие и затова такива гледам.

# 1 319
  • Берлин
Следобедното кафе изпих с вас и ми беше много приятно. Така ми се иска да ви познавам. И много ме е яд, че не "проплаках" пред ДХ3 и Ал миналата седмица, че съм мнооого на зор, щях поне вас да познавам.
Мм одеве ме уби- ще украсяваме ли коледно 🤭 а не ми е кеф и той дори не е християнин. Май ще пропуснем.
Чантите на Анджела - обичам неща, които друг няма /или не би носил/. Различна в детайлите ми е запазена марка.
Оказва се, че в хотела ще имаме две официални вечери - на 24 и 25. И ще мисля и аз тоалети. Засега имам нова спирала, плътен чорапогащник с анималистични ивици в черно и сребърно и сребърна шнола с камъни. Стига ли за коледна вечеря? 🙄
А за късата рокля - ако стои добре в горната част, отдолу на гъсто събран тюл и става парти и гот.

Общи условия

Активация на акаунт