Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 141
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 210
В Дъглас има глитерите на Диор с 20 процента отстъпка

# 211
Да, тече реклама по тв за тия 20%.

# 212
  • Sofia
Вчера минавах през Дъглас, изобщо не ги разпознах кои са. Консултатките бяха заети, а аз бързах и не ми се чакаше да питам.
Може ли линк към глитерите?

# 213
# 214
  • София
Тая година са се оляли с цените. Миналата година наистина бяха на 1/3 почти.

# 215
  • Sofia
"Оляли" е много меко казано... За червило 100 лв. е твърде много, за друг вид козметика мога и тройно да дам. Имам психологическа граница просто, не опира до възможности.

# 216
Така и не видях цвят 100 офлайн, а само той мисля ще ми стои от Диорските.
Мацки, ако някоя го срещне, дайте знак, че нещо се запалих да си купя 🌷

Cloè, нищо не ших, че ме завъртя работа.
И по-добре, мантото което купих случайно много ме радва. Карето е суперско
Скрит текст:

Сутринта сложих ботуши.

За рижаво/медно червено - цвета е труден като не е естествен. И по мое мнение стои хубаво и свежо само на млада кожа.

Зари, благодаря много за разказа 🌷
Слънце си ти.

едит/ роклята на ХМ е стара колекция Conscious Exclusive. Маааалко ми теснее 36 номер, но това е положението. Много е красива, разкошна коприна

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 13:48 от Al Georgieva

# 217

Здравейте,
Някой беше пуснал линк с подобна риза в предишната тема, но не я откривам - много ми харесва идеята Heart ExlFlowers Hibiscus

# 218
Зари, страхотен разказ, прииска ми се и на мен на Бали!
Аз наскоро взех диорска 100-тица, но не мога да се реша дали съм приятелка с цвета на моята кожа.
Днес ми дойде другото поръчано червило, заедно с един ФДТ, доста смело ги избрах онлайн. Качвам се за секунда - изтормозения вид е заради някакъв неприятен вирус, бях 3 дни с висока Т

Иначе аз съм била всички тоналности на червеното - от лилаво, през рижо, 7,34 (май това споменахте) та до огнена 6.66. Всякак се харесвах, ама бях на 20 години. После се опитах да се сприятеля с русото , аз настоявах, то се дърпаше, косата още повече и накрая, след стотици опити минах на къна..

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:19 от Mimy8809

# 219
Къната крие ли бели коси?

# 220
да, аз до сега боя не съм ползвала на косата си.

# 221
Мими, а отмива ли се първо бялата коса?
В момента съм изрусена с кичури но цвета бие към жълтеникаво-оранжево. А белите коси след две измивания пак са бели.
Почвам да се замислям дали да мина на къна, но ако не покрива или се отмива бързо бялото няма да е добре.

# 222
Аз съм отраснала във фризьорски салон, но не мога да категоризирам - това ходи на такава кожа, онова на друга кожа - всеки човек е различен и на един му отива едно, на друг друго....
или пък червеното червило не било за всеки ден - ами нося го всеки ден - Слава Богу имам хубави бели зъби, чиста светла кожа, сочни устни - какво да ме спре да ходя на работа с него ?!?!? ....че това на Диор каквото е желязно / ядох сандвич, пих води, кафета - не е мръднало / и на тренировка довечера ще съм с него Grinning

# 223
Поръчах 2 глитера на Диор, най-много да се наложи на някого да ги подаря, друго страшно не мисля да се случи.Yum
Аз не нося класически червила, само някакви течни, деликатни като цвят и на принципа "олио" за устни.

# 224
  • София
Аз имам някакъв психологически проблем с баш червеното. Иначе зимата нося и тъмни червила - бургунди, кафяво и подобни.

Борбата с русото при мен е вечна и епична - лятото 10 ки, есента 9, зимата 8, боядисване всеки месец, оцветители, маски, терапии....

Общи условия

Активация на акаунт