В Стамболийски пролетта рано, рано е дошла

• 8 362
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София
    Марианка, утре да се похавалиш, че си "д-р"  Hug

# 181
  • София
Личи си, че днес е работен ден  Wink. Няма разписали се ...
Аз съм в отпуск и малко ще се погледаме с Алексчо  Hug. Само, че имам и задължения от работата, а така ме помързява  Rolling Eyes.
Днес е слънчево и бяхме в парка, та потърчахме  Laughing

Очаквам весели новинки от всички ви

# 182
  • под тепетата
Чакаме хубави новини от Марианка  newsm17

# 183
Добро утро, мацки!
Хайде за настроение една серенада от мен  Grinning И кафето е готово!
А сега една скромна почерпка по случай моята защита. Още няма да се фукам с докторската си степен, защото сега всички документи заминават във ВАК и окончателното решение взимат там, ще стане ясно през лятото. Важното е, че всичко мина нормално, доволна съм. Е, можеше и по-добре да се представя, ама пусти комп  hahaha. А за награда, моят мъж ми подари нов телефон, много си го харесвам и се фукам Joy.
Билянка, вземи някой ден като си първа смяна и имаш време, да наминеш край "Маската", че да ти платя най-накрая. Embarassed Не водя аз Мимозата на градинка и все забравям да изпратя парички по Васко да ги предаде на г-ца Мими.
Моята Мими май се разболява newsm78. Изпратих я днес на градинка, но е малко под въпрос, дали да не я оставя два дни у дома да се полекуваме. За сега има само сополки, но не спират вече 3-та седмица. Изпи цяло шише Суметролим и не минават. Май ще посещаваме чичко д-р.
Dori, ще ли си в отпуск? Алекс как е?
Радвам се, че Ренката на dimi вече е здравичка. Hug
Момичета, благодаря на всички ви за моралната подкрепа, макар и виртуална. Сигурна съм, че вашата положителна енергия много ми помогна.  bouquet
А вчера изпратих майка и сега ми е много мъчно. Cry Много ми помогна жената. Абе майката си е майка и никой не може да я замени.
Спорен ден на всички! Hug

# 184
  • София
Марианка, поздрави за защитата  . Важното е, че ти падна един товар  Peace. Пък ВАК няма да ти създава ядове. Едва ли някой ще ходи да то подлива вода. Най-късно до 2 месеца ще имаш тапията  Hug.
  Да си ползваш телефончето със здраве и за дълги и положителни разговори  .

Алексчо има малко сополки. Таткото също не е добре. Та вчера се бяхме отдали на релакс и си поспахме  Laughing. Отрази ни се добре.
  Чакам отчет и от другите мами   typeuu

Много целувки от нас

# 185
  • под тепетата
Браво  Марианка, заслужила си си телефона  smile3501 Честито!
 Мима  все още вдига Т, на АБ сме, боли я много главата и след малко ще ходим на консултация с уши,нос и гърло.Днес се освободих от работа, за да я развеждам по лекари.Много се проточиха нещата и ми е много притеснено.
 Дори и Марианка да взимат мерки за децата, че ние много си напатихме от недоизлекуваната ангина.
 В събота успях да мина през социалните за детските и то без проблеми.
 Поздрави на Дими и Вердад   love001
 А Надето нещо яко я хвана липсата  newsm78

# 186
Благодаря, момичета!
Обаче имам лоша новина - и моята Мимозка е болна. Confused Днес към 15ч., когато се е събудила от сън, е била с температура 37,7. Обади ми се госпожицата и ние с Васко веднага хукнахме към градинката, а от там, направо при лекарката. Оказа се, че е с много зачервени сливици Thinking. Накрая се прибрахме у дома с една торба лекарства от аптеката. Та сега се лекуваме. Дано оздравява бързо момиченцето ми. Praynig
Билянка, успокой се, ще оздравее твоята Мимка. Много дълго продължи наистина Confused и е нормално да се притесняваш.
Целувки на всички!  bouquet

# 187
  • София
Билянка и Марианка, бързо да се възстановят момите ви .
При нас хремата намаля и дано се разминем само с нея . Сутринта си взехме дозата в парка. Сега подухва.
  Вердад, Дими, Надето, доста не извинени ви се насъбраха  Wink

Поздрави на всички ви  

# 188
Поздравления за Марианка!
Бързо оздравяване на двете Марии.

Дими, кажи моля, къде почивате в Гърция?
Опитваме се да организираме лятната почивка.

# 189
  • под тепетата
Здрасти!
 Вече съм доста по-спокойна, Мария върви към оздравяване. Спадна Т и синусите са почти освободени от гадостите  ooooh!, и главоболието и премина.Взех и термосърчице, за да го слага на челото при болки , защото стопих един чорап ,пълен с морска сол във фурната  Embarassed . Ще се наложат и нагрявки, но това ще каже докторът в петък. Писна ми да ходим по лекари!
 Марианка, дано бързо да оздравявате! Пълно е с болни деца по поликлиниките. Аз почнах и имунобор и ще го пие 3 месеца. Ако искаш да ти дам и от нашата торба с лекарства   Wink. Аз счупих и един термометър. Кажи ползва ли пастата и доволна ли си от нея?
 Вили, кога заминава Рали на зелено ( много и завиждам!)?
  Дори,пази юнака, че се наплаших много здраво. Мима много ми боледуваше като малка, но мислех, че вече сме големи, ама май е само на ръст.
Дими, много работиш ,бе жена, обърни ни малко внимание  Hug
 Утре съм  на куклен театър! Може да ми завиждате, защото понякога даже спешно се налага да играя малки роли!  Joy

# 190
  • София
        Привет и от нас!

Билянка, радвам се, че Мимето има подобрение  Hug. Алексчо не е от болнавите, ама сега и зъбоникненето му взима от имунната система  ooooh!. Да разкажеш как е минал театъра  Party.
   Verdad, значи в гръцко ще релаксирате  Flutter.
  Марианка, нещо се позагуби   newsm78
  Дими, надявам се, че Рени е здравичка и  оборотът ти се е увеличил  Peace.
  Наде, съвсем ни забрави  Crossing Arms.

Сладки сънища 

# 191
  • София
        Добро утро, момиченца-кокиченца! 

Аз затварям и отварям темичката Mr. Green.
  Марианка, сетих се за твоята Мими, оздравя ли вече  newsm78
  Много слънце и усмивки през деня

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 10:02 от Dori

# 192
  • под тепетата
Добър вечер!
 Дори, май ще сме си двечките днес с тебе  Hug Театърът беше забавен, един фъстък ми се разплака, на друг му се припишка  Mr. Green и така! Вчера и днес сме почти по цял ден на работа, защото след смяна ходим и на курсове. Мима определено е доста добре и я изфъшках на училище.
 Много пропусна и сега ще използваме почивните дни за учене  Sick
 Марианка, бързо оздравяване на твоето Мими, за да си ходите спокойно по разходки.
   Приятна вечер на всички!

# 193
Добър вечер и от мен, сладурки! Grinning
Билянка, чудесно е, е твоето Мими оздравява. Моята е доста зле. Днес се наложи да я водим на лекар в Пловдив. Поддържа висока температура и има почти непрекъсната кашлица, от която така се дави, че снощи два пъти повърна ooooh!. Пък аз, нали съм ентусиастка, платих театъра още миналата седмица, и така се надявах днес Мими да е по-добре, за да я заведа поне да гледа и после пак да си я взема. Защото за нея си е вид терапия за концентрация на вниманието. Жалко, но по-важно е бързо да ми оздравява. И ние вървим с една торба лекарства. Ужас! Днес доктора искаше да и прави инхалация в клиниката, но се отказахме, защото тя едва ли ще стои с маска на лицето 10-15 мин. Но се разбрахме, че ако и тази вечер направи същата спастична кашлица, да я водим директно в клиниката на инхалации. Сега пак е с Т и вече ще се побъркам. Никога не ми е боледувала така тежко.
Билянка, страшно съм доволна от пастата! Супер е. Дори майка като ми беше на гости, остана очарована и ме попита от къде да си купи и тя. Mr. Green Решила съм да я изненадам. Поръчай ми още една. Тъкмо като ми я даваш, ще ти платя и двете наведнъж, че.... Embarassed

# 194
  • София
Билянка, поне ти е весло с дечицата  Party. Какви курсове посещаваш  newsm78
Марианка, надявам се, че днес не се е наложила инхалация и Мими върви към оздравяване Praynig. Приеми моралната ми подкрепа  Peace
  Поздрави на всички ви  Heart Eyes
  Утре ще идваме в Стамболийски, но май няма да ти е до срещи  Thinking. Пак ще се чуем.

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 00:21 от Dori

Общи условия

Активация на акаунт