Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?
Тази вечер беше тържеството по случай 8-ми март на малката ни кака в яслата. Беше направо превъзходно. Много съм горда с това дете. Истинска актриса... Та по този повод (тъй като съм почти сигурна, че утре няма да имам възможност) искам да ви поздравя с настъпващия празник и да ви пожелая мартенското слънце да ви огрее със своите безброй мечти на щастието и да изпълни всичките ви мечти и желания.
За крампите в прасците съм съгласна, че се дължи на магнезиев недостиг. За съжаление пия доста, а понякога ми се случва. Е, не чак толкова често, колкото през първата ми бременност, така че няма да се оплаквам. Аз съм доста назад с пазаруването. Дори още не съм мислила по голяма част от въпросите, но от април само това ще правя. При нас положението с легълцето е малко сложно. Живеем в гарсониера, а вече ще бъдем четирима, ама все ще се оправим някак си. Да му мислим като дойде време за трето...

коремче много тежи и е просто необичайно видимо,докато с Герито на тези мес. бременност не беше така голямо.ноооо да не помислите че се оплаквам,с гордост си го пъча по улиците
май само гардеробът ми има нужда от обновление,а не знам кога ще имам време за пазарене.за последно си бях взела с намаленията 7/8 дължина панталон от Бенетон за растящи кореми- от 3 до 9 месеца и съм много доволна,но нали знаете,малко суета,щеми се и да съм повече разнообразна понякога.
Но ти ако знаеш някой сигурен начин за стерилизиране без стерилизатор, чувствай се поканена да го споделиш с нас.
Моля някой да ни организира!! 
)