Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 41 319
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Аз бих ви посъветвала да си я вземете щом ви е на сърце. Няма да сте доволна каквото и друго да вземете, все ще му намирате кусури, защото не е това което сте искали. Може да прегледате варианти и втора ръка.

# 151
  • Русе
Моя приятелка като вас много си ги хареса, поръча си я втора употреба, съвсем запазена от UK(има роднини там). Изгледа  момиченцето си с нея без даже да купува лятна количка, сега я ползва с второто им дете момченце, като седналия кош го претапицираха,че беше розов.
Тя направо се кълне в тази количка.
Аз съм я бутала, за мен е ужасна,но всеки с вкуса си!

# 152
С всякаква количка ще си отгледаш детето. Докато се разхождаме с моето виждам щастливи майки с колички за 3000 лв., но и щастливи майки с колички за 300 лв. Да, дизайнът има значение, цветът има значение, размерът на багажника, окомплектовката, мнението на приятелки, комшийки, съфорумки, лични предпочитания и мании. В крайна сметка ти ще си я носиш по стълбищата и гледай да ти е удобна за хващане и носене Simple Smile че понякога това се оказва най-важното. Е, може би една идея по-малко важно от това да ти харесва и да си щастлива с нея Simple Smile

# 153
Момичета, Cybex Eezy S Twist +2 за 700 лева как ви се вижда като цена?

# 154
  • София
Не ви ли писна от тези Cybex? Има страхотни колички, които по нищо не отстъпват, та дори са по-леки.
Аз случайно попаднах в магазин Мое бебе Слънчице. Там консултантите са топ, всичко обясняват и ти дават ти да пробваш и сгъване и всичко, имат и бебе кукла 7 кг, така че си добиваш истинска представа.
Количките са полски, но висок клас. Имат всички аксесоари в цената. Жестоки са.
Аз се спрях на Harvey 5, бях си зациклила на нея и не ми се занимаваше. В mypram.com има промоция и взех количка, с кош, седалка, адаптери за височина, че сме високи с мм и адаптери за кош за кола, тъй като в промоцията влиза и кош за кола на Сайбекс cloud G isize. Реално ни излезе без пари кошчето за кола, което си е бонус. Е, трябва да купим база и следващия размер седалка за кола, като дойде време, но поне знаем че коша е хубав и изпитан, а и с 1 база, реално 2 стола стават. Ние много държахме на кош за кола, знам, че не е приоритет на всеки.
На официалния сайт пък е на промоция и има безплатна доставка. Тук не знам защо са толкова безумно скъпи..

# 155
Harvey-то на мен определено не ми се стори лека. И аз исках нея, но като я тествахме, ни се стори доста тромава и нестабилна с адапторите за височина. Целият кош се тресеше. Тези неща ни отказаха. Иначе и на мен Cybex-ите не ми допадат и с нищо не ме впечатлиха. Реално не видях Balios-a да има някакво предимство пред останалите колички, даже консултантът в магазина призна, че не се движи много адекватно количката, а всяка втора майка е с такава.

# 156
Harvey по спомен е над 10 кг., та не ми е хич в категория лека.

# 157
  • Варна
Аз не знам що се дразните на Сайбекс. Нашумели са, масовка, всяка втора е с такава. Ама не си ли задавате въпроса защо?
Не ми е писнало от Сайбексите 😆 имат различни класове и цени, немски колички. Аз полска количка не бих си купила.
Всяко нещо с времето си- преди години други марки и модели колички имаше.
Харвито на мен ми е грозничка. В крайна сметка освен удобна за майката и детето трябва и да си в харесваш тая количка.
За това и си купих… има майки не им дреме каквато им дадат. Аз не исках каквато- такава…

# 158
Аз пак да питам, че на предния пост никой не отговори - има ли семейства с триколки, някой да даде отзиви? Thule, Cybex Avi spin, Uppa baby? ..

# 159

Супер е според мен, къде я има толкова евтина? И ние май последно на нея се спряхме, каквито и колички да гледам винаги се връщам към Сайбекс, според мен са супер в съотношение цена и качество. Влюбих се в приам, по-красива количка не бях виждала, но е доста тежка и скъпа и не си заслужава според мен, може би ако бях в къща и не ми се налагаше да я мъкна по стълби бих се поохарчила за нея.

# 160

Супер е според мен, къде я има толкова евтина? И ние май последно на нея се спряхме, каквито и колички да гледам винаги се връщам към Сайбекс, според мен са супер в съотношение цена и качество. Влюбих се в приам, по-красива количка не бях виждала, но е доста тежка и скъпа и не си заслужава според мен, може би ако бях в къща и не ми се налагаше да я мъкна по стълби бих се поохарчила за нея.
В Рая Тойс с нарушена опаковка. 720 лева е цената, има сива, кафява, бяла и черна. Само розовата липсва, но на мен шасито на розовата не ми харесва, цялото е черно. На другите цветове има кафяво по кожата и сиво по шасито.

# 161
  • София
nalina, за какво ти е триколката - за джогинг ли?

# 162
nalina, за какво ти е триколката - за джогинг ли?
За ежедневно ползване, понякога и спорт, да.

# 163
Аз имах известно време една триколка на Chicco. Беше  с  големи колела и в снега ми беше идеално с нея.Според мен  е по-трудно управляема с едно колело отпред. Четириколките ми се струват по-стабилни.

# 164
Здравейте, момичета! Има ли някоя, която може да изкаже мнение за Anex L type?

Общи условия

Активация на акаунт