Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 345
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Burgas, Bulgaria
Ал, аз подходих така, имах малка черна рокля /little black dress/, която освен черна ми беше и малка и съответно изхвърлих Sweat Smile, купих си нова от H@M, която просто започнах да стилизирам - чизми, ръкавици, дрънкулки.....те така.../живот и здраве ще ви се покажа/ .Sweat Smile
Мими, готово, от вас зависи, свобоен електрон съм аз. Sweat Smile

# 1 291
Анджела, ти някъде по морето ли си? Защо не дойдеш на срещата с нас в Сф.?Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 19:56 от ДХ3

# 1 292
  • Burgas, Bulgaria
ДХЗ, с голямо удоволствие, но и аз съм от Бургас, иначе благородно завиждам, но Мими има прекрасна идея -  в отговор на вашето събиране да се съберем и ние тук. Да се районираме някак, за да не се чувстваме изолирани. Flowers Hibiscus

# 1 293
  • София
Ауууу ДХЗ, много хубаво си подредила. Обичам да си правя терапия като почиствам, това ме успокоява, но покрай бебето е мисия невъзможна.

Точно за групата съм, на 42 години съм, с бебе на 11 месеца.

Видях прекрасна червена чанта, много ми хареса!

# 1 294
От всички терапии разчистващата ми е най- нелюбима! 🤣 Само когато си мия кристалите се чувствам ок! Wink

# 1 295
  • София
Леле, браво. Аз засега имам 4 стъклени чаши, 2 чаши за кафе и 4 купички.
Тепърва трябва да събирам покъщнина.

# 1 296
Умирам си за посуда аз.Много не обичам да готвя, но посудата ми е голям кеф да я гледам и да си имам.😀

# 1 297
  • Бургас
ДХЗ, с голямо удоволствие, но и аз съм от Бургас, иначе благородно завиждам, но Мими има прекрасна идея -  в отговор на вашето събиране да се съберем и ние тук. Да се районираме някак, за да не се чувстваме изолирани. Flowers Hibiscus

С удоволствие, даже по-рано да беше станало въпрос можеше да се организирам и да отидем.

# 1 298
Гал, можем да пимислим нещо за другата неделя?
Хвана ме бяса вкъщи, отивам на Утопия на кафе с мъжа ми. Страшен вятър духа, мисля да си сложа каскета! Wink

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:09 от mimi.7299

# 1 299
Толкова много пишете, че се чувствам щастливка само с прочитането на всички отговори в темата.
На кратко- ММ не уцелва с подаръците. Подарявал ми е три пръстена, които е избирал сам. Първият ми падаше дори от палеца, вторият беше годежен, пак голям (крепи го халката), а третият съвсем не беше ок и върнах с чиста съвест. Когато сме заедно готви- най- общо скара, гъби, салата. Признавам си, достатъчно ми е. Относно последния пост на ДХЗ- припоснах се в него. И мен ме чака същата галимация, но с бонуси- пране и гладене на пердета, Коледно почистване на нашия етаж и този на брат ми, защото идват няколко дни преди Коледа от Англия.
Снимки видях и лайкнах!
Добре дошла на Анджи. Имам малка черна рокля, която никога не съм носила. Ще я снимам и ако има желаещ- подарявам я.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 15:47 от mariat

# 1 300
Приятно плаване, капитане! И тук цяла нощ духаше зловещо.

# 1 301
  • Burgas, Bulgaria
Мими, невероятна си, това е стилизация, хем морска /тематично обвързана/, хем шик. Gift Heart
PS Обичам "Утопия" и Отманли, утопично ми е.... Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 15:30 от kolevaangela

# 1 302
ДХ, ти ще си моето гуру в стилизираното подреждане.

Мими, Grinning да пратиш по една кутийка, че голямо изкушение тази мусака.

Домакинската работа не ми е терапия, върша я по необходимост.

Не съм от супер майките, работа, домакиня, спортна форма и т.н. Вече и енергията ми не е същата.
Тийна реши да украсява елхата и аз съпортствам.

Мойто хаитянче си заминава другата седмица, искам да й дам нещо за спомен, някое сребърно бижу може би, дайте идеи и да е нещо, което мога да купя в центъра. Натъжи ме с тази новина - толкова готина целеустремена девойка е и с чувство за хумор.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:03 от zari65

# 1 303
  • София
И ние днес елхата свалихме от гардероба. Аз съм архитекта по елхата. Сглобявам я. 9 етажна е+ връх.  
Довечера съм на концерт, а щерката ще е дизайнера. По елхата. Ще я реди и украсява. Преди концерта ще ида на фитнес. Хем, ще се изкъпя там, че днес Софийска вида ни сюрпризираха цял ден… без вода! Авария! Weary

Дх3, чудно наредени шкафчета си имаш! Вдъхновяващо е!

# 1 304
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, как мислите, това кич ли е, или изкуство?
https://www.braccialini.it/it/BG/shop/woman/graziella-braccialini/borse?page=7
Същият въпрос си задавам и за колекцията на Скиапарели, единствено историята на Елза Скиапарели е много вдъхновяваща, затова се замислям: "бих ли носила това?" , ами...не..., може би съм тесногръда или недорасла за тези форми, знам ли... Тук поне виждам влиянието на Салвадор Дали, но все-пак продължавам да недоумявам защо трябва да платя за това:
https://www.schiaparelli.com/eshop/en/e-shop/accessories/bags/c/000039  Flushed

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 17:04 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт