Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 41 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, ясно ми е, че не са виновни Рая Тойс, поръчвам от там защото са официален вносител и ако има проблем ще ми уважат гаранцията. Но тези забележки малко в повечко ми дойдоха. Поръчвала съм Балиос от тях, ами нямаше никакви проблеми. Даже с с приятелка заедно поръчахме и нейната беше в идеално състояние.
Ще ви кажа нещо за Раятойс ,като се надявам да са си сменили "политиката" .
Преди 3 години сменихме на голямото ми момче столчето за кола с категория 15/36 Cybex Solution ,отидохме на място в Рая Тойс да го вземем и директно тръгнаха да ми свалят столчето от витрината.
Питах ги мострата ли ще ми продават, отговориха положително, че какво й било на мострата, не била ползвана, така правели! 😳
 Казах, че аз не съм дошла да им купувам мострата, а искам нов, неразопакован продукт.
Въртяха ми очи, даже май нещо ми бяха изкоментирали, не помня вече, но отидоха и ми донесоха кашонче със столче вътре, както трябва да бъде.

Та въпросът ми беше, количката опакована ли беше в оригинална ,запечатана опаковка?
Имаш ли спомен?

# 211
Да, беше опакована, гумите си бяха със стереопорчета и в кутии, нова изглеждаше. Но в това състояние твърде вероятно е да е била мостра.

# 212
Да, ясно ми е, че не са виновни Рая Тойс, поръчвам от там защото са официален вносител и ако има проблем ще ми уважат гаранцията. Но тези забележки малко в повечко ми дойдоха. Поръчвала съм Балиос от тях, ами нямаше никакви проблеми. Даже с с приятелка заедно поръчахме и нейната беше в идеално състояние.
Ще ви кажа нещо за Раятойс ,като се надявам да са си сменили "политиката" .
Преди 3 години сменихме на голямото ми момче столчето за кола с категория 15/36 Cybex Solution ,отидохме на място в Рая Тойс да го вземем и директно тръгнаха да ми свалят столчето от витрината.
Питах ги мострата ли ще ми продават, отговориха положително, че какво й било на мострата, не била ползвана, така правели! 😳
 Казах, че аз не съм дошла да им купувам мострата, а искам нов, неразопакован продукт.
Въртяха ми очи, даже май нещо ми бяха изкоментирали, не помня вече, но отидоха и ми донесоха кашонче със столче вътре, както трябва да бъде.

Та въпросът ми беше, количката опакована ли беше в оригинална ,запечатана опаковка?
Имаш ли спомен?

Абсолютно същия случай и при мен! Но не им се получи. Имайте предвид, че са големи прота на опаковането, така че това не е водещо е нещото е непокътнато . Изобщо не можеш да разбереш, че е било вадено някога.

# 213
  • София
Имам усещането, че Туиста ще я спират от производство и са “измели” склада. При втората рекламация ми доставиха издраскана, оказа се, че така е дошла от Германия. Онзи ден, като си взехме новата количка гледахме и чувалчета. Обиколихме 2 магазина, върнахме се в първия и служителката беше груба от вратата, защото сме отишли да видим и другаде. Ако не ми беше спешен чувалът, щях да си го пусна от сайта, а не да късам нерви с махленката от Гео Милев. Количката не взех от там, защото друг техен служител ми каза, че само гледам, като купя пипам. 😁

# 214
За Eezy S Twist ли говорите?
Аз преди няколко месеца имах контакт с една изключително груба служителка в магазина на Рая Тойс в Гео Милев. Отидохме да си вземем една ваничка и спален комплект, поръчани от онлайн магазина. През цялото време си говореше по телефона и дъвчеше дъвка. Влизаме, съответно поздравяваме, отговор няма..

# 215
Те и в Раята на бул. България не са особено учтиви. Да ти стане неудобно, ако искаш да попиташ нещо или недай си боже да купиш. Много некомфортно ни накараха да се почувстваме там и втори път със сигурност няма да стъпим.. при толкова много магазини за детски стоки, не мисля че предлагат нещо специално, че да си заслужава да се търпи отношението им.

# 216
В кои магазини в София има най-богато разнообразие от модели на колички?

# 217
  • София
Sammy_west, вече е поръчана от същия сайт, но тази без столчето за кола, адаптери също поръчахме. Надявам се и при нас да дойде бързо. 🤗 Дано да пратят и помпа. Иначе благодаря за информацията за гумите. Ще пробвам първо с тези и ако не се справям или лесно се пукат, ще поръчаме от камерните, които не са надувни. Ще може линк за тях? Нещо не можах да ги намеря. Иначе разликата от този сайт и на Easywalker е 200€ 😁 Точно колкото и за едно столче за кола 😅

Няма ги на сайта, но им бях писала да ми кажат дали са съвместими с това шаси за air и ми казаха, че ги имат, ако искам да поръчам, но не са на сайта.
Така, че на имейла в контактите се поръчват.

# 218
  • София
За Eezy S Twist ли говорите?
Аз преди няколко месеца имах контакт с една изключително груба служителка в магазина на Рая Тойс в Гео Милев. Отидохме да си вземем една ваничка и спален комплект, поръчани от онлайн магазина. През цялото време си говореше по телефона и дъвчеше дъвка. Влизаме, съответно поздравяваме, отговор няма..
Да, за Изи Туист мисля, че ще я спират. Мое усещане, предвид моя опит, както и споделеното в темата.
В София, ако е за Сайбекс - Рая Тойс, но си е тото, спрямо модела.
Иначе Вис Виталис на Симеоновско, но консултантите хич не са наясно какво продават.
Бг Хлапета не е лош магазин, но нямат всичко изложено.
Хиполенд, но и там е тото.

# 219
  • София
Може би зависи от марката, към която сте се насочили.
Иначе новият Вис Виталис на Симеоновско шосе ми се стори с доста богат асортимент.От там близо ви е baby life Малечко на околовръстното, може да се каже, че и Raya toys на бул България не е особено далече за мащабите на София ,или поне пътят ви е основно по Околовръстното шосе, като изключим отсечката по Симеоновско.Поне аз така ги виждам нещата.
 В Ринг мол пък има магазин Комсед ,но там не знам точно колко и какви колички са изложени, никога не съм гледала колички там.

# 220
  • до най-прекрасния мъж
В Baby life Малечко също продават само мостри, да си знаете. Някой беше писал, че дори не знаят кога и какво ще им пристигне и не може да се поръча друг цвят количка, например. Каквото имат изложено, това е. В Хиполенд е същото, купихме изложено столче - да, на висок и недостъпен рафт с още 4-5 бр от модела, но все пак неопаковано и стояло на рафта.  Съгласих се, защото бяхме в поредната Ковид изолация, аз бременна в осмия месец и не можех физически да обикалям повече. А и така или иначе го изпрах. Във Вис Виталис трябва да се пита изрично. Повечето неща ги имат налични, но лятната количка, която харесах, я бяха продали и точно вадеха тази, която купих впоследствие за мостра (в друг цвят). Толкова бързо и професионално я разглоби и прибра в кашона момчето, че никога нямаше да позная, че е вадена, ако не бях видяла с очите си. Между другото и моята дойде с лек дефект - изцапано на гърба на тапицерията. Видях го вкъщи, но не ми се занимаваше с рекламации, защото исках буквално същият ден да започна да я ползвам.

# 221
  • София
Много е тъпо, ако това им е практика.
 За мен мострата в магазина е да мога да я погледна, да я пипна, да я бутна, пък после да си я бракуват и ако я продават, да я продадат на някаква по ниска цена с означение, че е била мостра. Ако ще ме гледат в ръцете какво пипам и гледам, не са познали.
Иначе на снимка количката мога да я гледам и през сайта.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:28 от *Bubble*

# 222
Благодаря за отговорите. Общо взето всички модели, към които се бях насочила след като ги видях на живо е отказаха. Струва ми се, че преди години имаше доста по-богат избор или аз тогава не съм знаела, какво точно търся. Рая тойс както писах и по-рано ме отказаха от покупка от тях, мисля и през Бебемакс да мина.

# 223
  • Варна
Благодаря за отговорите. Общо взето всички модели, към които се бях насочила след като ги видях на живо е отказаха. Струва ми се, че преди години имаше доста по-богат избор или аз тогава не съм знаела, какво точно търся. Рая тойс както писах и по-рано ме отказаха от покупка от тях, мисля и през Бебемакс да мина.

Извинявайте, от чисто професионална гледна точка, ми е интересно да разбера, кои са били моделите към които сте се били насочили и от които сте се отказали, какви са очакванията и желанията ви, да ви "грабне" или "да ви свърши работа"?
В магазините които сте посетили попитаха ли ви, какво точно очаквате да получите и как ще ползвате или само ви показаха моделите, които предварително си бяхте избрала, а може би само сте разгледали на външен вид?
Провокираха ли ви да се замислите, какви качества трябва да притежава количката за условията при които ще я използвате?

Благодаря предварително за отделеното време!

# 224
В babymax.nl има от намаление от -15% с код и още -2% при плащане с карта. Доставката е безплатна за поръчки над 150€ и имате право на безплатно връщане в рамките на 100 дни. Поръчах Cybex Mios, която излезе с 400 лв по-малко от Рая Тойс!

Общи условия

Активация на акаунт