Дори, курсовете са организирани за учители от различни държавни фондации. Този беше за интерактивни форми на обучение, предишният за решаване на конфликти, имаше и други. Не е лошо като замисъл.Приятно гости у мама!

Марианка,и ние бяме доста време с висока Т -39.9, и около тази. Давах и парацетамол с четвърт аналгин. Трябва да ти каже лекар какво можеш да даваш, защото знам че нурофен може само до 4 пъти на денонощие, а през другото време да е някакво друго ( да редуваш за да не са от един и същи вид). Дано ме разбра. Правих и компреси със студена вода на челото и китките. Помага и лимонов сок смесен със вода. Не съм описала процедурите, които правихме при отоларинголога, за да не ви стресна, но ако не бяха те, сигурно заради гнойта в синусите още щяхме да сме с Т.Докторът е много добър и ако имаш нужда ще ти дам координатите.Лошото е , че хващаш почивните дни. Мене също ме затрудняват, защото няма да можем да правим веднага нагрявките. Сега ще ходя да купя още един спрей за носа и последния АБ.(дано да е последен). Отгоре на всичко вчера открих в кофата за боклук опаковка от сладолед

Оздравявайте, че знам на мен колко ми беше криво с болно дете!
Имаш пастата ,още в сряда ще я дам в гардеробчето на Мими, като оздравеете ще си я вземеш.
Не мога да повярвам- цели 4 дни няма да пътувам, ми то си е цяла отпуска !
Вердад, направи ли списъка за зеленото на Рали?
Приятни и спокойни дни на всички, Марианка , чакаме да кажеш че вървите към подобрение.

Да се допълня - Марианка, сетих се, че давах и хексалгин за Т (това е като течен аналгин, 1 капка е за 1 килограм тегло, вътре има много хубаво опътване)