В Стамболийски пролетта рано, рано е дошла

• 8 357
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • под тепетата
Добро утро!
 Дори, курсовете са организирани за учители от различни държавни фондации. Този беше за интерактивни форми на обучение, предишният за решаване на конфликти, имаше и други. Не е лошо като замисъл.Приятно гости у мама! Laughing
 Марианка,и ние бяме доста време с висока Т -39.9, и около тази. Давах и парацетамол с четвърт аналгин. Трябва да ти каже лекар какво можеш да даваш, защото знам че нурофен може само до 4 пъти на денонощие, а през другото време да е някакво друго ( да редуваш за да не са от един и същи вид). Дано ме разбра. Правих и компреси със студена вода на челото и китките. Помага и лимонов сок смесен със вода. Не съм описала процедурите, които правихме при отоларинголога, за да не ви стресна, но ако не бяха те, сигурно заради гнойта в синусите още щяхме да сме с Т.Докторът е много добър и ако имаш нужда ще ти дам координатите.Лошото е , че хващаш почивните дни. Мене също ме затрудняват, защото няма да можем да правим веднага нагрявките. Сега ще ходя да купя още един спрей за носа и последния АБ.(дано да е последен). Отгоре на всичко вчера открих в кофата за боклук опаковка от сладолед  Twisted Evil - познайте на кого е #Cussing out Другия път ще и сервирам хапчето на върха на сладоледа!
 Оздравявайте, че знам на мен колко ми беше криво с болно дете!
 Имаш пастата ,още в сряда ще я дам в гардеробчето на Мими, като оздравеете ще си я вземеш.
  Не мога да повярвам- цели 4 дни няма да пътувам, ми то си е цяла отпуска !
  Вердад, направи ли списъка за зеленото на Рали?
 Приятни и спокойни дни на всички, Марианка , чакаме да кажеш че вървите към подобрение.  bouquet
       Да се допълня - Марианка, сетих се, че давах и хексалгин за Т (това е като течен аналгин, 1 капка е за 1 килограм тегло, вътре има много хубаво опътване)

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 11:00 от bilqna_69

# 196
Здравейте момичета  Grinning
Отдавна не съм се разписвала  Blush

Дими, кажи моля, къде почивате в Гърция?
Опитваме се да организираме лятната почивка.
Почиваме на полуостров Пелопонес. Курорта се казва Толо. Ето малко снимки от Толо http://marbrotours.bg/ny2006/greece/tolo.html
Ние вече решихме кога ще пътуваме.  Grinning Около 13 - 14 юни тръгваме  newsm44

mari_anka дано дечицата вече оздравяват.  Tired
Първо Мими, а сега и Василенка се разболя ....

bilqna_69 хубаво е, че поне твоята Мими е оздравяла.   Simple Smile

# 197
Dori, до кога си тук? Утре може да се видим да пийнем по биричка Mr. Green. Какво ще кажеш? Само кажи кога ти е удобно.
Нямам идея dimi, дали ще работи утре, но предполагам, че да. Тогава може да си устроим срещичката на ресторантчето до нейния магазин. Така, хем и тя ще е с нас, хем- ние до нея.
Веси днес няма Т, но е малко прегракнала, което ме навежда на мисълта, че все пак се е заразила от Мими, а не е от зъбките. Късно виждам постинга ти и дано не съм закъсняла.
Билянка, приятна почивка. Grinning Останаха ти още 2 дни, а, кой като теб! Много хубаво, че ще ми поръчаш паста, но аз така се надявах да се видим лично... Добре де, ако нямаш възможност, остави я на г-ца Мими, но когато тя е втора смяна, че обикновено аз взимам Мими от градина и ще и оставя парички.

# 198
mari_anka правилно предположи, че ще работя  Grinning
Почивни дни са. А през почивните има много повече движение по магазините ...  Mr. Green
С удоволствие ще пийна биричка с вас ако решите да се видим  Hug

# 199
Днес моята Василена става на 8м. Grinning, черпя ви за нейно здраве по едно питиенце:

Очаквам включване от Dori, дали е още в Стамболийски?
Моето бебче беше с висока Т и тази нощ Confused. Вече в чудо се виждам. И Мими още кашли лошо... Лудницата е пълна.
Приятна работа на dimi! Сигурно ще намина да те видя, но с двете деца ще съм и не обещавам. Нали знаеш каква панта е Мими, дай и само магазини. Laughing
Билянка, приятна почивка!

# 200
Честита месечинка на малката Василена   bouquet Дано малкото слънчице бъде здраво, щастливо и все така усмихнато !

# 201
  • под тепетата
Момичета,вчера имахме малък семеен празник и днес на патерици ви черпя.
Честита месечинка на Веси,да е жива и здрава и бързо оздравяване:)

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 14:36 от bilqna_69

# 202
Пак си направила големи изкушения, г-жо Билянче!
Поздрав, макар и на патерица за вчерашния празник - какъвто и да е бил той - живи, здрави и щастливи да сте!

Поздрави и за Василена!

