Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 334
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 335
Някъде в средата на март съм на Андре Рио, но при добра организация от моя страна бих пробвала и за 21 март да посетя столицата. Март ми е свободно около служебни ангажименти...пък и петък е! Wink
G&B, това колие е най хубавото от показаните! Носи го със здраве! 😍
Как отпадат ботушките..ще ги нося от Лондон. ММ ми показваше магазина на Зара...ако чакат до 14.02. - наши са!
Кло, червения лак е прилежно обелен от нерви. През уикенда маникюристката не работи...късен час чак в сряда. За жалост през деня работя и е трудно да мисля основно за ноктите си! 😃

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 19:01 от mimi.7299

# 1 336
# 1 337
  • Ямбол
Папурче, от сега се вписвам в плановете 😆🥰. На 22.03 ще съм на концерт в София със систърчето, на Godsmack, ще гледам да се организирам и да съм там още на 21-ви.

Да ви разсмея с муцуните на нашата Мишанка 😅😂
Скрит текст:

# 1 338
Ехее, срещи ще имаааа!!!

# 1 339
  • София
Роклята на Марие мой стил, но гледам да избягвам вече скандално къси рокли, които са и по тялото. Струва ми се, че е твърде провокативно за 40+. МОга да нося късо, примерно дънкова пола и пуловер/суичър, с дебел чорапогащник.
Завиждам ви, че можете да си планирате с месеци напред нещата.
Аз се опитвам от известно време да разчиствам неща, които не ползвам. По всякакви начини. Чувствам се задръстена с вещи. 
G&B на мен ми харесва третото колие, предните май съм ги пропуснала.

# 1 340
45 отговора прочетох, наистина много се раздвижи темата

Анджела, видях чантите, на мен някои ми харесаха, други не. И съм съгласна с cloe - зависи и от човека който я носи.
Тази чанта ми хареса, но тя е стандартна:
Скрит текст:
и тази от нестандартните, с  рокля едноцветна би била хубав акцент:
Скрит текст:

Мими, с каскета много ми хареса. Аз такива шапки нося основно, в смисъл както модел, кожена нямам. Последно на една реклама в магазин видях - продавачката ми предлага някакви други, казвам - не ми стоят, ако имате модела от рекламата покажете. Имаха само в черно, не взех защото вече имам.

Папурче, излишно си се притеснявала - кой ти гледа стил в такава кофти ситуация.

Мартенската среща се очертава много приятна.
Котето на Майола е сладур. Моята спи - отново. Някъде четох, че котките спят 90% /или нещо подобно/ от времето на денонощието.

Днес изцапах  светъл панталон с червен сос - красота. Май излезе петното обаче.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:56 от Sweta

# 1 341
Аз днес с мъка си изхвърлих любимата покривка, цвят шампанско. Върху нея има изсипано лаково червило на Диор 999. Няма изпиране, какво ли не пробвах, вениш, клири, спот. Стои като от блажна боя, не мръдва! Sad

# 1 342
А обезмаслител?

# 1 343
И веро Тест може да натъркаш, Мими. Не се отказвай!

# 1 344
И обезмаслител, Меглио! Късно е вече...боклукът е хвърлен! 😒

# 1 345
Има петна, които с нищо не излизат.., малкия си намаза с някакви бои една мерино тениска и никога не се отпра това чудо. Та съжалявам за покривката, Адаш. Много си шик с каскета!
И аз не мога да планирам от сега за Март, то аз от днес за утре не мога с това дете. Тази седмица се разболя и си изтървах тийм билдинга, наложи се да канселирам в последния момент, до толкова не мога да си правя планове.
Възхищавам се на жените, които купуват с инвестиционна цел , аз съм просто един консуматор.
Иначе за кича - наистина на един човек един аксесоар, или дреха може да седи елегантно, секси, на друг - пошло, всичко е до индивидуалност, стил, излъчване и усещане.

# 1 346
Адаш, и социална среда...професия! Някъде ще стои арт...на друго място кич и лош вкус!
Чантите ми харесват, има интересни модели.
Сериозна съм за ботушите от Зара, някой ако ги иска ще му ги донеса!
Покупки с инвестиционна цел не правя, нямам време за това, макар че ММ смята, че кристалите ми биха донесли известна сума...🤣
От лятото гледам този Кочинел, но просто вече ме е срам! 🤔

# 1 347
  • Берлин
Аз пътувам към Бг на 21/живот и здраве/. Ако мога да изпълня нечие желание - пишете ми, с радост ще реагирам.
А за срещата - много ще съм щастлива да го направим ❤️❤️❤️

# 1 348
Мими, тази чанта много ми хареса!
От лятото гледам този Кочинел, но просто вече ме е срам! 🤔

# 1 349
Много хубави котчици видях на последните страници. Някой ден ще си имам отново. Преди месец синът ми за малко да осинови едно трицветно фъстъче, но баща му не се съгласи.

За инвестиционна чанта си мислех преди година и нещо. После рязко пренасочих финансите към нещо важно и много любимо. Но пък не се знае, може да намеря нещо интересно под елхата. По празниците се случват чудеса.

За декемврийската среща не мога и да си помисля, заради дрес кода Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт