Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?

Едната вече е готова...прилича на рокля с висока талия и преzрамки,zа6тото си мисля,че 6те ми е много топло...Моя приятел каzва,че дори и на улицата мога да иzлиzам с нея,ама аz се чувствам като кораб
Така че не се шашкам толкова. А и е ясно, че дори и нещо да се е случвало при едното детенце, не е задължително да се случи при другото. Едното може да е много активно, другото - не толкова.. Може би просто сравнявате нещата и затова толкова се притеснявате.. Знам ли.. Важното е да са добре и да идва време да раждаме вече. Аз днес установих, че съм влязла в 7ия месец и ми стана едно хуууубаво
Хайде, целувки и усмивки на всички

Преди поне имах фиш и знаех какво да чака,пък сегааааа.
Материята, естествено, е памук! Друго не признавам аз. Ама не съм сигурна, че още е у мен. Обаче за раждане не става. Тцъ! Затова ви питам вас какви нощници ще си купувате.
А аз чакам СПИН резултатите с голям трепет
.
, бляк! Будих се 4 пъти и в сънищата между тях - само за СПИН сънувах
Е, такова чудо не ми се беше случвало НИВГА (или както никога може да се напише)
, ама си остава тегавият спомен от гадната нощ
, за което незнам добре или зле е, но ще си направя консултация с моя гинеколог. Иначе в началото на декември - Хемоглобинът ми беше 137
. Аз си носех в багажа 2 броя мои си призрачни одежди, един вид - нощници, но си останаха в торбата.
. Знам, че има време, ама както казва Еличко - малко или много, половината вече сме в 7ми месец ( да не кажа, че аз и още неколцина сме го преполовили), времето си отлитаа
, току виж съм замъкнала домочадието нейде из прованса
.