Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 41 373
  • 736
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Както са казали по-горе, няма летен, няма зимен. Кош за новородено 0-6м и седалка след 6м. Разбира се това с месеците е условно. Моето дете на 4м мина на седалка 6+, но с пълно легнало положение. Ако трябва да направим съпоставка, как ще Ви е по-удобно? Всеки ден да спите на разтегателен диван или да си легнете и да спите на легло с матрак? Не е от значение сезона, а необходимостта. Ако имате възможност, не лишавайте детето от коша 0-6м. Моя взех 2-ра употреба, то не си личеше, че е ползван. Моето е февруарче само зимата съм слагала капака. Не завивам и не слагам пелени, за да правя сянка, да спирам въздух и т.н, но доста хора в парка го правеха.

# 241
Здравейте
Споделете за голям бебешки магазин в София, където има голям асортимент и спокойно мога да си бутам колички без да ми висят на главата Simple Smile
Живея в Младост принципно,  но мога да се разходя и другаде

# 242
Здравейте, харесах количка Easywalker Harvey Premium 5. За сега друго не ми хвана окото. Въпросът ми е някой поръчвал ли е от техният официален сайт. Имат намаление и кошът за новородено излиза безплатен. Пише и безплатна доставка до България. Ако правишно го разбирам. Но се чудя. Тук никъде не я откривам намалена.

https://easywalker.com/?_gl=1*17sqa1s*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiAhvK8BhDfARIsABsPy4iU0_knHGi_XM5XUnbIsn3ZehSiDJ4Vo4OZL8j7ynxF_sLpMs8cqLEaAhwwEALw_wcB

# 243
Пише, че промоцията е валидна до 31 януари. Била е по-скоро...

Здравейте, харесах количка Easywalker Harvey Premium 5. За сега друго не ми хвана окото. Въпросът ми е някой поръчвал ли е от техният официален сайт. Имат намаление и кошът за новородено излиза безплатен. Пише и безплатна доставка до България. Ако правишно го разбирам. Но се чудя. Тук никъде не я откривам намалена.

https://easywalker.com/?_gl=1*17sqa1s*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiAhvK8BhDfARIsABsPy4iU0_knHGi_XM5XUnbIsn3ZehSiDJ4Vo4OZL8j7ynxF_sLpMs8cqLEaAhwwEALw_wcB

# 244
Да, видях и аз сега. Изпуснах я. Но въпроса си остава. Дали, ако пуснат пак подобна ще е по-изгодно от там и как става доставката

# 245
Аз съм поръчвала от сайта на easywalker. Доставката е безплатна до България, дойде за около седмица с DHL. Ще те излъжа кой куриер пое доставката в България, или Еконт или UPS беше. Доста да коректни, не е имало никакви проблеми

# 246
При мен това излиза

Иначе в немските сайтове беше на доста по-ниска цена и идват със Спиди.

# 247
Здравейте, спрях се засега на Cybex Balios S Lux New 2025 + кош Cot S Lux , без да съм я виждала на живо все още. Въпросът ми е някой купувал ли е колички на Cybex от амазон и дали излизат по-бюджетни и от кой точно амазон са поръчвани? Благодаря Simple Smile

# 248
Поръчвала съм от сайта на easywalker но не количка, а чувал. Доставката беше бърза, коректни са. Пускат често промоции, така че следете.

# 249
И ние сме харесали easywalker. Намерих тази оферта. Излиза страшно намалено и се колебаем.

https://www.mypram.com/en/easywalker-harvey-5-premium-pram-air-jade-green.html

# 250
Защо се колебаете щом сте я харесали и сте намерили оферта. Сайта е легитимен. Аз бих поръчала, защото ще се изчерпи бързо тази промоция.

# 251
  • София
Защо се колебаете щом сте я харесали и сте намерили оферта. Сайта е легитимен. Аз бих поръчала, защото ще се изчерпи бързо тази промоция.
И аз бих поръчала, но все пак бих и погледнала количката на живо.
Вярно е че е най-масовата количка и че е доста харесвана , но това не е гаранция,че на вас ще ви допадне.

# 252
Само да кажа, че писах на българския сайт вносител на easywalker дали някъде ще има подобна промоция. И малко след това ми върнаха мейл, че пускат от днес до края на февруари Harvey premium с подарък кош за новородено, точно както беше в чуждия сайт. Пуснаха я в бебемакс и вече поръчах. До изчерпане на количествата е.

# 253
Здравейте,
Предстои ни да си купим "лятна" количка. Това, което ми трябва е:
1. Да заема възможно най-малко място в багажника - ще я използваме само като тръгваме някъде на почивка.
2. Да има напълно легнало положение.
3. Да е лека.
Общо взето това е.  Моля за няколко препоръки, за да си набележа какво да изпробвам в магазините, понеже сме в малък град и тук нямам много варианти да ги разгледам на живо.
И да си похваля основната количка Inglesina Electa, много удобна, стабилна, маневрена, достатъчно лека. Просто ми заема много място в багажника и затова ми трябва нещо компактно за из път.

# 254
Здравейте,
Предстои ни да си купим "лятна" количка. Това, което ми трябва е:
1. Да заема възможно най-малко място в багажника - ще я използваме само като тръгваме някъде на почивка.
2. Да има напълно легнало положение.
3. Да е лека.
Общо взето това е.  Моля за няколко препоръки, за да си набележа какво да изпробвам в магазините, понеже сме в малък град и тук нямам много варианти да ги разгледам на живо.
И да си похваля основната количка Inglesina Electa, много удобна, стабилна, маневрена, достатъчно лека. Просто ми заема много място в багажника и затова ми трябва нещо компактно за из път.
Щом си била с Inglesina,  и си доволна препоръчвам quid 2 с две ръце.

Общи условия

Активация на акаунт