Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 056
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 150
Пепси, страхотни снимки. Зарежи месния Гугъл.

# 151
  • София
За първи път съм Азия. В Тайланд по - точно. Огромната статуя на полегналия Буда е с дължина 42 м.

Точно щях да напиша, че една дума за местоположението при толкова снимки, не е излишна. Няма да се напрягаме от сутринта да гадаем, я! Smile
Страхотни снимки!
Кои места сте набелязали за обикаляне в Тайланд?

За течното червило на Диор, миналата година, когато отново се заговори за него, бяха пуснали промоция на червила на Диор в Притишоп. Купих си 3 тогава и едното беше точно течното, което подарих на щерката за Коледа в последствие. Носи го и до днес по събития и ми е давала 2х досега да го понося и аз. Много хубаво блести и е деликатен блясъка. Вижда се веднага, че е скъпо и че броката е смлян много фино и прецизно.
Цвят 890 Triumphant бях купила тогава за нея.
Но и цените други бяха, де
Скрит текст:

Съвсем забравих!
Снощи гледахме Гунди в Арена дъ Мол. Стр-ах-о-тен! Холивудска продукция са направили! Сценарий, монтаж, кастинг! Всичко перфектно направено и умерено поднесено! Отдавна България имаше нужда да види филм, който разказва история за успял и много обичан българин! Най-добрият филм на годината!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 12:43 от kopche

# 152
Cloè, къде си? 🙂
Ето ретро костюма на Капаска в стил Сузи Глас
Скрит текст:

не знам вижда ли се златната нишка

# 153
Носи го и до днес по събития и ми е давала 2х досега да го понося и аз. Много хубаво блести и е деликатен блясъка. Вижда се веднага, че е скъпо и че броката е смлян много фино и прецизно.

Скрит текст:
Абсолютно! Нищо общо с т.н. дрогерийни брокатени червила, които не бих носила вече аз и на които броката хруска по зъбите. Нещо съвсем дискретно бива!

# 154
Писах, писах, тръгнах да качвам снимки и всичко оттече.. Какво му става на форума, само тук имам проблем със снимките.
Обзело ме е някаква балийско безгрижие и шопинга въобще не ме влече в момента.
Имах колебания с избора на място за престой и след 2 дни в Убуд съм вече много доволна от избора си с този спокоен квартал на столицата, 5-6 минути от плажа и наличието само на няколко луксозни огромни ризорта. Убуд е всичко, което не харесвам в туристическите дестинации, претъпкан, дълги улици със сергии магазини и кафенета, кисели сервитьори и магазинери, тип нашенското Черноморие и всичко това с някакво феноменално задръстване по централната улица.

# 155
И аз така - писах с включване, накрая изтрих целия пост по погрешка и възможността вече беше отлетяла Simple Smile
Вивиан Димова 768110 - - много нескопосан опит за реклама, ама много!

# 156
Харпа, послушай сърцето си и не ходи в Лондон🤭
На мен ми се налага през февруари. Отивам за набелязаното мероприятие, ще пренощувам и изчезвам 😊

# 157
  • София
И аз така - писах с включване, накрая изтрих целия пост по погрешка и възможността вече беше отлетяла Simple Smile
Вивиан Димова 768110 - - много нескопосан опит за реклама, ама много!
Докладвах вече на модератор.

Харпа, послушай сърцето си и не ходи в Лондон🤭
На мен ми се налага през февруари. Отивам за набелязаното мероприятие, ще пренощувам и изчезвам 😊
Това пък защо?! Напротив! Светът е голям, имаме много да гледаме и учим още!

# 158
  • Mediterraneo
Дез, да си здрава!

Форумския хит ще го прескоча, далеч съм от цифрите, спрягани за едно червило, пък ако ще и със златен брокат да е. Аз ползвам дрогерийни червила, най- скъпото ми е 5 евро Simple Smile Simple Smile

Магни, кубинките са супер. Ама имаш ли кога да ги носиш?! Аз си донесох 2-3 чифта от Бг, не ги сложих нито веднъж първите зими и ги разкарах в чарити шопа. Повече от велурени боти нямам, а, излъгах, имам и едни кожени боти и два чифта кожени маратонки.

# 159
Защото светът е голям и има по-приятни и интересни места. Хората сме различни , а приемането на различна гледна точка също е нещо, което се учи с времето 😀

# 160
И аз докладвах на модератор.
Дразнят ме такива реклами.

В Лондон мечтая да отида, била съм като дете, помня единствено войниците с шапките. Определено ми е време да отида 🙂

# 161
Лондон има страхотен дух и очарование. Колкото пъти и да съм го посещавала (а те са мноооого), винаги съм го преоткривала по нов начин. Във всяко едно нещо.
Също така, най- най- най- любимото ми коледно настроение е именно лондонското. Heart Eyes Няма грам сравнение с тези във Виена, Будапеща, Колмар, Страсбург, Копенхаген, Цюрих и още, и още.
Преди Коледа при възможност човек задължително трябва да се остави да се слее с тълпата (или тя да го повлече Blush) по Оксфорд стрийт. Heart

# 162
Момичета, благодаря за указанията за червилата на Диор.
Появи се наистина глитър.
Амааа, много дискретен... Simple Smile
Аз  съм като - "луд на шаренко се радва".
Сложих отдолу мастило (молив) пак на Диор сега ще засичам колко трайно ще бъде.
Още веднъж, благодаря!

# 163
И аз днес се сдобих с едно Dreams 100 от новата колекция на Диор /поръчка онлайн. Мисля, че ще ми допадне.

# 164
Момичета, копринената красота на НМ е пристигнала. Новичка, с етикет 😎
Нямам търпение да я облека
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт