От ЮНИ месец обещаваме, че ще кърмим на поискване и ще мием дупенца напишкани

• 12 337
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
здравейте!видях,че успешно съм се добавила в календара,но защо ли не съм писала досега newsm78 на нас ни казаха,че ще имаме момиче с 10% грешка,а таткото вече нарича бебето по име Simple Smile а ако влезнем в 10-те процента и се окажем с момче Joy иначе аз от началото си мислех,че ще е момиче-случвало ли ви се е това?иначе сме добре,шава си малкото човече,а мама още ходи на работа,макар че и се ходи навън,а не и се стои в офиса Crossing Arms ама какво да се прави!за мускулните крампи-и аз имам,но се търпи.за дрехите на Рени-имам джинси с платка отгоре,която ми е стегната почти до края с ластика и пак ми се свличат гащите,а съм в 6 мес. вече...........но имаме ли избор,май това е марката за бременни в България!за количките-като гледам по какви цени залитате,се чудя на мен ли нещо не ми е наред newsm78 аз си харесах една комбинирана на Бертони за 145лв и напълно отговаря на изискванията ми!дано ме изкара докато бебо вече ходи!за пазаруването-още само си харесваме разни неща,но много се изкушавам да купя някое парцалче Simple Smile спира ме това,че не знам най-малкият размер ли да купувам или по-големичкия newsm78 понеже доки каза,че бебо върви по-едричко засега!айде доскоро писане и весело бременеене  bouquet

# 181
  • Sofia
Здравейте коремчета

bouquet   благодаря ви за пожеланията, и аз това се моля само да сме живи и здрави, ние и семействата ни    Praynig
за некомпетентните какво да коментирам   Crossing Arms  , за съобразителността и там е същото, след грипната епидемия имахме случка в един ресторант бяхме на вечеря и имаше една кашляща и кихаща дама с 2год дете и то болничко разхождаше се през цялото време покрай масите защото на детето не му се стоеше на едно място. Имаше две съседни маси на които имаше деца, на едната и бебе на около 8м. и тя си заведе детето да му се радва - ами незнам тази майка как не и вдигна скандал, аз щях да побеснея. Не я итересуваше обаче дамата, нито че заведението е пълно с деца, нито че има бременна. Та така..... сигурна съм че всяка има поне по няколко примера по темата за съжаление.

Иначе и от мен честито на отново бременеещите майчета ако ни четат, пожелавам им здраве и много щастие.

# 182
  • София, под Карлсон
Здравейте, сладурчета!
Най- после 10 свободни минутки... затрупана съм от работа, нямам време въобще да вляза в интернет. Да си призная не успях да изчета всичко подроно от петък насам, дано да мога да наваксам...

Специални поздрави на г-жа Янчева- Маринова! Много любов, нежност и разбирателство и дълъг, дълъг щастлив семеен живот!!! married luvbed txtloves

Аз лично още не мисля сериозно върху цялостното бебешко оборудване, сигурно защото ходя на работа до късничко и не ми остава време да обикалям из магазините. Надявам се само да съм добре и да имам сили като изляза по майчинство за всички тези неща. Но това не ми пречи да чета внимателно особено съветите на опитните мами, за което специално им благодаря- това е най- ценната помощ! Simple Smile

Останах изненадана, че стягането на корема всъщност било контракция. На мен ми се е случвало един- два пъти, но реших, че съм преяла. Иначе болка не съм изпитвала. Ще го споделя обаче с лекарката си при следващата ни среща.
Иначе мога да кажа, че сме добре. Спането е малък ужас, но това вече го говорихме, а и по- зле ще става  smile3507
Очаквам утре да излязат резултатите за таласемия и на таткото, надявам се той да е Ок, за да си отдъхна...
Специално поздрави на всички ви и много нежни милувки по коремчетата Simple Smile
P.S. Май мамите за раждане в Тина Киркова ставаме голяма компания ...

# 183
Здравейте мамчета.Признавам си че досега съм воайорствала във форума.Но просто ми се струва,че няма смисъл да пиша нещо,защото някой все ще ме изпревари с някой въпрос,който ме интересува.А пък и вие давате много изчерпателни отговори за което ви благодаря. Hug
Честито и от мен на г-жа Янчева-Маринова!Много любов,разбирателсво и дълъг щастлив семеен живот.А през юни едно здраво и сладичко бебешорче да ви радва. txtloves
Момичета искам да ви попитам за болничните.Може някоя от вас да е минала вече по този път.В болнични съм от февруари и се притеснявам дали няма да ми го върнат тъй като чувам че имало много върнати.Казват че не отговаряли на тяхните условия.Те не че са много тези пари но като сме само на заплата на мъжа ми и толкова са добре дошли.Благодаря ви предварително.
BLUES ще ви стискам палци всичко да е добре при вас.
Добре дошла при нас Lilianna!
Много се радвам за двете мами които са  EFP.
Е хайде това беше от мен засега чао.

# 184
  • FRANCE
Здравейте бременелки,
съжелявам че не се включих толкова време но нямах нет. Много ви се радвах докато ви изчета. Надявам се че всички сте ок. На новата госпопожа много щастие и любов  bouquet

Елз благодаря за съветите. Сега съм таблетки желязо.
МКТ супер че ти се е разминал диабета. Имаш ли инфо при какви повишени стойности на кръвната захар се счита че има диабет? Мен ме водят с повише,а кр. захар (никога не сам имала преди проблеми, а и наистина не ям много сладкиши освен в началото когато можех само това да поемам). Както и да е сега сам на режим без захар и сладкиши.

Аз също започнах курсове за раждане. Всъсност сам ходила само на един  Laughing На следващият ще е с бъдещият тати, да се подготвя, нали и той ще присъсътва на раждането. Вашите татита ще присъстват ли? После ще има и практически упражнениа за дишане и кърмене. Ще разказвам.

Много целувки и пролетно настроение Laughing

# 185
Здравейте на всички бадещи майчета  bouquet
Още в самото начало бях пуснала 1-2 поста, но след това имах проблеми с регистрацията и др. такива подобни, но през цялото време не съм спирала да ви чета и искам да кажа, че сте супер забавни и интересни.
За протокола-аз сам на 34г,чакам 2-ро си дете с термин 11/06/07.

За сега това е от мен.
Поздрави и целувки на всички.

# 186
ооо, мараба, как е бременеенето?
Аз почвам все по-озезателно да се чувствам като артикул от винарска изба /разбирай бъчва  Joy/ То че няма сгъване, няма, ама кой да ти обува обувките?!
eee, направо ви завиждам колко сте се събрали за Тина Киркова  Embarassed Няма ли поне една бременелка със планово секцио в Майчин Дом?? Малко ми е самотно така.. Cry Но пък имам пак с какво да се фукам: вчера с аntoniast изкарахме невероятен следобед: първо разходка из Южния парк чак до БебеМаркет на  Янко Забунов, оттам пеша обратно, пътьом ом-а-ахме по 2 топки сладолед на слънце, и после Тонито ме вози като викторианска госпожица из близките квартали да видим още 4-5 бебешки магазина. Изкарах си страхотно!!  Peace
Хайде малко по-сериозно и този уикенд наистина да си направим едно ранде-ву!!!! Сигурна съм, че всички ни е малко срам, щото не сме в най-добрата си форма, ма на кой му пука, нали главното е да начешем крастата и езиците  Joy Та хора, стягайте се, и Лъвичке, строй ни, моля!!!!
Още нещо искам да споделя с вас - леля му на моичкия /супер-лелята, както й викам аз/ ни даде наскоро да гледаме 2 велики филма - 'Великая тайна воды' и 'Тhe Secret' - ей богу, препоръчвам ви ги горещо!! За пояснение - първия е за изследванията на лечебните свойства на чистата вода в резултат на приложени върху нея емоции и др. влияния; втория е за Тайната на житейския успех и как да го постигнем единствено като живеем в хармония с основните принципи във вселената. Въх, трудно е за обяснение, просто трябва да се гледа!!
Абе хора, я кажете, тези които пиете усилено магнерот като мен, нямаме ли право на болничен по случая? Аз верно само се водя на работа, ама 'що да не изкярим'  Money
Много много много ви целувам и гуш по тумбаците и гъди-гъди и спирам да пиша, че днес ме е хванала някаква лигня от особен вид и отивам да се търкалям другаде  Heart Eyes

# 187
  • Варна
ycu, добре дошла в клуба на госпожите! Желая Ви много щастие и любов, много закачки и игри заедно!   bouquet

Разгледах снимките сватбата ти - страхотни са! Въобще не личи, че булката е бременна. Случили сте на фотограф. А като ви гледам усмивките, сте си прекарали много хубаво. Все така!

Ееех, Ketka, почвам да ти завиждам за хубавите разходки! Хубаво е, че успяваш да се възползваш, а аз седя в офиса и се ядосвам. Вярно, че се чувствам съвсем добре, ама сигурно трябва да почна да охкам, за да се усетят колегите малко, че все пак съм бременна и да се отнасят малко по-внимателно към мен. Ама нали съм пъргавото магаре, дето за всичко се вре, и кабелите на компютрите под бюрата оправя даже... Криво ми е, ама нямам особен избор. Манията за гнездене ме е обзела не само за къщата, ами и за офиса. Искам да оставя всичко в добър ред. Надявам се, като изляза в майчински да усетят какво съкровище са загубили.  Mr. Green

Стаята на баткото ще я оправим до месец, после стаята на каката, а бебчо нали ще е при нас - най-много освен пребоядисване на тавана да спретна и нови пердета и това ще е. А ми се иска да отремонтирам целия апартамент, барабар със стълбището и входа.  Simple Smile

Много се радвам за мамите, които отново чакат бебенца! Да са добре и да изкарат безпроблемна бременност!  Praynig

Цунки на коремчовците и приятна вечер!

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 20:34 от Lilibon

# 188
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Привет и от мен днес!
Сега по ред на номерата:
1. честито на Уси!  bouquet
2. Добре дошла на новите момичета   bouquet
3. Много, много здраве и лека бременност за мамите с декемврийските  бебчетата

Момичета, уж пролетна умора, пък вие спирка нямате-1 ден ако не влиза човек, отпуска трябва да си вземе да изчете всичко-браво! newsm51

Аз днес пак бях на ЖК-ходя вече 2 пъти месечно-следят мистриктно белтъка, но за сега всчико е ок. Само дето ми изписаха и на мен Магнерот.
С тати много обикаляхме днес - за първи път ходихме по детските магазини и вече стартирах с пазаруването-еуфорията ми е пълна, не знам как ще се спра newsm44
Купих 2 броя бодита и чорапки и спален комплект. Сега се чудя дали няма да съжалявам, защото избрах комплект от трико-дали е удачен избор  newsm12
Гледахме и кошарките и Лионес, намерих си на Хаук.  newsm44
После гледахме количките и тати беше много скептично настроен, аз вече съм надъхана, но той ...  #Cussing out
Първо гледахме в един магазин Чиполино, Бертони, Мак Ингланд, Кенгуро ...
Той като почна да ме убеждава какви са хубави, продавача и той се включи-бе страшен дует ви казвам. А аз само стоя отстрани и се мръщя  #2gunfire
После го заведох в друг магазин, че като се почна едно обръщане на количките /Чико, АБЦ Дизайн, Куини, Инглесина, Джордани/. "Леле, страхотни са. Леле, Супер са", "Ма кви бяха тия танкове преди" , а аз  Joy hahaha
Продавачката го попита какво сме гледали, а той като и каза, тя му вика: "Господине, това е все едно да сравнявате трабантче и мерцедес".  smile3501 smile3508
И вече няма две мнения по въпроса нужно ли е или не по-сериозно капиталовложение за количката.
А аз съм супер доволна и изморена ...
Лионес, благодаря пак за изчерпателната информация!   bouquet
И кажете според вас какво бельо е по-подходящо
До скоро

# 189
еее, не мога да се стърпя  Laughing
Продавачката го попита какво сме гледали, а той като и каза, тя му вика: "Господине, това е все едно да сравнявате трабантче и мерцедес".  smile3501 smile3508
Мнооого ме изкефи  Hug

Аз малко се срамувам ooooh!, че днес съвсем се позабравих и нито на уси честитих за разкошната булка, нито на лилянчето и на светлана казах добре дошли  Hug, абе...  #2gunfire Sick #Crazy newsm78
Та, момичета,   Two Hearts Two Hearts newsm51 smile3525 Two Hearts Two Hearts и извинете пак.
Да питам Лъвичката, кои точно кошари на хаук препоръчва, че гледах серията Дисни и ...  newsm78
Lilibon, не тъгувай, ти ще си наваксаш!! Аз искрено ти завиждам пък, че живееш на такова невероятно място /дано да не бъркам, нали си от Варна? newsm78/, щото ей, мразя я тази гадна София, а съм луда по морето!! Само като си представя варненска мама на разходка с бебо, и..  Banghead

Хайде лека ви нощ, умерено ритане и неумерено глезене!  Heart Eyes

P.S. изчистих си къщата!!  bowuu

# 190
  • welcome to the Jungle
Момичета, нека пратим позитивни емоции и хубави мисли към  4oko25   Hug! В момента съм сигурна, че има нужда от нашата подкрепа, от нашите позитивни мисли и бързо оправяне - пуснала е тема в главния форум! Аз лично дебна всяка свободна минутка във форума, за да прочета нещо положително от нея! Хайде,  4око25, с теб съм!!!  Hug Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172636.0;topicseen

Elz, трогваш ме с тези твои думи  Embarassed и похвали по мой адрес Flutter Embarassed. Чак ми стана неудобно  ooooh! Mr. Green Heart Eyes.

За ХАУК кошарките - гледах последно в БЕЙБИ НОВА (на Пушкин). Обаче ми се ще да направим сравнение във височината на кошарките. Колкото е по-висока (по-дълбока), толкова по-добре. Нашата е 64 см от ръбчето, до дъното на кошарката.

Ketkata , вече имаме 2 броя кошари на ХАУК - едната е ТСМ, а другата е сериятa SLEEP&PLAY, но като цяло са "един модел". Мисля, че всяка следваща ще е по-добра от предишните модели и стига да е поне 64 см дълбока (защото предполагам, че и платът ще е същия, и качеството на баланс, сглобка и т.н също) - вземай. Аз в Бейби Нова гледах за около 160 лв  newsm78 ХАУК (май точно на ДИСНИ) с второ ниво и полуобръч с играчки. Тази цена за тази кошарка си заслужава  Peace
А за среща - аз не смея да организирам, че все нещо ме завърта шайбата и все не успявам да дофтасам Rolling Eyes. Пък и съм обикновено с Оги, за когото вече определено ми трябва помощ от трети лица Joy, че младежът е станал доста своенаравен  Peace.

завършвам си поста отново с надежда за най-благоприятното развитие при 4око25 !!!   bouquet

# 191
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Боже, дано всичко е наред!
4око25, стискам палци и дано вече си при лекаря!  love001

Лионес,  smile3525, без такива, няма да се червиш, заслужаваш си го  newsm51

# 192
  • Варна
4oko, дано всичко е наред и се оправиш бързо! Стискам палци!  Praynig

# 193
Стискам палци на 4око25!! Писах й и в другия форум, където е пуснала темата.
Като жена, преживяла такова чудо двукратно, смея да твърдя, че ако се предприемат мерки навреме, няма страшно, нещата са поправими. Силно вярвам, че такъв е случаят и с 4око! Мисля за нея и се надявам! Hug

# 194
Може ли да попитам нещо ,корема ми се стяга на топка  от време на време, пия магне в6 и нош па в края на шести месец съм.Дали това е нормално ?

Общи условия

Активация на акаунт