От ЮНИ месец обещаваме, че ще кърмим на поискване и ще мием дупенца напишкани

• 12 318
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Добр'утро и от мен  Hug
Лъвичкеее, криеш се ти от нас, само енгежименти си намираш в последния момент, че да не можем да те видим  Joy в Гръцко ще ходи, хмм...  А с тоя хемоглобин, чета майските мами че ядат зеленилки на поразия - спанак и салати, ти пък - месо  newsm78 де я логиката незнам, не разбирам, не съм оттук и съм за малко  Whistling

МОМИЧЕТА, НЕДЕЛЯ 11:30 ЮЖНИЯ ПАРК ПРИ СПИРКАТА НА 74 ОТКЪМ ПЕТКО ТОДОРОВ - КОЙТО Е ЗА ТАКАВА СРЕЩА, ДА ВДИГНЕ РЪКА!!   Взимайте и домочадието, ще стане весело!!

Абе хора, как не ви е топло да спите по нощници, тениски и др.под.??  newsm78 Аз спя по един бременелски сутиен и пак издъхвам!! Е, верно че си имам печка в кревата, демек моя го ползвам вместо зимен юрган, но...    Crazy Все се чудя дали не мога да измисля някакъв тоалет за това пусто раждане, че да изклинча от редовите нощници - мнооооооого са ми противни  Sick Та ако някой има идеи, нека сподели, ЩЕ ЧЕРПЯ!! /това за мотивация де  Joy/ .. или и в майчин дом раздават нощници, някой знае ли? Ех, Elz, пуста му суета женска.. нали се сещаш, цялата рода на оглед, и ти крачиш към тях с гордо развяваща се нощница и лигнина си се ма-а-а отдолу...  Sick #Crazy ... Но това за униформата ми хареса  Joy

Аз се самопредлагам още отсега за един от щъркелите - термина ми е 7ми, но заради секциото сигурно ще го попреместят 10тина дни по-рано, освен това доки каза че преди 15ти имало някъв симпозиум, та половината докторско тяло се изнасяло.. та мисълта ми е, че ако съм от първите, после ще съм на линия, докато другите си чакат на опашката.

Айде стига съм ви досаждала, лек слънчев ден и дъъълги разходки на неработещите, и бързо да мине за работещите!!  bouquet

# 256
Ами душици, нали и аз за раждането ви питам, бе, милички? Кой с каквото иска да си спи, ама се чудя в каква одежда да се изтипосам в болницата, че не върви по сатенени и дантелени еферии. Не за друго, ама кървища са все пак...
Ето първата снимка на кърмаческата пижама, за всички, които я пожелаха:

После ще пусна още 2, да не става дълъг поста/

# 257

Ето ги. Значи, там, където съм си мушнала ръката, е отвора за кърмене.
Пак казвам - за самото раждане не става, може би после за престоя в болницата ще стане. Ще го мисля. Ако има желаещи - казвайте да поръчвам!

# 258
  • Варна
Лъвичке, виж сега, като си на тема изследвания, не се стискай да изследваш само себе си, виж ни и нас как сме и после давай резултати, че не ми се ходи да ме бодат!  Laughing

Аз като че ли ще си купувам бяла нощница, че ако се наложи да чистя петна, да мога да ползвам белина.

Уф, утре почваме голямото чистене/ремонт на спалнята. Ще изпразвам  гардероба, за да го местят и да гледат да няма мухъл зад него, ще пръскат тавана със Саво, ще го боядисват... За мен остава удоволствието да пера и проветрявам текстилите на воля, а като ми писне - да драсна с приятелка на кафе.

Снощи минахме с дъщеря ми през един бебешки магазин. Тя обикновено мрънка какво на нея трябвало да й се купи, ама като видя бебешките сладурски пелени и ситните чорапчета, почна да й идва мерака да пазаруваме дреболийки и за бебето. Ама няма как - обещала съм - първо ще обиколим магазините за нея, а после и за мъничкото.

mom an, пижамката изглежда практична. Удобна ли ти беше?

# 259
  • Между Пирин, Рила и Родопите
мом ан, от къде са тия пижамки и стават ли?

Лилибон, и в къщи почна ремонта - сценария е същият всичко вън и в момента мъжо чегърта тапети в съседната стая hahaha
Я за непросветените да кажеш какво е това САВО Embarassed

Я да ви покажа какво си харесах
http://www.adria2001-bg.com/index.php?m=320&category=126& … er%208&lang=1

# 260
  • Варна
Elz, САВО-то е белина, оформена като спрей. Уж е специално против мухъл, но трябва да се пръска с маска на лицето. За съжаление сме с пластмасова дограма и колкото и често да проветряваме, все се образува конденз и мухъл. Но сега за бебчо трябва да изчистим добре.

Количката, която си харесала изглежда страхотно! Колко струва?

# 261
И ние сме с ПВЦ, но нямаме мухъл за щастие, а количката струва 699 лв и е с 2 години гаранция. Комплекта включва:
1. зимен, летен кош и столче за кола
2. раничка
3. мухарник
4. дъждобран
5. чувалче или покривало някакво
6. подложка, за да не се цапа количката от напикано или повърнато
7. някакъв плот за повиване навън
8. и специална вентилационна система вътре в коша

Честно казано, мъжът ми я хареса - в сравнение с останалите дето гледахме на АБЦ дизайн, Инглесина и Куини, които са горе-долу на същата цена-гаранцията е 6 мес., и не включват никакви екстри. Лично за мен недостатък са малките колела и двете дръжки, но не може хем да е хубаво, хем да е евтино. Пък и на мен няма да се налага да минавам пресечени терени, и освен това е много лека

# 262
Ееех мамчета, като Ви гледам как се вълнувате аз имам чувството, че не съм бременна, ама да си кажа честно и така се чуствам. Ако знаех че ще си почивам така и толкова лесно да я карам бременността щях по- рано да забременея  Wink Нито за нощници ми се мисли нито за дрешки. Другия месец смятам да започна да се ориентирам към тази работа. Лилибонче това с пелената много ме разсмя. Ошашкали сте горкото дете. Аз съм дала бойната задача на мама, но така като я гледам как я бърза пелената може и за второто да я оплете  Laughing За количките момичета гледах, че доста сте ги обсъждали аз стигнах до извода да си взема само Зимна количка, а като стане детенцето на годинка, живот и здраве, ще му взема лятна, че и без това е по лека. Лъвичке, знам че си доста информирана, но за хемоглобинчето е хубаво да ядеш кървави меса,а не пилешко и свинско,най-добре телешко и дробчета . Blush Аз много ти давам акъл ама и моя хемоглобин е на границата. А за коремчетата. Незнам колко са ви големи шкембаците. но на мен хората ми казват, че съм била изглеждала повече дебела отколкото бременна и да си кажа честно и така се чувставам. Ади стига толкова от мен, че трябва да шетам ,че и мен ме чака ремонт! Целувки   bouquet

# 263
Joy  newsm62 newsm62 newsm62 Oh,mnogo me dosme6a....3a parvi pat 4uvam kak se kazva na towa v bg....

# 264
Абе и на мен не ми звучи добре, ама тази дума използва продавачката  Embarassed

# 265
Момичета, пижамата не съм я ползвала никога. Така и си седи в гардероба, даже едва вчера се сетих за нея. Причината беше, че раждах януари и си спинках с любимата си пижамка. Сега обаче, ако изобщо ползвам нещо, защото по принцип лятото спя по тениска или потниче някакво, мисля да я пробвам. Обаче се оказа, че малко съм ви излъгала - не я шият в Силистра, а една жена ги купува много тънкажно от Сливен, където шият само за износ, и понеже и надценката й била много малка, в магазина били много евтини.
Желая успех на всички ремонтиращи, аз ще се размина само с едно основно чистене, защото сме в новоремонтиран апартамент, а и защото около месец след раждането на бебче ще си бъда при нашите в Силистра.
За количките - аз се отказах от количка за близнаци и ще си ползвам моята за бебо, като сагам вътре порт-бебе, а пък баткото ще го мисля отделно...

# 266
  • Варна
Elz, лятната количка да я купиш с мухоловка и с комплект капани за мечки!  Wink  Мноооого сладка е количката, ама ... за мен ще дойде скъпа. Явно ще си карам с евтини варианти. А пък ако не ми стигнат парите (защото големите ще са ми изяли ушите междувременно), купувам си един слинг и почвам да маам като жена от третия свят!  Simple Smile

Уси, ами трябва ли да изглеждаш бременна? Много си си добре така! По снимките от сватбата такива неща като бременно коремче няма! А пък щом не ти тежи и ти е добре - все така до края - а ние благородно ще ти завиждаме!  Simple Smile

Момичета, РЕМОНТИРА ми се! Голям звяр съм станала! Само да ми излезе мъжо насреща, душичката ще му извадя какво да свърши, като междувременно и моята си душичка на мира няма да оставя. Отде таз енергия, отде туй чудо! Ако иде от бебо - душа да ни е яка от юни!  Laughing Ама той си трайка и е душичка и не ме рита много, явно зверът спи нейде другаде в мен.  Wink

# 267
Elz, лятната количка да я купиш с мухоловка и с комплект капани за мечки!  Wink   
Joy hahaha уби ме направо
Ми кво да се прави - не че за мен парите не са проблем, но ще спестя от други покупки за бебо, за сметка на количката. Прекрасно те разбирам
Иначе същата марка имат и готини колички на сносни цени, но не са комбинирани - също приемлив вариант  newsm78

# 268
Ехооо и от мен  smile3533

Как сме днес? Аз съм в особено добро настроение  smile3521 Първо снощи моят човек ме заведе на пазар и намазах сатенена нощничка, халат за баня и червено - черни чаршафи, за каквито отдавна дрънкам  newsm44 newsm44 newsm44
Второ, НОИ СА МИ ПРЕВЕЛИ НАЙ - СЕТНЕ ПАРИТЕ    newsm17 smile3503 и трето снощи май съм сънувала бебка, защото днес цял ден имам чувството, че съм я държала   love001 newsm30

Иначе днес се записах на курса за бременни в Тина Киркова. Записаха ме за 13.04 от 11ч. Гледах, че има и други майчета, които питаха за същото. Давайте да се организираме да ходим заедно  newsm68
Между другото вчера като се разхождахме по магазините и гледах цените на комплектите за изписване. Има много сладурски по 35 лева. Мисля, че не е никак скъпо за всички джунджурийки, които включват. Гледах едно българско - имаше пелена, възглавничка, камизолка,терлички, ританки, лигавниче, шапчица и прочие... Дори не му запомних всичките части. Иначе поотделно тези дрешки май си правят една яка цифра... Поне в магазините, в които досега съм гледала. Пак на същото място имаше и турски комплекти от разкошен памук, които идваха малко по - скъпи, но памукът си заслужава  Peace А на шанда за хавлии пък си харесахме комплект бебешка хавлийка, от онези с качулка в ъгъла, с малка хавлия и лигавниче  Mr. Green
За количка - нашата ще е до 250 лева. Харесахме една комбинирана в Обеля, но разбрах, че може да я намерим и по - евтина в Люлин 5  Naughty
А за леглото - се надявам да се вместим в 300, ако не накарам някой да го направи.. Но това само ми се върти в главата и го пиша тук, а на мъжо още не съм го казвала... Joy

Мале, мале, ycu, Lilibon, Elz - браво! Ремонти, шетане.. Мен още не ме е хванала тази треска. Майка ми онзи ден ми вика: Добре, че си пасвате с М на мързела...  hahaha Нас или заедно ни обхваща манията да шетаме или може цяла седмица да не си измием 2 чинии   ura newsm18  Gift То не, че е за хвалене, но...  newsm47

Ketkata, за нощница - незнам колко е удобна за родилки, но сестра ми има една памучна с апликация горе, която е много сладурска. Мога да я питам откъде я е купила. Аз не съм се замисляла по - сериозно, защото мисля просто да ида в един магазин и да си купя нещо... Сигурно нещо пропускам, но защо толкова да се притеснявам какво ще облека там.  Flutter В Малкия Цум на втория етаж има един щанд за бельо, откъдето си купувам гащи с дантела за бременното ми дупе, може би там ще потърся и нощничка и ще се спретна по някое време за болницата...

Ами аз сега ще поработя. Лек ден на всички и много   love001 по тумбаците!

# 269
Абе момичета, незнам какво ми става, от 2 дни дори не ми се излиза от вкъщи, само ми се спи, по халат се размотавам само.. Дали е от хормоните  newsm78
Иначе воайорствах пак при априлските мами и едната си е купила страхотна нощница, ето снимка http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2409926, та ми е обещала да напише откъде я е купила и каква марка е, знам само, че струва 15лв и магазина е в Надежда, но не държали в наличност, зареждали на поискване. Това е първата 'приемлива' нощница, на която попадам, вие какво ще кажете?
Цунки по тумбаците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт