Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Някой да знае къде може да се види Jane Muum на живо? Никъде не я откривам Sad

# 301
Имаше някакви модели на Хане в Рая тойс на бул. България

# 302
Кой е моделът на Инглесина, за който говориш?
Инглесина не са особено разпространени и като цяло са пренебрегвана марка. Но аз съм доволна много. Бутах я активно 1.6 г в Пловдив (от почти 4-месечна възраст на детето до 1.9-1.10 г).  Около нас има всичко - разбити плочки, павета, чакъл в парка. За това време не са мръднали гумите, количката се усеща стабилна и е маневрена. Ако някъде в София можеш да я видиш и тестваш с детето, предполагам ще ти хареса. Здрава и стабилна е, с голям багажник, големите гуми отзад са огромен плюс, също и покривалото за зимата. Моето дете е декемврийче и зимата спокойно си изкарахме с покривалото само. Съотношението лекота-стабилност е много добро. Всичко й се сваля и пере. Единствен минус е, че избелява черния плат на сенника.

# 303
Здравейте,може ли мнение относно гумите на Easywalker Harvey 5 Premium, дали трябва да се помпят и следователно да се спукат?

# 304
  • до най-прекрасния мъж
Кой е моделът на Инглесина, за който говориш?
Инглесина не са особено разпространени и като цяло са пренебрегвана марка. Но аз съм доволна много. Бутах я активно 1.6 г в Пловдив (от почти 4-месечна възраст на детето до 1.9-1.10 г).  Около нас има всичко - разбити плочки, павета, чакъл в парка. За това време не са мръднали гумите, количката се усеща стабилна и е маневрена. Ако някъде в София можеш да я видиш и тестваш с детето, предполагам ще ти хареса. Здрава и стабилна е, с голям багажник, големите гуми отзад са огромен плюс, също и покривалото за зимата. Моето дете е декемврийче и зимата спокойно си изкарахме с покривалото само. Съотношението лекота-стабилност е много добро. Всичко й се сваля и пере. Единствен минус е, че избелява черния плат на сенника.
Maior е моделът. Малко по-нагоре още едно момиче е дало добри първоначални впечатления от нея. Аз съм изключително доволна и от гаранционния сервиз. Много лека и безпроблемна комуникация. Въпреки че имаха основателна причина да ми откажат рекламация (беше ми паднала лепенката с номера на шасито), ми съдействаха и ми поправиха количката напълно безплатно.

# 305
Здравейте,може ли мнение относно гумите на Easywalker Harvey 5 Premium, дали трябва да се помпят и следователно да се спукат?
Ако изберете вариант Air, ще бъде с помпащи гуми.

# 306
Здравейте! Търся лятна количка с хубаво СЕДНАЛО положение. Да не е полегнало, ами почти 90 градуса. С първото дете бяхме с Лорели Сторм и много се свличаше. Сега се бях ориентирала към количка с механизъм, но така като че ли много се стеснява избора. За сега фаворит от прочетеното май ми е Inglesina Quid2, но съм отворена на още предложения. Другите изисквания са ми стандартни, лека, маневрена, компактна, дълбок сенник и по възможност мрежичка на гърба (това май само Сайбекс го имат) 😂
Бях се засилила към Сайбексите Mios/Melio, Eezy, но във всяка от трите все по нещо не ми допада. Та, моля, споделете!

# 307
Количка с хубава седяща позиция и без механизъм, не знам дали съществува, но и на мен ще ми е интересно да науча ако има такава.

# 308
Момичета, мажете ли с нещо дръжките на Cybex?

# 309
Здравейте! След като ви поизчетох отгоре , отгоре се спрях на Easywalker Harvey 3,4,5.. .
Въпроса ми е дали знаете схемите на отстъпки за тази марки. Иска ми се да си я взема една идея по+евтина. Гледам обявите  в OLX има на добри , но сякаш ми се иска да е нова.  Сега има в Айко на 1400лв някъде само с кош за новородено.

Да изкажа и мое мнение по въпроса с количките , с които имам опит от първото ми дете 2014г.

Inglesina Zippy Free System:
Двойни кръгли гуми бяха, много тромава количка. В София я бутах. Колкото повече я натоварваш , толкова по -трудно.
Дръжките бяха разделени. Плюсове, че е удобно да се навеждаш към коша за новородено. Въртяха се също така.
Минуса беше че след едно качване на тротоар с багаж и бебе , шасито от дясно буквално се изкриви. Това е най-кофти количка, която можете да имате.😆 Сложно пране на тапицерията. Малък и тесен  летен кош. Изобщо само минуси. 

Safety 1st:

Дарих си горната количка на едно приемно семейство. И си поръчах втора употреба Safety 1st  черна с помпащи гуми. Обаче не намирам модела. Супер доволна . Гума не съм пукала, летния кош беше на по-високо и беше удобна за хранене. Тъй като ми изгоря сенника и част от тапицерията, станаха лилаво кафеви си набарах Safety 1st Kakoon  в OLX  пак , лятна. Кола е нисък, така че дето да слиза и да се качва само, супер широк и удобен за спане за летния и зимния сезон, много лесно се пере всичко поне. Колана бързо се закопчава. От тази марка съм много доволна , но не намирам комбинирана  в България. Явно са под друго име. Много съм доволна. Бях я дала на една приятелка тя и разказа играта и за това ще я държа като оборотна при баба им . Някой хора са палачори и това си е 🤷.

Ще се радвам за easywalker да ме посъветвате, къде мога да я взема на оферта.

# 310
В Бебемакс в момента има промоция и ца тези пари взимате и двете кошчета. За easywalker 5 става дума

# 311
Ние поръчахме Easywalker от ето този сайт

https://www.mypram.com/en/

Пристигна бързо и всичко изглежда наред. На количката си има номер и се регистрира за гаранция в официалния сайт. Все още има промоции.

# 312
Здравейте, спряла съм се на maxi cosi plaza + , но не откривам мнения за този модел . Другата марка на която също съм се спряла е Easywalker Harvey 5.
Все още се чудя, ще се Радвам някой да сподели мнение за макси кози.

# 313
С риск да ви досадя, баща ми е обърсал една стена с количката и има леко изхабено. Мога ли да намажа с препарат за кожа или да не го пипам.
Скрит текст:

# 314
Аз не бих, първоначално имах мания за микроби и постоянно бършех моята дръжка с някакви антибактериални, докато не прочетох, че това е много вредно за дръжката. Вярно, че е препарат специално за кожа, но като знам на Сайбексите какви са им “чувствителни” меко казано не бих направила нищо.

Общи условия

Активация на акаунт