Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?

/, тъмна линия /ма не много тъмна/, стрии няма /
/.
- хора, не става!! То се клати за световно!! Много нестабилна, много made in china, може за китайчета да става, но за български кралимарковци категорично НЕ. В Малечко разгледах Brevi и NeoNato - ми разлика от тука до небето! Категорично ще огледам възможно най-много марки /и главно Hauk/ преди да си избера.
, та съм решила корито на стойка и ще къпя в банята/ Та въпроса е: анатомично корито ли да се вземе, слагам една хавлийка под бебо допълнително за стабилност, и ползвам кажи-речи една година, или обикновено корито, без наклонени екстри, че да ми върши работа поне 2-3 години, и за него - приставка за новородено?? Отделно ако е приставка, кое мислите, че е по-добро - пластмасовите, които се закрепят за дъното, или хавлиените с метална рамка? На мен лично с рамката ми харесва повече, тати ще ми нашие хавлийки колкото искам, стига да намерим рамка, която да не ръждясва.. 
! Ketka ,завиждам ти за разходката ,а и за тортичката.Аз днес няма да излизам,два дни под ред си правих разходки,първият ден от време на време ме пробождаше ниско в ляво а втория ден болката не спираше \само като ходя,като съм си в къщи и си седя през повечето време ,нямам болки\. През нощта при поредната смяна на позата на спане така ме заболя \за секунди\ ,че се препотих от болка
\това ми е най-неприятното-среднощни черни мисли\ . Тези дни ще ходя неа ЖК,дано всичко е на ред. Отгоре на всичко и гърлото ми е възпалено-в момента съм с компрес от суров картоф и си правих гаргара с нишадър. успешен ден на всички ! 
Лек ден на всички и много усмивки в утрешния празничен ден!
. Надявам се мъжът ти да няма такава
.
. Дано не сте ме разбрали накриво, особено мамчетата, които за първи път ще купуват и ползват бебешка количка. Искрено се надявам, че с този споделен опит, ще има по-малко грешни покупки и по-малко пропилени пари на вятъра. И най-вече го правя да има щастливи бебета и усимхнати майки
Разходката и тортичката ми се разминаха за днес
Elz, я да си видиш и ти магнезия как ти е, а?
Благодарна съм за всякакъв съвет,тъй като ще знам,че е изпитано.Засега се спрях ако не си намеря стабилна сгъваема кошара да си купим дървена,а за пътуванията ни да взема една с 1 ниво.Ама утре кой знае какъв акъл пак ще ми дойде
може би ще ме оставят за 2-3 дена в болница за да ми удължат болничния за повечко дни хич не ми се стои особено в това хубаво време пък и бях свикнала всеки ден на разходки по 2-3 часа,а сега ще се вържа там,но какво да се прави дано да мине по-бързо това е за сега от мен
на коремчетата.