Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?
Резултатът ще е готов утре, дано всичко е наред
На вас правиха ли ви такъв тест вече? 
! Да ни е честита новата тема! 
. Беборанка сигурно това те подканя с ритниците
. Предполагам, че малкото човеченце прави масаж на коремчето на мма отвътре, да й имне по-бързо гърлото
.
. А днес за сефте усетих и мъничето. В един момент докато дребното хълцукаше и Оги се разхълца
, та се смях с глас какъв синхрон ги гони двамцата

) писаха - ТОВА Е ВЪПРОС НА ТИП КОЖА!!!
. Обичам страхотно детето си, заради чиято поява се появиха и стриите. Гордея се, че имам прекрасен син и никакви стрии не могат да ми помрачат това щастие 

Но пък забравям всичко само като усетя бебешките ритничета...

. Надявам се и да се получава, но аз не мога да преценя 
Не за друго, а защото тежи надолу и ме опъва... Но какво ли ви разправям, с всички сигурно е така.. Обаче снощи - просто се родих... Уж не съм от тези, които имат големи проблеми, но удобството си е удобство...
тъй като малката не спира да ме масажира отвътре и явно е започнало да помага. Лека полека се оправям, но за сметка на това моят човек изкарва същото сега...

и семейно щастие, както и малки сладки
, които да запълват дома ви.
\
Но няма как ще трябва да изтърпя още месец и половина.
, когато се роди бебето. Засега само си набелязваме разни неща, които той после да закупи \дано да не ги обърка само
\