Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 346
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Burgas, Bulgaria
Марунка, разбира се, че ти трябва чантичката, почти е задължителна Sweat Smile , на всяка жена и трябва всяка чанта, която се е докоснала до ума и сърцето ѝ. Cupid
Сиска и Теди, прекрасни млади жени, много ме радвате! Gift Heart
Мими и твоята лачена чанта тип Диор ми хареса, за поводи и вечерна е прекрасна, вечна класика. Heartpulse

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 11:41 от kolevaangela

# 1 276
Анджи, прекрасна, ама да беше Диор! Wink

# 1 277
  • тук-там
Уф, а тази колко е са сезона и в тренда:
https://songmontofficial.com/products/songmont-medium-shearling-luna-bag-amber
Ама вече имам подобна за жалост. Тази е трепач. Засрамете се с тези сайтове за чанти!
Сиси и Теди са мацки и половина. И аз си взех като шапката на Теди, не може само чанта Wink
ММ готви, избира и изненадва с пътувания. Да не ми завидите само Wink И двамата сме стрелци, тиктакаме на едни честоти и сме предвидими един за друг. И пътешественици. Стрелецът е човек, когато е на път Wink

# 1 278
  • София
Скрит текст:
Papurche, забравих за фотоепилатора- за мен е безценна вещ, НО!!! лицето и интимът се повлияват различно при всеки, защото там е зона, влияеща се много от хормоните.Дали ще има ефект при теб, няма как да разбереш.Това е уредът, който ме спаси от вечното мъчение с обезкосмяването и най-добре инвестираните ми пари.Имам го от 10г , като последните 3-4 даже не правя 1-2 поддръжки годишно, а трябва, просто забравям.Толкова вече нямам косми почти никъде( няма 100% обезкосмяване), но при мен мен е на 95%.Въпросът е, че аз имах нужда от него за цяло тяло, в онези години сумата беше огромна, затова скептично дадох 350лв. от една промоция с точки от Шел, но се оказа моето спасение.По онова време ми излезе 1300лв. само за интим и бедра в дерматологична клиника.Реших да рискувам с Лумеа и не сгреших за себе си, с него постигнах професионални резултати на подбедрици, ръце, мишници, лице.На интим, дори с профи машината, имам места, които не се повлияха, с Лумеа също, но е много по-добре от преди.Така че опитай.
Моя близка на ръце, крака и мишници имаше супер ефект, на интим не и там направи лазер.Не знам повлия ли се, не съм се сещала да я питам.Знам само, че и при лазерите трябва процедурата да се направи с подходящ и да е в изпитано място, защото някои уреди са слаби, лампите им поизхабени.
По правило 6-7-8 процедури трябва да решат проблема( аз правих 6), ако са повече- или уредът е слаб, или операторът не е компетентен, или хормонално има пречка.
Абсолютно съм съгласна с написаното от Дх3! Супер доволна съм от инвестицията във фотоепилатор Лумиа на Филипс. Сега и дъщеря ми започна да го ползва. Косми нямам и дори поддръжка не се налага да правя. Мустак не съм бръснала за да го светкам. Не се е налагало. И приставки допълнително не се налага да се купуват. И с обикновената минавам всяка зона.

Мими, прободе ме в сърцето със Сънито! Флората ли беше това?

# 1 279
  • Burgas, Bulgaria
Анджи, прекрасна, ама да беше Диор! Wink
Мими, моделът е прекрасен, за мен няма никакво, ама никакво значение кой е вдъхновил тази чанта, важно е, че това е твоят избор, твоят стил и ти стоиш зад него. Всяка стилна жена е просто стилна, носейки нещо за 2 или за 20000лв., тя самата одухотворява предмета, а ти го можеш! Go girl! Heart Heart Heart

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 12:09 от kolevaangela

# 1 280
Погледнах сега Сонгмонт, бих се въздържала от чанта заради изкуствената кожа вътре
- Interior Lining: Synthetic leather
Имам на друга марка така изработена, външно е като нова, но вътре не прилича на нищо и трябва да и измисля нещо. Че такова теракотено ръждиво трудно се намира. Мисля да купя широка лента с бродерии и да я залепя, формата е проста, може и да стане

Магни, госпожицата е Heart

# 1 281
  • Burgas, Bulgaria
Ал, съгласна съм, това е прецизно изработен артикул, но решението за вътрешността на чантата, съобразно  амортизацията, която се очаква да понесе е недобро.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 12:39 от kolevaangela

# 1 282
Анджи, мерси! Чак се изчервих!
Копче, разбира се, че Флора, готвачът в Сънито е по добър от бургаския!
Излязло е и божолето, всяка година по традизия го опитваме там. Но...аз алкохол не пия, само бира! 🤣

# 1 283
Моето предложение за инвестиционна чанта, която върви в комплект с екскурзия. Гаранция, че няма са се амортизира, ще държи цена, а може и да поскъпне.

