В Стамболийски пролетта рано, рано е дошла

• 8 343
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
     Честит Рожед Ден на Билянка! (на патерички и дано правилно съм схванала)

Бъди здрава, лъчезарна, желана и любяща мама и супруга, професионално удоволетворена! Специално за теб. Зная, че ги обичаш  Hug.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127558&photo=11

Тук времето е топличко и ходихме в парка  Hug. Алексчо си поигра в пясъчника, после потърча. На връщане видя лафката за пици и си поиска. Та хапна едно парче. Нали не е манджа  Mr. Green.

Марианка, бързо преборвайте вирусчетата  Praynig. Кашлиците обикновено се проточват. Поне по мое наблюдение.
 Билянче, твоята девойка и тя бързо да влиза в отбора на здравите  Praynig.
   Поздрави на Дими, Вердад и Надето  Heart Eyes.

# 211
Не чета между редовете и това е.
Дори, благодаря, че ме подсети...

Г-жо Билянче, като те помоля да ме извиниш първо, че те забравих на деня, искам да ти пожелая да си здрава и спокойна - нещата се случват, така или иначе.
Да ти благодаря отново, за грижите за Ралица, която и заради теб не спира да ми дава поводи за родителска гордост и да те прегърна горещо, щото освен г-жа Билянче си чудесен човек и незаменим приятел!
А наздраве, на патерица!  bouquet

# 212
  • под тепетата
Благодаря, момичета, за хубавите думи и пожелания!
 Не знам защо, ама винаги на този празник ми се реве  smile3518 Може би защото много станаха и-тата след 20!
 И пак заради това не го споменавам много-много, ама Дори като детектив не спира да задава въпроси  newsm08
 И тези красоти от Бургас са направо музика за душата ми   bouquet
Вили, добре че е тъмно до мен, че се изчервих  Embarassed Рали е умно и любознателно дете, с което е удоволствие да се работи.
 Благодаря, че всеки път намирате време и начин да ме подкрепите и утешите!

# 213
  • София
Билянка, не се тревожи за ЕГН-то. Важно е ти на колко се чустваш и как живееш  Party. Може да си сменя попрището, та направо в контра разнунаването  Mr. Green
 Verdad, няма защо. Май само теб не познавам в анфас newsm78
  Сладки сънища  luvbed

# 214
Добро утро, сладурани!
Хайде, че кафенцето е готовоооо
Билянка, хайде като ти минат всички грижи около Мими, ще пийнем по едно (две, три Mr. Green) за здравето на децата. Grinning Днес изпратих по Васко паричките за пастите. Г-ца Мими е първа смяна, ще ги предаде на нея. Предполагам, че като се видите, ще ти ги даде още днес. Извинявай за забавянето и ти благодаря от сърце за изпълнените поръчки. Hug
Честит Рожден ден! Бъди здрава, все така красива и изпълнена с оптимизъм! Постигай с лекота мечтите си !

И аз се чудя, дали да не купя за Мими Имунобор Кидс. newsm78
Само аз не съм видяла петуниите на Verdad Crossing Arms. Искам да ги видя, че обожавам цветя. Вили, пусни снимки или дай линк, ако си ги пуснала някъде. Тази година и аз си посях, ама моите са мънички още и не са цъфнали.
Dori, с тези снимки от флората в Бургас ме хвана една носталгия... Не съм я посещавала от както се омъжих тук. Последно ходихме с Васко като бяхме гаджета, за да му покажа красотите на града. Grinning Значи има вече 6 г.
Поздрави за момичетата, които скоро не са се разписвали и целувки на всички! Hug

# 215
  • под тепетата
Здрасти!
 Марианка, благодаря за пожеланията!
 Пращам ти (пак по Васко)  рестото, пратила си  повече парички.А тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176309.220  са на Вердад петуниите,можеш да им се порадваш. Вили, аз като първа клюкарка не можах да се въздържа  Embarassed
 Чао  Heart Eyes

# 216
Билянка, ама защо връщаш ресто? Голяма работа, че съм изпратила малко повечко парички. Ами то като си сметнеш и лихвата за закъснението... Joy Благодаря, че сподели с мен "клюката" за петуниите на Verdad. Laughing Hug Страхотни са наистина! Браво, Вили! Аз също обожавам цветя, но за съжаление, през зимата няма къде да ги държа и на пролет половината вече са умрели. Confused А на пролет и лято ги "ловя" като луда. Simple Smile
Как е Мимито, Билянка? Моята е вече здрава. Остана и само кашлицата, но от опит вече знам, че тя и минава последна. Влачи си я така по две седмици, докато отшуми напълно. На мен ми се щеше да си остане у дома и тези дни, ама баща и отсече "Здрава е, нищо и няма, ще върви на градинка. То подивя детето у дома." И така си е. Даже си получихме похвала от госпожица Мими, че слушаме на уроците и седим на едно място. bowuu

# 217
Марианка, стига с тез петунии, бе! Laughing
Ами ела да ги видиш и да пием бира. Другата седмица ако "изпече", вместо да сядате в Маската, минете няколко метра в по-друга посока и готово. Ще евакуирам кучето.

# 218
Вили, ти може на шега, ама ние с Марина като нищо може да ти се изтипосаме другата седмица на по биричка. Кучето няма нужда да евакуираш, смели са ни бебетата. Laughing Само кажи кой ден ти е удобен и пристигаме. Wink

# 219
  • под тепетата
Усещам аз, че се заформя купона  smile3508 cheers
 Кучето го евакуирайте у нас, ама не знам дали децата после ще го върнат  Mr. Green
Марианка, и у нас е северно в хола, и каквото оцелее зимата -това е!Искам китки,но се примирявам с разни панделки, дето са издръжливи треволяци.
В градината вървят като луди, но там е и топло и слънчево.
Мима е вече много добре, в понеделник рано-рано сме на нагрявки.
 Блазе и на Вили,една седмица без домашни  Joy  Ама то и не остана,има няма 10-ина дни училище и ще вика Уволнениееее!
 Доволна ли си от крема за ръце, аз -да.
 Дори, при вас топло, а при нас си е направо студено  Thinking и мен ме боли гърло, ще взема да си направя чайче с ром (така и така остана от тортата).
Приятен ден на всички!

# 220
  • София
       Преди малко се върнхаме от детско парти в едно клубче . Сбирката беше от априлската ни темичка послучай 2-рия рожден ден. Децата доста се налудуваха. Алекс беше доста потен. Имаше торта, но ние с таткото само я опитахме, че Алексчо е на диета  Mr. Green. Разменяхме си подаръци. Пак не ни стигна времето да се видим с другите мами  Crossing Arms.

Марианка, днес липсва хубаовото ти кафенце  Cry. Ама е разбираемо. По-често да получаваш похвали за Мими  Hug. Минаха ли болежките ви Thinking
  Verdad, адмирации за петуниите   bouquet.
  Билянка, може и греяна ракийка да приемеш за загрявка, а вечерта и разтривка да ти спретне мъжо  Wink. Направо си вземи уикенден отпуск  Laughing
  Дими, отдавна не си се отчитала  newsm78. Явно доста ти е натоварено. Дано и голям оборот да правиш  Peace.
  Наде, къде се загуби  newsm78

Целувки и слънчев уикенд

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 14:20 от Dori

# 221
  • София
              Честит Св.Георги и деня на храбростта!   

# 222
  • София
    Приемете виртуалната ми почерпка, защото братчето ми днес има рожден и имен ден:
     cook

# 223
Dori, благодаря много за почерпката! Да ти е живо и здраво братчето и много късмет му желая в живота!
И аз на свой ред да почерпя, че племенникът ми е именник (на сестра ми детенцето) Grinning

Радвам се, че сте си спретнали страхотно парти, а то времето никога не достига. И ние, пловдивските септемврийки, когато си организираме срещи, все не успяваме да се наприказваме Laughing. Женски му работи!
Децата вече са добре. Василена е с още дрезгаво гласче и покашля, но надявам се, отшумява.
А ние Георгьовден си го отпразнувахме снощи. Grinning Кумът ни се казва Георги и го посетихме снощи. Хубаво си пофилософствахме с тяхното семейство до 2ч. през нощта, а Мими ни събуди още в 8ч. и сега сме мноооого уморени. Ама остана малко, докато сложа момите по леглата. Wink
Билянка, твоите моми да не са влюбени в кучето на Verdad? Laughing Ами, взимайте и вие едно у дома и...
Наистина dimi липсва. newsm78 Отдавна не е писала, обаче утре като отида да я видя, ще и се накарам Laughing.
Лека вечер!

# 224
Няма нужда да ми се карате  Blush Тук съм !  Mr. Green

Много празници съм изтървала, много нещо ...
Та, така, да започна подред :
Честит Рожден Ден на Билянка!  /на патерици/   bouquet
Бъди винаги такава каквато си. Бъди усмихната и лъчезарна. Пожелавам ти много здраве и късмет.
Останалото да си го купиш с пари.  Hug

Да честитя празника на братчето на Dori и на племенника на mari_anka   Peace
Да са ви живи и здрави и само хубави неща да и се случват в живота.   bouquet

Усещам, че се заформя купон.  А без мен накъде  ?   Crossing Arms
Достатъчно съм нахална, да се самопоканя, ако ще се ходи някъде  Grinning

Verdad и ние вече уточнихме датата, на която ще пътуваме.
Първо мислехме да е около 15 юни, но сега решихме да пътуваме с 1 седмица по-рано, тоест на 8.06 .  Grinning Вече нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт