Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?
УРАААА

Трябва да си изровя книжлетата и да видя точно какво се препоръчваше, освен бебето да живее в среда на непушачи и да се внимава да не се претопли, докато спи... 
гадни малки стрийки от двете страни на дупето ще полудея още от сега ли а с килограмите съм вече 11 отгоре
май водя класацията а си ям нормално не зная после как ще ги смъкна
Явно от лежането часове наред на една страна започвам да се събуждам с болки ниско долу в кръста. Мисля да опитам със спането с възглавница между краката, само не знам колко да е голяма и дебела 
Как сте майчета? 
Чак татко и пита - "Тя май иска да излиза вече
незнам нищо
На вас правиха ли ви такъв тест вече?
Няма да сбърка6,ако си го вzеме6...Аz вчера цял ден го носих на работа(12часа) и вечерта zа първи път от месеци нямах болки в кръста
И сега съм с него,абе супер не6то
I da, mnogo po-stabilen e otkolkoto izglezda.