Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 41 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
Благодаря за отговорите. Общо взето всички модели, към които се бях насочила след като ги видях на живо е отказаха. Струва ми се, че преди години имаше доста по-богат избор или аз тогава не съм знаела, какво точно търся. Рая тойс както писах и по-рано ме отказаха от покупка от тях, мисля и през Бебемакс да мина.

Извинявайте, от чисто професионална гледна точка, ми е интересно да разбера, кои са били моделите към които сте се били насочили и от които сте се отказали, какви са очакванията и желанията ви, да ви "грабне" или "да ви свърши работа"?
В магазините които сте посетили попитаха ли ви, какво точно очаквате да получите и как ще ползвате или само ви показаха моделите, които предварително си бяхте избрала, а може би само сте разгледали на външен вид?
Провокираха ли ви да се замислите, какви качества трябва да притежава количката за условията при които ще я използвате?

Благодаря предварително за отделеното време!

Здравейте! Дано не се приеме, че спамя темата, но аз знам какво искам и какво очаквам, защото имам опит. Моделите са Peg Perego Veloce  и Vivace, Easywalker - Harvey 5, Anex IQ, Cybex mios и balios. В търсене съм на предложен в предишна Ваша публикация модел на количка, за да я разгледам. Категорично не съм доволна от консултациите в магазините, които съм посещавала. Най-често консултантите не бяха запознати с моделите, а в Рая тойс направо ме отказаха с реплики от рода - "това изобщо пък не ти трябва", "имай предвид че всичко е с поръчка и поне месец и половина ще ми трябва да ти я докарам" и т.н. Ако нещо друго Ви интересува като обратна връзка от клиент с удоволствие ще Ви отговоря.

# 226
  • Варна
Здравейте! Дано не се приеме, че спамя темата, но аз знам какво искам и какво очаквам, защото имам опит. Моделите са Peg Perego Veloce  и Vivace, Easywalker - Harvey 5, Anex IQ, Cybex mios и balios. В търсене съм на предложен в предишна Ваша публикация модел на количка, за да я разгледам. Категорично не съм доволна от консултациите в магазините, които съм посещавала. Най-често консултантите не бяха запознати с моделите, а в Рая тойс направо ме отказаха с реплики от рода - "това изобщо пък не ти трябва", "имай предвид че всичко е с поръчка и поне месец и половина ще ми трябва да ти я докарам" и т.н. Ако нещо друго Ви интересува като обратна връзка от клиент с удоволствие ще Ви отговоря.

Благодаря за споделение опит!
Преживяването в детския магазин е важно, не само заради самото изживяване, но и защото клиента избира продукти за своето дете, а това е много лично.

Количките които сте подбрали не са лоши като вариант, но до някаква степен са различни като визия и възможности. Предполагам сте се ориентирала по отзиви от други родители.

Според мен е важно да погледнете от ваша гледна точка, кои отговарят по - точно на изискванията, дали теглото е по - важно или удобството коша за новородено да се ползва като легло заедно със стойката, може би размера в сгънато състояние или това да седят самостоятелно в сгънато положение (за да не заемат целия коридор).

Не си спомням какво съм ви дал като иде предния път, но предполагам това, което предлагаме ..... Inglesina като конкурент на Peg Perego или RedsBaby като много сходна и съвсем различна от Anex IQ.
Що се отнася до Easywalker - Harvey 5 - конкурентата, но малко по- тежка (за сметка на по- високата функционалност) iCandy Peach 7

По отношение на обслужването:
За мен е недопустимо служителите в който и да е магазин да ви говорят на ТИ, освен ако не са ви 1ви братовчеди или да сте си пили ракията заедно.

Знам, че много от клиентите предпочитат по - големите магазини, които разполагат с много модели, но ......... точно това не позволява на служителите им да познават продуктите, които предлагат.
Логично е по - малките семейни магазини да ви обърнат повече и по - качествено внимание, тъй като за тях всеки клиент е важен при ценовата конкуренция която правят големите магазини.

# 227
В babymax.nl има от намаление от -15% с код и още -2% при плащане с карта. Доставката е безплатна за поръчки над 150€ и имате право на безплатно връщане в рамките на 100 дни. Поръчах Cybex Mios, която излезе с 400 лв по-малко от Рая Тойс!
Може ли да ми кажеш кода? И връщането безплатно ли е?

# 228
За Redsbaby става въпрос, но все още не съм я видяла на живо. Ще я сравнявам с Bugaboo Dragonfly, която също я няма в магазините, които съм посещавала.

# 229
  • Варна
За Redsbaby става въпрос, но все още не съм я видяла на живо. Ще я сравнявам с Bugaboo Dragonfly, която също я няма в магазините, които съм посещавала.

Супер, ще ми е интересно да разбера мнението ви, понеже двете колички макар като цена и дизайн да се различават, като функционалност всъщност изглежда да са мн. близки Wink

# 230
В babymax.nl има от намаление от -15% с код и още -2% при плащане с карта. Доставката е безплатна за поръчки над 150€ и имате право на безплатно връщане в рамките на 100 дни. Поръчах Cybex Mios, която излезе с 400 лв по-малко от Рая Тойс!
Може ли да ми кажеш кода? И връщането безплатно ли е?

Кодът е babymax15. Връщането е безплатно над някаква сума, не съм сигурна май над 150 евро, трябва да проверите.

# 231
Днес тествах в магазин три колички - моят любим дизайн Stokke, Mercedes-Benz Hartan AMG GT2. и Bugaboo Fox 5 Limited Edition. Stokke в магазина ми казаха, че няма амортисьори, което не е ок за бебето. Бях страшно впечатлена от Bugaboo - дизайн, функционалност, движение - всичко е измислено перфектно. Очите ми обаче останаха в Мерцедеса Simple Smile Тествах и трите на различни повърхности и с различни килограми "бебета" в тях, Stokke се движеше по трудно по павета, докато другите две бяха песен Heart

Така, че сега ще избирам между тези двете колички. Ще се радвам някой да даде отзив, ако е ползвал някоя от тях Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 20:27 от Lilleina

# 232
Аз лично не съм, но ще ти кажа, че тук в Испания Bugaboo е супер популярна марка и най-често виждаш майки с такива колички. Когато ги пробвах в магазина, наистина бяха много удобни, явно затова се продават толкова.

# 233
Здравейте, някой има ли опит и мнение за тази марка Buba Zaza?

https://-spam217-/buba-zaza-bebeshka-kolichka-3v1?adwords=true&g … c0AhoCdJ0QAvD_BwE

# 234
Здравей! Линкът не се отваря, но мога да споделя мнението на приятелка за количката й Buba. Ползваха я над година, но накрая си изглеждаше доста поочукана. Летния кош се вдигаше с набиране на детето и реално тя не можеше да контролира позицията му, защото то се набираше и постоянно беше седнало. Може би е добре да обърнете внимание дали и избраният от вас модел е така. Също каза, че ако сега трябва да купува отново количка, би избрала по-скъпа, която да е направена от по-качествени материали.

Здравейте, някой има ли опит и мнение за тази марка Buba Zaza?

https://-spam217-/buba-zaza-bebeshka-kolichka-3v1?adwords=true&g … c0AhoCdJ0QAvD_BwE

# 235
Здравейте, може ли мнение за колички Bebetto? Харесала съм модела Bebetto Yoddi.

# 236
Дами, тия хормони ми изпиха мозъка. Едно много важно питане за съвет имам. Значи аз хубаво си гледам разни модели колички, но реално какво ще ме посъветвате за нашата госпожица, която чакаме юни. Лятно кошче за новородени има ли специално?  Аз зная, че се делят на такива за новородени и за след 6-месечна възраст, но имат ли някакво друго делене според сезона? Мерси Heart

# 237
  • Варна
Няма делене според сезона. Има кош от 0-6 месеца и седалка за след 6 месеца. Всичко друго условно е наречено летен и зимен кош.

# 238
Моето първо дете използва коша за новородено само до четвърти месец въпреки многото екстри като вентилация, терморегулация и т.н. Сега търся други варианти и все повече се замислям дали ще ми е необходим изобщо.

# 239
  • София
Моето първо дете използва коша за новородено само до четвърти месец въпреки многото екстри като вентилация, терморегулация и т.н. Сега търся други варианти и все повече се замислям дали ще ми е необходим изобщо.
Каква ти е била количката ?Интересно ми стана за коша.
Честно казано според мен си трябва този кош за новородено, ако ще и за два месеца да е.
Макар че имам приятелка, която си отгледа априлчето в "летния" кош на Сайбекс (доста е открит, зимен изобщо не е взимала.Но според мен поне в началото е добре да им е малко по-изолирано.
Моето второ момче е родено в края на месец Юни и въпреки всичко си беше до преди месец в коша за бебе (т.наречен зимен).
Единственото важно е да знаете лятото да НЕ покривате количката с пелени с идеята да му пазите сянка, в коша температурата е по-висока и много се нагрява, особено ако е черен.

Общи условия

Активация на акаунт