Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 155
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 225
.....и въпреки всички грижи - русото скапва косата - като му изтеглиш меланина на косъма, остава една суха сламка, а терапиите не са нищо друго освен "грим" за косата - замазваш проблемите до следващото миене - когато спра да изсветлявам косата , става тройна като обем, жилава ...абе съвсем друга

# 226
  • София
.....и въпреки всички грижи - русото скапва косата - като му изтеглиш меланина на косъма, остава една суха сламка, а терапиите не са нищо друго освен "грим" за косата - замазваш проблемите до следващото миене - когато спра да изсветлявам косата , става тройна като обем, жилава ...абе съвсем друга
На мен ми е ок. Ако сложа кестеняво, едно - не мога да се възприема, второ - имам прекалено много бяло и не може да се покрие. Никога не съм си докарвала крайна сухота и никога не съм се правила с блондор.

# 227
Аз съм 29 години на руси, почти бели кичури - е, косата ми беше двойна и много къдрава като обем, но и сега е гъста, но права и радост за фризиьорите. Никога не съм правила друго с нея - на кичури съм на всеки 3 месеца и смея да кажа, че ми е идеална, добре поддържана /никога не е цъфтяла/, и дълга до раменете.

# 228
При мен вали сняг ❤ Колкото и да не обичам студа, снегът ми носи радост!🥰

# 229

Стига бе🤔 Къде е това? Аз още по чехли джиткам и в морето се къпах в събота.
Скрит текст:

# 230
  • София/Севлиево
И аз чакам снегът,ама засега е само на Шипка...Ама пък подхванах с коледната украса.
Благодаря за чудесният разказ на Зари(и за снимките).
А също и за тези от английското имение.Ех, Лондон.Сестра ми постоянно ни кани на гости ,а ние за 10 години откакто е там само веднъж отидохме-през 2018-та.Но пък беше точно по Коледа и бе приказка(която аз искам пак да повторим,но ММ каза да почакам малкия да порасне,за да има спомени и тогава, защото за него не бе интересно да обикаля по музеи и забележителности,а аз сама дори с едното дете не тръгвам, защото не мога да се оправя езиково-уж знам английски,като чета и гледам тв всичко разбирам, обаче не мога да го говоря, защото никога не ми се е налагало да го ползвам).

# 231

Стига бе🤔 Къде е това? Аз още по чехли джиткам и в морето се къпах в събота.
Скрит текст:
На 721 метра надморско равнище край София 😀.

# 232
Мими, а отмива ли се първо бялата коса?
В момента съм изрусена с кичури но цвета бие към жълтеникаво-оранжево. А белите коси след две измивания пак са бели.
Почвам да се замислям дали да мина на къна, но ако не покрива или се отмива бързо бялото няма да е добре.
Ако си много силно побеляла няма да стане, пада бързо и бялото личи. Аз почти нямам бяла и за това става. На боядисвана коса много трудно после хваща къна. Гова ми го каза фризьорката.
И на мен повече от едни глитери не ми трябват. Подарих го.

# 233
  • Sofia
Зари, много ми беше интересно да прочета впечатленията ти. Grinning Навсякъде по света хората искат да бъдат ценени и уважавани.  За жалост тези, които са по-ниско в социалната йерархия рядко го получават.

Изкупихте тези глитери значи! Май от Виена ще купувам другата седмица, тука изчезват светкавично. Grinning

Дойде ми една чанта и много се колебая дали да я задържа, защото беше на чудесна цена.  Закопчаването е само с тази ивица, която се нанизва на кожената халка. Очаквах да има поне магнит.

# 234
На мен косата ми е 70% Бяла и къната покрива идеално, не пада изобщо. Но аз слагам почти само чиста къна и съвсем малко индиго, освен това повтарям процедурата на всеки 20 дни. Нооо и с боята честотата беше същата, просто сега с билките имам по-здрава коса и скалп.

А за русото наистина съм си мечтала, даже перуки мерих (не ми отива Simple Smile )

Лондон е разкошен по Коледа, Виена също…, ама и тук оставам с мечтите само.

Карен, чантата изглежда добре, но си прецени доколко би ти било удобно закопчаването. Лично аз предпочитам да имат цип, но не всеки модел го позволява.

# 235
Карен, много я харесвам. И аз се чудех за нея?
Моята фурла не можах да я взема днес, защото Фешън дейс искали плащане в кеш. Това ще е последния път, в който пазарувам от там. Дано не се наложи да я връщам.

# 236
  • София
Зари, при възможност продължавай да пишеш за впечатленията си. Много приятно ми е да те чета. Пренасяш ме в друг свят. Дано да го видя някога.

# 237
Успех с Виена-та! Щом имате билети.
Някакъв кошмар са цените на билетите за Коледа и НГ в момента! Билет на БГ еър на 6ти Януари до Прага - 900 лв!!!! Тея са луди!

# 238
  • тук-там
Моята фурла не можах да я взема днес, защото Фешън дейс искали плащане в кеш. Това ще е последния път, в който пазарувам от там. Дано не се наложи да я връщам.
Къде ги искат тези пари кеш? Аз поръчвам до еконт и плащам с карта или не плащам и връщам.

# 239
Къде ги искат тези пари кеш? Аз поръчвам до еконт и плащам с карта или не плащам и връщам.
В спиди не ми дадоха чантата. Не можело в брой!

Общи условия

Активация на акаунт