Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?

Не мога да повярвам, но.. Утре ще видим 
Просто тук могат да те побъркат. Аз сега дори се чудя дали да не ида на още един преглед, за да разбера дали наистина имам херния или е нещо друго. Преди като лежах повече и не се усещаше нищо, само като повървя, а напоследък си го има това като топче постоянно...
Колко е защитена тя в корема ми??? Хайде, по - опитни майчета, кажете какво мислите...
И zа двете майчета от преди,които очакват пак бебчета...Много късмет тоzи път
Мадам,стойностите на кр. zахар доколкото zнам не трябва да надви6ават 90 на гладно,180 след 1 час и 120 след 2 часа...дано не се бъркам
MDS, наистина имаме сходни вкусове...Само аz дето исках дъ6теря ми да се каzва Макс
Момичета как сте с коремите?...моята обиколка на талията стана 1м
ни6то не мога да zакопчея,а по голеите номера ми увисват на дупето и по краката..направо неzнам
не е истина просто!!! 
Хора, почвам да се отчайвам.. с ремонта сме доникъде, време не остана, моичкия 'щял отпуск да си вземе, ако се забави'
- КОГА? ДОГОДИНА??
И пустия му, не дава да му се помогне! Ни рода, ни майстор не се допуска до вкъщи! Ох извинете, много се ядосвам.. 

Преди поне имах фиш и знаех какво да чака,пък сегааааа.
И Бебчо сякаш усеща, че мама е напрегната-поритка ме за лека нощ, а после се укроти и не ме е будил цяла нощ