Цената като на някои от коментиратите последните страници.

Al, бонбонките си ги хапна детето 😁

Божолето тази години го бойкотирам. 100 кинта куверт, да опитам 1-2 чашки и то от най-евтините вина във Франция, които са по 3-5 евро. Франсетата да си го пият. Хайде стига са ни взимали за балъци- лично съм го казала на всички познати тук франсета,че вместо да ми се възмущават какви били цените в София вече като в Париж, да си погледнат сънародниците какво внасят и на каква печалба го продават. Като им е скъпо, винаги има избор да се смени държавата.
П.с. “Щедро” ми предложиха отстъпка от 10 лв, казах им че вече и за без пари няма да им ходя на партито за божолето, дотук съм с него, ще си карам на български вина.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 13:48 от zari65

# 1 284

Мими, моделът е прекрасен, за мен няма никакво, ама никакво значение кой е вдъхновил тази чанта, важно е, че това е твоят избор, твоят стил и ти стоиш зад него. Всяка стилна жена е просто стилна, носейки нещо за 2 или за 20000лв., тя самата одухотворява предмета, а ти го можеш! Go girl! Heart Heart Heart
Това е и моята философия.❤

# 1 285
Цитат
В Зара е налична колекцията на Кейт Мос, за който се интересува.
cloe, разгледах колекцията. В българския сайт не я намерих, гледах в испанския.
Обран стил, класически, леко винтидж - беше ми интересно.

Макадамия, хареса ми якето ти много хубав модел, кройка, цвят.
Марунка, хареса ми чантата, моделът луна е доста разпространен, аз имам такъв модел чанта. Капачето от горе е интересно. Красива чанта.
mtz, тренда на чантите с такава материя излезе по време на Пандемията, тогава ги напускаха. Според мен си вземи  класиката - кожа.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 13:22 от Sweta

# 1 286
Деси, Анджи и моята. Еднакво добре се чувствам и с Фурла за 500 лв, и с имитация на Диор за 80!
И така мечтаейки за Диор спретнах мусаката, има и супа топчета! 🤣
Зари, чантата е вълшебна!

# 1 287
  • Burgas, Bulgaria
Мими, вълшебница си ти, еднакво стилна в шопинга и в кухнята, аааа...., и голяма подстрекателка, не мога да спра да мисля за La Flor Bar & Grill Sunny Beach. Иде ми да се метна на колата и да отпраша, но сама...Disappointed Relieved , колежките ми са заклети домошарки, особено в неделя, а приятелките ми групово точно днес са на пазар в Одрин! Sweat Smile Heart

# 1 288
Аз съм седнала да работя, сладкото от дюли ще е довечера
Мусака много обичам, научих момчетата да готвят

Кейт Мос е икона. Разгледах колекцията, с удоволствие бих облякла доста от нещата, но с още по-голямо удоволствие бих облякла госпожицата ни в тях.

Марките нямат ообено значение, по-важно е качеството и удобството/функционалността.
Има страшен кич и видимо смотан вид сред хай марките, неща на които ако им откърти човек емблемата и никой няма да даде и сто лева за тях, но както пишеше в един стар учебник по маркетинг (жълто и червено) - продаваш мечти, а не стоки. Жалкото е, че като купят мечтата, пак остават неудовлетворени, защото истинското богатство е различно - в "Добър ден, тъга" много хубаво се вижда точно това.
Та така, стига излияния Grinning

Трябва ми парти рокля, едвам се мушкам в наличните Joy

# 1 289
Анджи, не си казала, не сме отишли..ей къде е Сънито! Между другото защо не се организираме някой уикен, ще вземем и Ани и Галка!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт