Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?

Луда работа!!! Ама накрая се размърда
Сега цял ден го усещам и ми е по-добре,ей...паранояяяяя
. Абе преди бебето си риташе по-повърхностно, а сега е там вътре някъде надълбоко. Сега, лошото при мен е, че първото ми дете беше изродено насила в 37 г.с., та като в наследство ми остана смъкване на цялата матка, цервикален канал, яки вътрешни разкъсвания и пр. Декември месец един прекрасен ден установих, че нещо ми виси между краката
А това за шийката ти направо ме стресна, дано нямаш повече проблеми! 

и 115 е добре.
. Един вид, инвестирай парите за 3 нощници в друго полезно и приятно пазаруване
???)към един се събудихме с любимия и почна едно въртене, след което и Мати се събуди се пъхна при нас в леглото, а по принцип предпочите да си спи в неговото, дори аз доброволно да му предложа да легне при нас отказва. И така цяла нощ сън на пресекулки, та решихме че е от времето или нещо подобно. Има ли и други като нас или само ние сме лудите?
. Аз лично не мога да се оплача, че ме болят ръцете от бутане на количка...едно, че нашата е като джипка и върви невероятно леко по какви ли не терени, второто имам 5 позиции на височина на дръжката, така че проблем не съм усещала за 20 месеца употреба