Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за бебето при кърмене?
-
Какви са препоръките за подготовка за кърмене и как да изберем подходяща кошара за бебето?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за допълнително здравно осигуряване по време на бременност?

в Гръцко ще ходи, хмм... А с тоя хемоглобин, чета майските мами че ядат зеленилки на поразия - спанак и салати, ти пък - месо
де я логиката незнам, не разбирам, не съм оттук и съм за малко 
Все се чудя дали не мога да измисля някакъв тоалет за това пусто раждане, че да изклинча от редовите нощници - мнооооооого са ми противни
Та ако някой има идеи, нека сподели, ЩЕ ЧЕРПЯ!! /това за мотивация де
... Но това за униформата ми хареса

Нито за нощници ми се мисли нито за дрешки. Другия месец смятам да започна да се ориентирам към тази работа. Лилибонче това с пелената много ме разсмя. Ошашкали сте горкото дете. Аз съм дала бойната задача на мама, но така като я гледам как я бърза пелената може и за второто да я оплете
Аз много ти давам акъл ама и моя хемоглобин е на границата. А за коремчетата. Незнам колко са ви големи шкембаците. но на мен хората ми казват, че съм била изглеждала повече дебела отколкото бременна и да си кажа честно и така се чувставам. Ади стига толкова от мен, че трябва да шетам ,че и мен ме чака ремонт! Целувки

Първо снощи моят човек ме заведе на пазар и намазах сатенена нощничка, халат за баня и червено - черни чаршафи, за каквито отдавна дрънкам
и трето снощи май съм сънувала бебка, защото днес цял ден имам чувството, че съм я държала

А на шанда за хавлии пък си харесахме комплект бебешка хавлийка, от онези с качулка в ъгъла, с малка хавлия и лигавниче 
То не, че е за хвалене, но... 
В Малкия Цум на втория етаж има един щанд за бельо, откъдето си купувам гащи с дантела за бременното ми дупе, може би там ще потърся и нощничка и ще се спретна по някое време за болницата...