Дими, мерси за инфото. Пелопонес ни идва далеч. Спряхме се на Халкидики, между Ситония и Атон.
Даже капарирахме вече.
Нека да е лято! Simple Smile

# 203
Добро утро, момичета!
Приготвила съм вече кафенцето, заповядайте! Grinning А за любителите, като мен, на пенливото питие специално  Laughing.
Билянка, честит празник на патерици! Страхотна торта си спретнала, браво!
Verdad, една от нашите мами-септемврийки се върнаха тези дни от Халкидики. Ако знаеш какви красоти е снимала..., а как е разказала за всичко там, направо го съприживях заедно с нея. Ако искаш да ти дам линк или пък "поклщкарствай" малко в отчетната септемврийска тема. Wink Никът и е kaleia. Ako влезеш сега, няма да се налага да търсиш дълго. Мисля, че трябва да се върнеш само една страничка назад. Желая ви приятно изкарване!
Много се радвам, че вчера успяхме да се видим с Dori, макар и мно-о-ого за кратичко. Другият път повече!
Благодаря ви момичета за честитките по случай месечинката на Веси! Hug Тя е все така с Т и много съм притеснена. Това продължава вече 4-ти ден. Днес изпратих Мими на градинка, но нали си направи дълга почивка, не и се ходеше изобщо. Първо плака, после каза, че иска да си играе в кухнята и накрая, слизайки по стълбите вече, заяви, че я боли коремче. Ей, ама голяма хитруша взе да ми става. Joy Само не спомена, дали и дупето не я заболя. Laughing
Хайде, приятен ден от мен!

# 204
Добро утро!
Марианка, сега като те четох се сетих, че съм пропуснала да ти кажа нещо много важно.
Обещах ти да проверя за конете. За съжаление, на мястото, което имах предвид отговориха, че нямат подготвен човек, който да поеме Мими, но пък в класа на Ралица има момиченце, чиято майка е невролог, и която както Ралица ми спомена, също се занимава с коне и помага на болни дечица!
Знаех за това като практика от теб, но информацията направо ме срази и искрено се зарадвах. Ще говоря с майката още тези дни!
Да видим за какво точно става въпрос.

# 205
  • София
             Добро утро, кокиченца!

Вече сме си вкъщи и успях да ви прочета. Програмата ни пак беше натоварена и се видяхме за кратичко само с Марианка  Peace. Съжалявам, че нямах време за повече с вас момичета. Приемете извиненията ми  Blush. Надявам се, че другия път ще имам време да се видим и с другите мами за по биричка с картофки . В неделята ходихме към Старозагорския край и успяхме да зърнем "Карандила". Много е красиво и камъните наистина синеят  Hug. Въздуха един свеж, направо да не ти се тръгва.
  Марианка, честит 8-ми месец на Веси (на патерички). Да ви бъде здравичка, усмихната, игрива, хапваща . Определено госпожичките ти са пораснали  Heart Eyes.
 Дими и Verdad, браво за плануваните ви екскурзийки . Желая ви вълнуващи почивки  .
  Билянка, честит ви семеен празник (на патерички) . Дълги години да си го празнувате. Какъв е случая за него  Thinking. Мерси за вкусната почерпка и за инфото   bouquet. Добре замислено.
  Наде, съвсем изчезна от хоризонта  newsm78

Целувки

# 206
Verdad, инфото, което ти е дала Ралица ме заинтригува. Ако имаш възможност, говори наистина с майката невроложка.
Dori, имах идея като дойдеш на "Маската" да те заведа да видиш магазинчето на dimi, а и нея самата. Но за съжаление много бързахте. Нищо, следващият път. Само се обаждай по-рано, за да сме подготвени. Grinning

# 207
Билянка, Христодорова днес е предала пастата по Васко. Благодаря ти за експресната поръчка. Да знаеш, че утре ще изпратя паричките по същият начин, като не искаш да пиеш бира с мен Crossing Arms.

# 208
Добро утро!Черпя ви по едно кафе  Grinning
Вчера не излизахме, че Веси е болна. Днес като гледам какъв студ е, пак ще пропуснем разходката Thinking. Въздуха е доста хладен, а малкото много кашли и ме е страх. Взеха да ме хващат лудите вече, чувствам се като затворник Laughing
Възползвам се, докато Веси спи, да драсна някой ред.
Лошото е, че всички се разболяхме. И аз се чувствам зле.
Много усмивки ви желая, въпреки намусеното време.  Hug Май ще вали...

# 209
  • под тепетата
Здравейте и от мен, набързичко!
  Марианка, много ми се пие с теб, и бира, и ракия и ...квот има  smile3508  Обаче още продължаваме ходенето по доктори,пръскаме спрей в носа,допиваме последния бисиптол, преди малко се върнах от личната, а утре трябва пак да ходя до физиотерапията да уговарям часове за нагрявки за Мима.Първия път ще я заведа аз, а после ще трябва сама да се оправя, че с моите смени  ooooh! Днес наистина е изненадващо студено, замръзнаха ми голите кълки  Weary. Пази Веси, по-добре не излизайте, че и се струва и влажно, а щом и кашля, съвсем не е за нея излизането навън. Казах ти , че голям зор видяхме и ние с Т, организма много и е изтощен и започнах да давам имунобор бронхо, 3м ще го пием.Оздравявайте всички, а когато сме във форма ще се съберем да пием по едно (няколко пъти  Twisted Evil)
 Дори, срам не срам, си признавам за празника - маааааалко помъдрях с 1 г.(иначе казано остарях).
 Вердад да приготвя топли дрехи за Рали, че представям си на балкана какъв студ ще е !Много са ти красиви сандъчетата с петунии, а и майстора със свинските опашки се е справил блестящо!
 Спокоен ден на всички
   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт