Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 309
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Бургас/Пз
Мими, изглежда страхотно. Моите момчета ще го оценят подобаващо , затова като ти е удобно метни ви рецептата на ЛС Simple Smile

Днес е ужасно времето с тоя дъжд, добре че поне не е студено. Купих си кожен клин от Стилната жена и днес го севтосах 🤣

Ал, сложи един цветен лак за разкош 🥰😘🥰

Хубава седмица, момичета 🥰

# 1 381
Ани, слънце, за лака си права. Направих си маникюра, само ми остани да се лакирам днес.
Дай да видим клина 🙂

Cloè, всеки си избира за себе си.
Първо гледам продукта, марката ми е второстепенна, че и без това не искам табелки.

А рекламата е част от бизнеса. Не разбирам защо те дразни.
Я виж Диор как са навсякъде с коледните си грим колекции, по това което пишеш, би трябвало да не ги поглеждаш Wink

Поръчах си чанта 😎
Дано пристигне преди 22 декември
Скрит текст:

# 1 382
Мими, изглежда страхотно. Моите момчета ще го оценят подобаващо , затова като ти е удобно метни ви рецептата на ЛС Simple Smile
Скрит текст:
И в службата го оценили...! Рецептата е на Йоланта Делибозова мисля, оригиналът е с рукола, освен сиренето, но понеже ММ не яде зелено...!
Марунка, абе ако те кефи чантата какво се чудиш, и да не изкара до сто години няма да се пенсионираме с тях, я! За красива е красива!!!!
Само Сиса има една чанта дето ще я погребват с нея, както каза на мъжа си, с нейното тънко чувство за хумор! Joy

# 1 383
Как да не купи човек чанта в "късметлийско червено" 🍀

# 1 384
Ал, марки не означава автоматично лого или както ги наричаш ти “табелки”. 😉 И не това имах впредвид.

И пак не ме разбра за маркетинга. Има маркетинг и маркетинг. Имам против даването на безплатни продукти на ляво и на дясно все едно продуктът им е без пари, даже не го и пишат или споменават, че е AD. А трябва да наблюдаваш и като видиш, че три, четири и повече човека “цъфнат” с ревю ти светва червено за какво иде реч.
В същото време слагат цена, като на марка, която с години е работела за името си.

Диор си плащат за рекламите, които им струват пари и поне си подбират на кой да подарят. 😉
 Ей тук е голямата разлика.
Опитах се да обясня кой разбрал, разбрал. 😂 Мисля, че не е нужно да спамим повече темата.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 13:46 от cloè

# 1 385
Знаеш ли какво, аз не намирам разлика между политиката на Диор и тази на новите марки - и двете подаряват продуктите си на хора, които са известни и имат последователи.
Сега ако ти си имаш собствена скала по която измерваш, че така наречените инфлуенсърки на Диор са по-заслужили от тези на Songmont да получат нещо безплатно - ок, всеки си мери с неговата мярка, но е малко смешно да се отрича новото.
В Китай се произвеждат купища неща за хай марките, защо да не излязат със собствена марка?
И чантата Luna, и тази нефритена красота са иновативни, красиви и най-важното функционални 🙂

И дискусията си е съвсем по темата - мода, стил, марки 🙂

# 1 386
  • Sofia
И чантата Luna, и тази нефритена красота са иновативни, красиви и най-важното функционални 🙂

Сподели тази чанта каква е, че не разчитам надписа от снимката.

# 1 387
Весана,
китайска марка, в момента има 20% отстъпка за ЧП
https://songmontofficial.com/en-bg/collections/drippy-bag

# 1 388
  • някъде там
Днес ми пристигнаха ето тези обувки,, на много изгодна цена от 644 ги взех само за 123 лв
на живо са страхотни

# 1 389
  • тук-там
Мале, това чудо е в 10-ката за мен:
https://songmontofficial.com/en-bg/products/the-large-yore-hobo- … nt=43753134129343
За бой сте! Големи подстрекателки Simple Smile

# 1 390
Много хубави чанти споделяте в последните снимки.

# 1 391
Мале, това чудо е в 10-ката за мен:
https://songmontofficial.com/en-bg/products/the-large-yore-hobo- … nt=43753134129343
За бой сте! Големи подстрекателки Simple Smile
ОООО МТЗ, разкошна е.Heart Eyes И на твоят стил ще ти заспи! Не му мисли.
Повече няма да отварям линкове...! Sob

# 1 392
Ал, зацепих късно какво имаш впредвид Диор коледни гримове.
Червилото с глитер го купих миналата година, когато беше в ограничени бройки. То записване на изчакващи листи и беше много трудно човек да го намери. Оплю се в темата без дори да бъде видяно. За сцената ставало и ред други грозни описания отнесе.
За мен един продукт е добър, когато мненията са на двата полюса и няма средно положение.

Обаче се радвам доста хора си го купиха тази година, като имаше голям достъп до него.
Аз друг цвят не купих имам си едно и ми стига.

Дано ти хареса тази чанта и не я върнеш пак. 😉

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:22 от cloè

# 1 393
  • София
Bianki, да или не (имам подобни, но не от велур):

# 1 394
  • Бургас/Пз
Покрай глитер челвилото на Клои от миналата година, тази година купих две червени на приятелки, понеже много го харесват на мен. Носят си го съвсем спокойно дори и в ежедневението 😊 Аз се сдобих с още две в различни цветове и съм много щастлива.
Между другото Зара са пуснали аналог Simple Smile
https://www.zara.com/de/de/sparkle-press-on-lips---matt-glitzern … 837647&v2=2418919 в два цвята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт